bak bu ilk actigin konudan:
Asıl meseleye gelecek olursak : dün gece 2 de sevgilimi aradım ve telefona kım cıktı bılın bakalım? Bu yelloz o bet sesiyle efendım dıye actı telefonu ben yüzüne kapattım 5 dk sonra tekrar aradım mesgule verdı telefonu ve sonra tamamen kapandı telefon.. Aralarında bısey olmasa bıle telefonu acarak bak benımle ızlenımı yaratmak istemıs olabılır!
asil mesele ne biliyomusun bebegim o yelloz dedigin o bet sesiyle nikah sirasinda sevgilinin yaninda evet demis..
bak bu yazdigini da buraya koyuyorum ki sen de belki benim gibi kendi durumuna gulersin:
Şimdi herkes dicek ki belkı de ne safsın adam bal gibi aldatıyo! Bu çok düsük bi ihtimal de olsa evet olabılır ama sevgilim yabancı bı kadınla tokalasmayacak kadar muhafazakar bi tip.. Bu kadın öyle sinsi ki kayınvalıdem teyzesı olduğu halde anne dıye hıtap edıyo anlıcanız yerını yapmaya calısıyo..
genelde kayinvalideye anne denir teyzeye degil..
bir de suna bak:
Sankı geceyı bırlıkte gecırmıs gibi göstermek istiyo ben de arayınca elıne bulunmaz fırsat gectı belkı de!
Görüsmüyorum yanı ortada aile yok pek bi annesı var baska kımsesı yok...Annesını de doldurusa getiriyo bu kadın o da saf anlamıyo benı kötü gösterdı hep saman altından su yürüttü.. Annesıyle tanısmadık hıc basta benı ıstemedı sımdı istiyo gibi gözüküyomus ama bana hıc ınandırıcı gelmıyo huylu huyundan vazgecmez hele kı yaslı bı ınsansa..Anlıcanız pek ıyı kaynana örneklerınden değildir kendısı..
istiyo gibi gozukuyomus ha? tam bi oyalama ve kandirma cmlesi kurmus tatlim senin evli barkli sevgilin.
Kayınvalıdemde duygularını cok yakın bı zamanda öğrenmıs kesınlıkle aklından bıle gecırmesın olmaz o iş demıs! Yanı onu gelını yapmak gıbı bı nıyetı yok ama bunları bılmeden önce cok severmıs kımı kımsesı yok dıye acımıs buna pek ses etmemıs bılmezden gelmıs..Tabı bunlar sevgılımın anlattıkları..
evet guzelim onlar sevgilinin anlattiklari senin de bi guzel yuttuklarin
Sevgilim de ne dicek haklı olduğumu o da biliyo savunma falan yapmadı zaten kuzu gibi dinledı
tamam hayatım haklısın merak etme gerekenı yapıcam bin tane gönlüm olsa birini vermem ona dert etme hic dedı..
kime ne verdigi belli..
Bu gerızelalı pesımı bırakmıcak anlasılan..1 saat önce telefonum caldı sevgilim arıyo sandım (onun numarasıydı) açtım bi de kım cıksın karsıma kuzeni!!!
Yalnız arayan oydu bu kez gecende ben aramıstım ya..
Sakın kapatma konusucaz senle dedı!Söyle dinliyorum dedim..
Basladı hakaret etmeye sen benım canımı yaktın bende senınkını yakıcam yaptığın yanına kalmıcak senden intikamımı alıcam dedı.
ve sen hala onun sevgilinin kuzeni oldugunu dusundun ha?
sana baska bisey soylenmez, kafan cok guzelmis canim gule gule kullan