• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an bu yeryüzünde sizden başka dertleşecek kimsem yok..!!!

Adam onunde sonunda esi ve cocuklarina donecek. Bunu bir kabullenin.

Evli erkekler bin yildir ayni yalanlari soyluyor ve bin yildir hala genckizlar bu yalanlara inaniyor.

Heba edilmekte olan bir hayat daha. Yazik..

canım, bu adamın söylediklerinin tamamen yalan olma ihtimalini ben sana söyleyeyim----%98...karısını suçlaması, annesinin yuvanı yıkma demesi, kağıt üzerinde evlilik vs..dışardan bakınca açık ve net olarak görülüyor..bir an önce bu adamdan kurtul, geçirdiğin günlere yazık.bir kere adam seni seviyorsa karısıyla dürüstçe konuşur ayrılır, çocuklarını ve karısını bu şekilde rencide etmez, ne yapar eder boşanırdı.karısını seninle aldatmış, senide başkasıyla aldatır..ben olsam evli olduğunu ilk duyduğumda ayrılırdım..ama senin hayatın tabii..layık olduğum bu diyorsan yapacak bişey yok..

Konu sahibi arkadaşım,

Yaşın kardeşimden ufak ama ne desek sana boş gelecek biliyorum. İnsan birine inandığında , şartlandığında bunu değiştirmek zor.

Bir dene sevgilini, ufaktan test et.

Boşanana kadar görüşmeyelim de ve biraz dişini sıkıp sabret, hiç bir şekilde iletişim kurma ; çok değil 15-20 gün içinde başıyla bacağıyla kaybolup gidecektir.

Erkekler hep eşlerinden şikayetçi, evdeki kadın da hep cadalozdur madem öyle bir erkeklik yapıp boşansın.

Sadece dene, madem aranızda bu kadar güçlü bir sevgi var, kanıtlasın sana iyi niyetlerini...

Ama adamın eşine üzüldüm, böyle bir adamın karısı olmak kabus olmalı, elbette hissediyordur bir şeyler.

bazı insanlar AŞK adı altında çirkinlikler yaşamaktan ve acı çekmekten zevk alıyorlar galiba...ama şunu düşünmeye başladım artık; onların bu yaşadığı şeyler aşk ve tutkuysa bizim yaşadıklarımız ne?

Şu an bu yeryüzünde sizden başka dertleşicek kimsem yok..Çünkü kim duysa beni yerden yere vurucak belki de sözleriyle.. O yüzden kimseye ağzımı açıp da tek kelime edemiyorum..

Daha önce ilişkimle alakalı bir konu açmıştım formalite icabı bir evliliği olduğuna dair...
Evet kk kadınları siz haklıydınız...Daha önce actığım konuda cok sert tepkiler almıstım tepkinizde çoğunlukla haklıydınız..
Kaderime bugün yüzbinlerce kez lanet okudum...

Bu evlilik olayını öğrendiğim andan itibaren hep inkar etti..Formaliteydi kağıt üstündeydi vs. yalanlar yalanlar...Kalbim hep inanmak istesede mantığım hic kabul etmedi..Ve sonunda bugün herseyi itiraf ettirdim ona..

Konumu bilmeyenler için kısaca tekrar anlatmak istiyorum..
2 yıl oldu tanısalı ve neredeyse tanıstığımız günden bu yana birlikteyiz diyebilirim..Beni tanıdığı günden beri bana dört elle sarıldı bir ilişki ne kadar mükemmel olabilirse o kadarını yapmak için çok caba gösterdi.. Tabi ben de ona karsı öyle oldum..Çünkü ilk kez böylesine asık oldum birine..
Herkesin gıpta ettiği bir asktı bızımkı ama rüya kısa sürdü..

3-4 ay sonrasında evlilik olayı kulağıma geldi üstüne gittim doğru mu dıye hep ınkar etti sadece kağıt üstünde bir evlilik dedi..Üstelik bu evlilikten ikiz bir de cocuklar vardı..Onlar da evlendiğim kişinin eski evlililiğinden cocukları ben nüfusuma aldım dedı..

Ve en kötüsü ne biliyomusunuz ben bunlara 1.5 yıl boyunca hep ınandırdım kendımı.
O yapmaz dedim doğru söylüyodur bu kadarını yapamaz cunku ben haketmiyorum dedım..
Kıyamaz bana böyle temiz bi aska bu kötülüğü layık göremez dedim. Ama görmüs! Saatlerce ağladım bugün onun yanında..Neden dedım neden ben? Neden anlatmadın en basında neden karım cocuklarım var demedın dedim.. Diyemezdım cunku seni cok sevdim beni bu hayatta bır tek sen mutlu edebilirdin ben bir tek seni sevebildim dedi.. Bunları anlatırken o benden daha cok ağladı..

Zaten bitmiş bi evlilikti kesınlıkle yuva yıkan kadın olmadın biz senden cok önce ayrı yasamaya baslamıstık kac yıl öncede bosanma davası acmıstım ama annem yuvanı yıkma sabret dedi engel oldu dedi...Benı rahatlatmak için söylüyosun dedım hayır dıyo o kadın benı aldattığı gün bitti zaten benim için dedi.. O kadın tarafından aldatılmıs üstüne üstelik daha ben hayatına girmeden önce 3 dairesini bankadakı parasını herseyını ele gecirmis bu ayrılmak istediği icin..
Sevdiğim adamı yani kocasının ağır ceza mahkemesinde yargılanmasına sebep olacak kadar da karaktersız biri (Ona attığı bir iftira sebebiyle)

Şimdi derin bir çıkmazdayım..Çırpındıkca batıyorum..Bildiğim tek bisey var onsuz yapamıyorum herseyın ilkini onunla yasadım..Bir yandan aptal yerıne koyulmus gibi hissedip olanları hazmedemıyorum.Bir taraftan herseyı seni üzmemek için seni kaybetmemek için sakladım diyince içim cızz edıyo.. Ne yana gitsem uçurum..Bir tarafta ailem bir taraftan onun hayatı kendımı coktan unuttum zaten.. Biliyorum doğru olan ayrılık diyeceksiniz yol yakınken dön diyeceksenız bıle bıle atese atma kendını diyeceksiniz belki de herkes gibi..Gercekten buraya akıl almak için mi dertleşmek için mi yazdım onu da bılmıyorum sedece konusmaya ihtiyacım var..Hiç bir yere sığamıyorum yerimde duramıyorum hırsımdan konustukca ben ağlıyorum o ağlıyo aklımı kaybetmekten korkuyorum..Anladım ki hiç bisey icin benım basıma gelmez dememek gerekiyomus ben hep ibretle bakardım böyle seylere...Öyle canım yanıyo öyle içim acıyo ki tarifi mümkün değil kelimeler yetmiyo anlatmaya..Artık yasamanın da bi anlamı yok yemiyorum içmiyorum uyumuyorum sadece nefes alıp vermek yasamaksa yasıyorum iste o da sımdılık...

Türkiye şartlarında eşini aldatmış bir kadın bir gecede eşinin tüm mal varlığına el koyabilir mi? Bu duyduğunuza inanıyorsanız size söylenebilecek fazla birşey yok zaten.

Aldatılan bütün kadınlar çirkindir, kötüdür, aldatmıştır, boşanılmak üzeredir, formalitedir zaten; yersen:ssz:

bütün eevli erkekler le beraber olanlar neden aynı şeyleri söylüyorlar ....:ssz:

yok boşanacaklar, karısı zaten çok kötü, çocuklara bile bakmıyor, eşine ilgi göstermiyor, birbirlerini artık sevmiyorlar, kadın aldatmış, karısı sözünü dinlemez, yalancı, düzenmaz,

hep kadın kadını suçluyor ama gerçekten aldatan erkek suçsuz günahsız oluyor.:50:

geçekten kadıdın kadına yaptığını hiç bi erkek yapamaz:47::47:

bir arkadaş söylemiş boşanana kadar görüşmeyelim de demiş...:46: bunu dediğin anda zaten erkek bir hafta içinde karısı ile çok güzel iletişim içinde olacaktır merak etme sen
o zaman belki gerçek yüzünü anlarsın :19:

kendi çocuklarını bile inkar eden adi,yalancı adamın dediklerine hala inanmak istiyorsan pes sana pes:50:
herşeyi hakediyorsun o zaman:34:

Kandırılıyorsun, kandırılmak da istiyorsun..Çünkü vicdanın rahat değil..Nereden dönersen kardır..Yerinde olsaydım o şehirden tayin ister gider başka bir yerde yeni bir hayata başlardım..
Sana böyle anlatıyor yok karım şöyle yok böyle, çocuklarım ilk eşinden bilmem ne ev hayatını gerçekte görsen şok olursun belki..Aldattığını çaktırmamak için bütün ilgisi eşinde bile olabilir..Hem her şeyi geçtim o çocuklara acı hiç değilse..Eğer sen onların hayatından çekip gidersen 3 kişi hayatına sorunsuz şekilde devam edebilecek gerçi keşke karısının haberi olsa ya neyse..
Senin gözünden bakıyorum; çok büyük aşkını kalbine göm ve onlardan uzaklaş bu herkes için olması gereken..İstediğimiz her şey istediğimiz gibi olmuyor maalesef bunu herkes başka başka şekilde yaşıyor..Sonra en azından fedakarlık yapmanın verdiği iç rahatlama ile vicdanın biraz olsun da rahatlayacaktır..Yeni bir hayata başla kimbilir belki fedakarlığının ödülü olarak gerçekten masum güzel bir aşk yaşarsın..

Tabı ki öyle düsünmüyorum bunlar karakola düstüler bir kere gitmis sıkayet etmıs bana hakaret ediyo diye mahkeme kararı var yanı kadına yüksek sesle konussa suclu konumuna düsecek..O yüzden sesini cıkaramıyor kayınvalidesinin evine istediği gibi giriyo cıkıyor para istiyor bizimki annesiyle kalıyor bu arada ..

Son olarak da ayrı yasadıkları evler birbirine yakın bu yüzden sürekli kafasına göre gelip gidiyomus kadın istenmediği halde..O gece yarısı telefonu actığında kayınvalıde henuz o kadının tarafındaydı oğluna ınanmıyordu ancak su an öyle değil bir an önce boşansınlar diye bakıyor...

sen de inandın :54:

bebeğim kendine layık görmüyorsan kurtul metreslikten, herkes hakettiği gibi yaşarmış. evli adamın kandırıp kandırıp kullandığı kadın olmak istiyorsan devam et tabi..

bak sana söyliim yarın bi gün çocukları daha olursa ve seninki yeğenim bizde kalıyor falan gibi şeyler söylerse sorgusuz sualaiz inan tamam mı canım çünkü o seni çooook seviyor

canım bende eşimden ayrıldım benim eşimde başaka bir kadın yüzünden ayrıldık ve şimdi onunla evli ama nikahsız ve bir kızları var bizimde bir kızımız var neyse şu diyeceğim kadını tanıyorduk onun uzaktan akrabası benimde arkadaşım ona bile ben eşimi sevmiyorum ona acıdığımdan evlendim ayrılmaya uğraşıyorum bir tek seni sevdim biz ayrı yatıyoruz gibi cümleler kullanmış ama yalan köpek gibi kapımda uyuyordu ve onunla birlikteyken de benle de birlikte oluyordu ve ben hissettiğimde biri olduğunu ayrılalım dedim oda ben seni çok seviyorum sensiz yapamam falan diyordu ama pislik işi götürüyordu sonunda ne oldu bitti ama tahminler üzerine olmadı yakalandı aldı kadını kaçtı korkusunda eve gelemedi sonra aradan aylar geçti ne aradı ne sordu ve benim 4 aylık kızım vardı o zaman sonra yalvarmalar başladı pişmanım ama biz kayın valdem ile onu eve sokmadık sonrada boşadım onu boşanırken yalvardı ayrılmayayım diye ama boşandım ve 2 gün sonra kadının 5 aylık hamile olduğunu öğrendim utanmadan hala yalvarıyordu batmış kıçına kadar utanmaz böyle işte sana diyeceğim inanma hepsi aynı yalanları anlatıyor madem o kadın onu aldatmış nasıl erkek bu onunla kağıt üstünde bile evli kalıyor bunun namusu yok mu nasıl yediriyor o kadar mı geniş ve annesi aldatan kadın için yuvanı yıkma diyor aslında onu kolundan tutup babasının kapısına atmalı hatta cinayet çıkar yaaa arkadaşım benden sana tavsiye kimse için kendini tüketmeye değmez ben ne acılar çektim yuvam yıkıldı diye ama hepsi geçiyor unutuyorsun benim ilk eşimle 3 yıllık birlikteliğim 2 yıllık da evliliğim vardı yani 5 yıldır tanıyordum atlatmak kolay olmadı ama sonra tekrar aşık oldum ve bekar bir erkekle evlendim şimdi bir kızımız olacak şükür çok mutluyum ama hiçbir erkeğe güvenmiyorum insan oğlu hayatta her şeyi yapabilir şeytana uydurmasın bence bir daha görüşme kalbine taş bas ama ayrıl bu azapla yaşama kadın ne kadar kötü olursa olsun beddua eder çocukları var günah sen aynı durumda olsan zaten o senin kısmetinse kader gene sizi bir araya getirir niye hala boşanmamış senin durumunda olan çok sonuçta adam evli yarın bir gün bir konu oldu mu senin yüzünden boşanmış olacak yani öyle denecek senin sevgilin benim eşimdi kızımın babasıydı ayrılırken öldüm kolaymıydı günlerce kahroldum o günleri hiç unutmadim kızım bebekti parasız kaldık çok zor günlerdi ben unuttuysam sende unutursun sana anlattğım olayın çeyreği daha neler neler oldu ama geçiyor tabi izleri kalıyor aklına geliyor ama sabır kimse sende daha değerli değil insan neler katlanıyor en büyük acı olan evlet acısı onun bile rabbim sabrını veriyor buda geçer unut

Gerçekten bütün bunlara inandığına göre çok aşık olmuşsun, yaşın da küçükmüş zaten. Daha evlilik lafını duyar duymaz alarma geçmeliydin. İki çocukla formalite evliliği ilk defa duyuyorum ben. Kdın aldatınca erkeğin sabrettiği de nadir vakalardan. Taklit imza dediğin mahkemede belirlenebilen bir şey. Hep eşi iftira atmış mal mülkü kendine geçirmiş falan. Bir de demişsin ya kadın parasızlıktan korkuyor diye. Allah korusun benim de iki çocuğunu bırakıp çıtır kız peşinde koşan şereften yoksun bir kocam olsaydı ben de korkardım parasızlıktan, donuna kadar almak için de elimdne geleni yapardım :47:

Yazında anlayamadığım şeyler var. Kim konuştu babanla? Sen onunla beraber mi yaşıyorsun, evden gidecek olan kim? Adamın ailesiyle görüşüyorsun sanırım kimse bir şey anlatmadı mı sana?

Sen istersen bu adamın yalanlarına inanmaya devam et. Hayat senin. Ama böyle yalancı bir adamla hayat zor geçer

Yaşadığınız bu iğrenç ilişkiye bakmadan,hala sizi ilk günden beri kandıran adamın karısı hakkında anlattıklarına inanıp karaktersiz demeye utanmıyor musunuz?

Bu ilişkide karaktersiz olmayan tek kişi sevgilinizin karısı.

kesinlikle katılıyorum. sizin sevdiğiniz adam o kadar karaktersiz ki kendi öz çocuklarına üvey evlatlarım demiş hemde kim için, karısını aldattığı bi kadın için. bi insan karısını sevmiyo olabilir, hatta şerefsizin önde gideni olup hala evli olduğu kadına iftira atıyo olabilir, mutlu değilim, beni aldattı, bu ilişki ztn bitti, yok annem yuvanı yıkma dedi vs. yalanlarını söyleyebilir.
hatta karşıda ki iyice saf sa abartıp, karım bana iftira attı ceza mahkemelerinde süründürüyor, malımı mülkümü neyim varsa elimden aldı da diyebilir. bunların hepsini yapacak kadar aşağılık, Allahdan korkmaz ve bu denli uçkur düşkünü olabilir. amaaa kendi öz çocukları için o güzelim ikiz sabiler için nası olurda benim çocuklarım değil diyebilir ya, bu ağzından nası çıkar? bu adam sadece kötü bi eş değil, kötü bi babada aynı zmnda. sizde kendinize böyle bi adamı layık görüyosanız bişey diyemem. bu yalanlara kendinizi inandırmakdaki beceriniz takdir edilesi!! ben o kadınla zavallı ikizlere acırım.

canım bende eşimden ayrıldım benim eşimde başaka bir kadın yüzünden ayrıldık ve şimdi onunla evli ama nikahsız ve bir kızları var bizimde bir kızımız var neyse şu diyeceğim kadını tanıyorduk onun uzaktan akrabası benimde arkadaşım ona bile ben eşimi sevmiyorum ona acıdığımdan evlendim ayrılmaya uğraşıyorum bir tek seni sevdim biz ayrı yatıyoruz gibi cümleler kullanmış ama yalan köpek gibi kapımda uyuyordu ve onunla birlikteyken de benle de birlikte oluyordu ve ben hissettiğimde biri olduğunu ayrılalım dedim oda ben seni çok seviyorum sensiz yapamam falan diyordu ama pislik işi götürüyordu sonunda ne oldu bitti ama tahminler üzerine olmadı yakalandı aldı kadını kaçtı korkusunda eve gelemedi sonra aradan aylar geçti ne aradı ne sordu ve benim 4 aylık kızım vardı o zaman sonra yalvarmalar başladı pişmanım ama biz kayın valdem ile onu eve sokmadık sonrada boşadım onu boşanırken yalvardı ayrılmayayım diye ama boşandım ve 2 gün sonra kadının 5 aylık hamile olduğunu öğrendim utanmadan hala yalvarıyordu batmış kıçına kadar utanmaz böyle işte sana diyeceğim inanma hepsi aynı yalanları anlatıyor madem o kadın onu aldatmış nasıl erkek bu onunla kağıt üstünde bile evli kalıyor bunun namusu yok mu nasıl yediriyor o kadar mı geniş ve annesi aldatan kadın için yuvanı yıkma diyor aslında onu kolundan tutup babasının kapısına atmalı hatta cinayet çıkar yaaa arkadaşım benden sana tavsiye kimse için kendini tüketmeye değmez ben ne acılar çektim yuvam yıkıldı diye ama hepsi geçiyor unutuyorsun benim ilk eşimle 3 yıllık birlikteliğim 2 yıllık da evliliğim vardı yani 5 yıldır tanıyordum atlatmak kolay olmadı ama sonra tekrar aşık oldum ve bekar bir erkekle evlendim şimdi bir kızımız olacak şükür çok mutluyum ama hiçbir erkeğe güvenmiyorum insan oğlu hayatta her şeyi yapabilir şeytana uydurmasın bence bir daha görüşme kalbine taş bas ama ayrıl bu azapla yaşama kadın ne kadar kötü olursa olsun beddua eder çocukları var günah sen aynı durumda olsan zaten o senin kısmetinse kader gene sizi bir araya getirir niye hala boşanmamış senin durumunda olan çok sonuçta adam evli yarın bir gün bir konu oldu mu senin yüzünden boşanmış olacak yani öyle denecek senin sevgilin benim eşimdi kızımın babasıydı ayrılırken öldüm kolaymıydı günlerce kahroldum o günleri hiç unutmadim kızım bebekti parasız kaldık çok zor günlerdi ben unuttuysam sende unutursun sana anlattğım olayın çeyreği daha neler neler oldu ama geçiyor tabi izleri kalıyor aklına geliyor ama sabır kimse sende daha değerli değil insan neler katlanıyor en büyük acı olan evlet acısı onun bile rabbim sabrını veriyor buda geçer unut

allah ne acılar unutturmuyor ki allah size de sabır versin bundan sonra mutlu olun inş.

bak bu ilk actigin konudan:

Asıl meseleye gelecek olursak : dün gece 2 de sevgilimi aradım ve telefona kım cıktı bılın bakalım? Bu yelloz o bet sesiyle efendım dıye actı telefonu ben yüzüne kapattım 5 dk sonra tekrar aradım mesgule verdı telefonu ve sonra tamamen kapandı telefon.. Aralarında bısey olmasa bıle telefonu acarak bak benımle ızlenımı yaratmak istemıs olabılır!

asil mesele ne biliyomusun bebegim o yelloz dedigin o bet sesiyle nikah sirasinda sevgilinin yaninda evet demis..

bak bu yazdigini da buraya koyuyorum ki sen de belki benim gibi kendi durumuna gulersin:

Şimdi herkes dicek ki belkı de ne safsın adam bal gibi aldatıyo! Bu çok düsük bi ihtimal de olsa evet olabılır ama sevgilim yabancı bı kadınla tokalasmayacak kadar muhafazakar bi tip.. Bu kadın öyle sinsi ki kayınvalıdem teyzesı olduğu halde anne dıye hıtap edıyo anlıcanız yerını yapmaya calısıyo..

genelde kayinvalideye anne denir teyzeye degil..

bir de suna bak:

Sankı geceyı bırlıkte gecırmıs gibi göstermek istiyo ben de arayınca elıne bulunmaz fırsat gectı belkı de!

Görüsmüyorum yanı ortada aile yok pek bi annesı var baska kımsesı yok...Annesını de doldurusa getiriyo bu kadın o da saf anlamıyo benı kötü gösterdı hep saman altından su yürüttü.. Annesıyle tanısmadık hıc basta benı ıstemedı sımdı istiyo gibi gözüküyomus ama bana hıc ınandırıcı gelmıyo huylu huyundan vazgecmez hele kı yaslı bı ınsansa..Anlıcanız pek ıyı kaynana örneklerınden değildir kendısı..

istiyo gibi gozukuyomus ha? tam bi oyalama ve kandirma cmlesi kurmus tatlim senin evli barkli sevgilin.

Kayınvalıdemde duygularını cok yakın bı zamanda öğrenmıs kesınlıkle aklından bıle gecırmesın olmaz o iş demıs! Yanı onu gelını yapmak gıbı bı nıyetı yok ama bunları bılmeden önce cok severmıs kımı kımsesı yok dıye acımıs buna pek ses etmemıs bılmezden gelmıs..Tabı bunlar sevgılımın anlattıkları..

evet guzelim onlar sevgilinin anlattiklari senin de bi guzel yuttuklarin

Sevgilim de ne dicek haklı olduğumu o da biliyo savunma falan yapmadı zaten kuzu gibi dinledı :D
tamam hayatım haklısın merak etme gerekenı yapıcam bin tane gönlüm olsa birini vermem ona dert etme hic dedı..

kime ne verdigi belli..

Bu gerızelalı pesımı bırakmıcak anlasılan..1 saat önce telefonum caldı sevgilim arıyo sandım (onun numarasıydı) açtım bi de kım cıksın karsıma kuzeni!!!

Yalnız arayan oydu bu kez gecende ben aramıstım ya..
Sakın kapatma konusucaz senle dedı!Söyle dinliyorum dedim..
Basladı hakaret etmeye sen benım canımı yaktın bende senınkını yakıcam yaptığın yanına kalmıcak senden intikamımı alıcam dedı.

ve sen hala onun sevgilinin kuzeni oldugunu dusundun ha?

sana baska bisey soylenmez, kafan cok guzelmis canim gule gule kullan

Asıl meseleye gelecek olursak : dün gece 2 de sevgilimi aradım ve telefona kım cıktı bılın bakalım? Bu yelloz o bet sesiyle efendım dıye actı telefonu ben yüzüne kapattım 5 dk sonra tekrar aradım mesgule verdı telefonu ve sonra tamamen kapandı telefon.. Aralarında bısey olmasa bıle telefonu acarak bak benımle ızlenımı yaratmak istemıs olabılır!

asil mesele ne biliyomusun bebegim o yelloz dedigin o bet sesiyle nikah sirasinda sevgilinin yaninda evet demis..

bak bu yazdigini da buraya koyuyorum ki sen de belki benim gibi kendi durumuna gulersin:

Şimdi herkes dicek ki belkı de ne safsın adam bal gibi aldatıyo! Bu çok düsük bi ihtimal de olsa evet olabılır ama sevgilim yabancı bı kadınla tokalasmayacak kadar muhafazakar bi tip.. Bu kadın öyle sinsi ki kayınvalıdem teyzesı olduğu halde anne dıye hıtap edıyo anlıcanız yerını yapmaya calısıyo..

bir de suna bak:

Sankı geceyı bırlıkte gecırmıs gibi göstermek istiyo ben de arayınca elıne bulunmaz fırsat gectı belkı de!

Görüsmüyorum yanı ortada aile yok pek bi annesı var baska kımsesı yok...Annesını de doldurusa getiriyo bu kadın o da saf anlamıyo benı kötü gösterdı hep saman altından su yürüttü.. Annesıyle tanısmadık hıc basta benı ıstemedı sımdı istiyo gibi gözüküyomus ama bana hıc ınandırıcı gelmıyo huylu huyundan vazgecmez hele kı yaslı bı ınsansa..Anlıcanız pek ıyı kaynana örneklerınden değildir kendısı..

istiyo gibi gozukuyomus ha? tam bi oyalama ve kandirma cmlesi kurmus tatlim senin evli barkli sevgilin.

Kayınvalıdemde duygularını cok yakın bı zamanda öğrenmıs kesınlıkle aklından bıle gecırmesın olmaz o iş demıs! Yanı onu gelını yapmak gıbı bı nıyetı yok ama bunları bılmeden önce cok severmıs kımı kımsesı yok dıye acımıs buna pek ses etmemıs bılmezden gelmıs..Tabı bunlar sevgılımın anlattıkları..

Sevgilim de ne dicek haklı olduğumu o da biliyo savunma falan yapmadı zaten kuzu gibi dinledı :D
tamam hayatım haklısın merak etme gerekenı yapıcam bin tane gönlüm olsa birini vermem ona dert etme hic dedı..

kime ne verdigi belli..

Bu gerızelalı pesımı bırakmıcak anlasılan..1 saat önce telefonum caldı sevgilim arıyo sandım (onun numarasıydı) açtım bi de kım cıksın karsıma kuzeni!!!

Basladı hakaret etmeye sen benım canımı yaktın bende senınkını yakıcam yaptığın yanına kalmıcak senden intikamımı alıcam dedı.

ADAMIN KARISI ya sen ona yelloz mu diyorsun asıl onun sana bu cümleyi kullanması gerek :50:

sen bu yolla gidersin bizim laflarımız boşa galiba:47:

bir de suna bak:

kime ne verdigi belli..

ya inanamıyorum, eski konularını okumamıştım ama şimdiki yazdıklarından bile adamın karısının ve çocuklarının suçsuz olduğunu çıkarmak zor değildi. şimdi bide bunları okuyunca şok oldum. ya ben sadece adamı suçlu buluyodum, bunu da ona kanan zavallı bi kız olduğunu düşünüyodum ama fikrim tamamen değişti. allah babalarımızı eşlerimizi bunun gibi kızlardan sakınsın. yani bi kız nası bi mantıkla evli bi adamla ilişki yaşayıp bide üstüne onun zavallı karısına hakaret edebilir ya. birde utanmadan burdaki kadınlardan destek bekleyerek. bu neyin kafasıdır Allah aşkına. Allah başa vermesin böyle bi durum ya, bunun gibilerin şerrinden korusun. aslında o kadının bütün akrabaları eşi dostu toplanacak, bu kızı ibreti alem için sokağın ortasında dövecek, layığı o. kadın nası sabrediyo onca zmndır buna hayret. off çok sinir oldum ya, şu toplumun geldiği hale bak, ar namus haya kalmamış.

bir de bir yerde soyle yazmis arkadas

İnsanın olmayan bı evlilik için nafakaya mahkum edılmek istenmesi ne kadar acı ya böyle kadınları gördükçe kadın milletinden de nefret eder oldum (bu tarz cıkarcılardan).. evlilik formaliteden öteye de geçmemis..

cocuklari da leylekler getirmis evet

hala bu adamin tek ayak ustunde attigi 40 yalana inanmaya devam ediyorsan buradaki 1000 kadin bir araya gelse sana akil veremez tatlim buraya konu acmayi birak artik

Ben de eski konularına bir göz attım. Senin bir süre hiçbir şeyden haberin olmadığını kandırıldığını sanmıştım.Ama sen bal gibi biliyordun adamın evli barklı olduğunu. Sevgilimin kuzeni onun telefonundan beni arayıp tehdit edecek, nerede o cesaret. Sormaz mı insan bu kız neden bu kadar sinirli, neden "seni perişan edeceğim" demiyor da "ikinizi de perişan edeceğim" diyor diye. Bal gibi de herşeyin farkındasın. Allah akıl fikir versin

ya inanamıyorum, eski konularını okumamıştım ama şimdiki yazdıklarından bile adamın karısının ve çocuklarının suçsuz olduğunu çıkarmak zor değildi. şimdi bide bunları okuyunca şok oldum. ya ben sadece adamı suçlu buluyodum, bunu da ona kanan zavallı bi kız olduğunu düşünüyodum ama fikrim tamamen değişti. allah babalarımızı eşlerimizi bunun gibi kızlardan sakınsın. yani bi kız nası bi mantıkla evli bi adamla ilişki yaşayıp bide üstüne onun zavallı karısına hakaret edebilir ya. birde utanmadan burdaki kadınlardan destek bekleyerek. bu neyin kafasıdır Allah aşkına. Allah başa vermesin böyle bi durum ya, bunun gibilerin şerrinden korusun. aslında o kadının bütün akrabaları eşi dostu toplanacak, bu kızı ibreti alem için sokağın ortasında dövecek, layığı o. kadın nası sabrediyo onca zmndır buna hayret. off çok sinir oldum ya, şu toplumun geldiği hale bak, ar namus haya kalmamış.

ne zavallisi ya acikgoz bu acikgoz

adamin verecegi nafakada bile gozu var yok formalite evlilik icin nafaka odemek zorunda kalmak cok sacma biseymis de bilmemne

iki lafindan biri adamin mali mulku ve onu karisinin uzerine yapmasi..

Adamın karısına yelloz demişsin eski konularında asıl o yelloz kim ikimiz de hatta tüm kk kadınları iyi biliyor :))

Utanmadan birde gelip pişmanlık naraları atarak konunun arasında yine adamın resmi nikahlı eşine bir metres olarak ''Karaktersiz'' diyorsun ?

Ne içtiysen ondan ben de istiyorum :))

Back