• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu an bu yeryüzünde sizden başka dertleşecek kimsem yok..!!!

aslında sizde herşeyin farkındasınız fakat çok sevdiğiniz için kendinizi teselli edicek bir şeyler arıyorsunuz ama bu yol yol değil.

konu sahibi haklı değilsin konunda yaşın çok küçük şu an 20 isen başladığında 18 yaşındaymışsınn daha fazla hatanı devam edip kendini kullandırtma kendine yazık etme, aynı olay sana yada annene yapılsa hoşuna gidermiydi , aklının başına gelmesi dileğimle ...

Şu an bu yeryüzünde sizden başka dertleşicek kimsem yok..Çünkü kim duysa beni yerden yere vurucak belki de sözleriyle.. O yüzden kimseye ağzımı açıp da tek kelime edemiyorum..

Daha önce ilişkimle alakalı bir konu açmıştım formalite icabı bir evliliği olduğuna dair...
Evet kk kadınları siz haklıydınız...Daha önce actığım konuda cok sert tepkiler almıstım tepkinizde çoğunlukla haklıydınız..
Kaderime bugün yüzbinlerce kez lanet okudum...

Bu evlilik olayını öğrendiğim andan itibaren hep inkar etti..Formaliteydi kağıt üstündeydi vs. yalanlar yalanlar...Kalbim hep inanmak istesede mantığım hic kabul etmedi..Ve sonunda bugün herseyi itiraf ettirdim ona..

Konumu bilmeyenler için kısaca tekrar anlatmak istiyorum..
2 yıl oldu tanısalı ve neredeyse tanıstığımız günden bu yana birlikteyiz diyebilirim..Beni tanıdığı günden beri bana dört elle sarıldı bir ilişki ne kadar mükemmel olabilirse o kadarını yapmak için çok caba gösterdi.. Tabi ben de ona karsı öyle oldum..Çünkü ilk kez böylesine asık oldum birine..
Herkesin gıpta ettiği bir asktı bızımkı ama rüya kısa sürdü..

3-4 ay sonrasında evlilik olayı kulağıma geldi üstüne gittim doğru mu dıye hep ınkar etti sadece kağıt üstünde bir evlilik dedi..Üstelik bu evlilikten ikiz bir de cocuklar vardı..Onlar da evlendiğim kişinin eski evlililiğinden cocukları ben nüfusuma aldım dedı..

Ve en kötüsü ne biliyomusunuz ben bunlara 1.5 yıl boyunca hep ınandırdım kendımı.
O yapmaz dedim doğru söylüyodur bu kadarını yapamaz cunku ben haketmiyorum dedım..
Kıyamaz bana böyle temiz bi aska bu kötülüğü layık göremez dedim. Ama görmüs! Saatlerce ağladım bugün onun yanında..Neden dedım neden ben? Neden anlatmadın en basında neden karım cocuklarım var demedın dedim.. Diyemezdım cunku seni cok sevdim beni bu hayatta bır tek sen mutlu edebilirdin ben bir tek seni sevebildim dedi.. Bunları anlatırken o benden daha cok ağladı..

Zaten bitmiş bi evlilikti kesınlıkle yuva yıkan kadın olmadın biz senden cok önce ayrı yasamaya baslamıstık kac yıl öncede bosanma davası acmıstım ama annem yuvanı yıkma sabret dedi engel oldu dedi...Benı rahatlatmak için söylüyosun dedım hayır dıyo o kadın benı aldattığı gün bitti zaten benim için dedi.. O kadın tarafından aldatılmıs üstüne üstelik daha ben hayatına girmeden önce 3 dairesini bankadakı parasını herseyını ele gecirmis bu ayrılmak istediği icin..
Sevdiğim adamı yani kocasının ağır ceza mahkemesinde yargılanmasına sebep olacak kadar da karaktersız biri (Ona attığı bir iftira sebebiyle)

Şimdi derin bir çıkmazdayım..Çırpındıkca batıyorum..Bildiğim tek bisey var onsuz yapamıyorum herseyın ilkini onunla yasadım..Bir yandan aptal yerıne koyulmus gibi hissedip olanları hazmedemıyorum.Bir taraftan herseyı seni üzmemek için seni kaybetmemek için sakladım diyince içim cızz edıyo.. Ne yana gitsem uçurum..Bir tarafta ailem bir taraftan onun hayatı kendımı coktan unuttum zaten.. Biliyorum doğru olan ayrılık diyeceksiniz yol yakınken dön diyeceksenız bıle bıle atese atma kendını diyeceksiniz belki de herkes gibi..Gercekten buraya akıl almak için mi dertleşmek için mi yazdım onu da bılmıyorum sedece konusmaya ihtiyacım var..Hiç bir yere sığamıyorum yerimde duramıyorum hırsımdan konustukca ben ağlıyorum o ağlıyo aklımı kaybetmekten korkuyorum..Anladım ki hiç bisey icin benım basıma gelmez dememek gerekiyomus ben hep ibretle bakardım böyle seylere...Öyle canım yanıyo öyle içim acıyo ki tarifi mümkün değil kelimeler yetmiyo anlatmaya..Artık yasamanın da bi anlamı yok yemiyorum içmiyorum uyumuyorum sadece nefes alıp vermek yasamaksa yasıyorum iste o da sımdılık...

sana evlilik gibi bir konuda yalan soyleyen bir adamin baska konularda da yalan soylemedigini nerden biliyorsun? Agir cezada yargilanmasina yol acan olayin iftira olduguna nasil inaniyorsun? sana zaten bir kere yalan soylemis. seni gercekten seviyor da olabilir, bence zamaninda karisini da sevmistir, belki ilerde siz evlenirseniz baskasini da sevecektir. Ayrica bence karisini da adamin gazina gelip bosuna suclama. onu aldattigina nasil inaniyorsun? Istersen git bir de kadindan dinle neymis isin asli, birden onun agzindan dinle hikayeyi.

ben senin yerinde olsam agzindan cikan hic bir seye inanmazdim onun. Insan inanmak istiyor sevdigine ama, biraz tarafsiz bakmaya calis bence olaylara.

2 ay sonra evlenicem, böyle konular beni evlilikten soğutuyor yahu.. Sinir oluyorum sinir :47:

aynen aynen :1:
bide konuyu yorumları okuyup duruyorum...Yardımcı olmak, akıl vermek için elinizden geleni yapıyorsunuz bayanlar ama gördüğüm üzre boşuna, konu sahibi daha çocuk yaşı biraz daha büyük olsaydı yazılanlardan feyz alırdı ama ne anlatırsanız anlatın kardeşimiz aslaaaaaa anlamayacak, ben zaten buraya neden konu açtığının da merakı içerisindeyim zaten kafasının dikinde gidiyor neden reklam yapıyor kendini...Ha içimi dökmek istedim diyorsa da sakın yorumlara kızmasın..
Bi kaç yıl sonra olacağı söyliyim adam karısından boşanıcak ama bu kardeşimişzle asla evlenmiyecek, bi güzel kullanacak sonra karşısına bi saf fıstık daha çıkacak sonra konu sahibine tekmeyi basacak! Dilerim inandıkların çıkar tatlım...:2:

sanirim hepimiz olayin gecmisine bakmadan yorum yapip akil vermeye ugrastik arkadasa. Ben de geri aliyorum onceki mesajimi. allah akil fikir versin diycem ama, zor gorunuyor. Allah o zavalli kadina ve 2 cocuguna sabirlar versin diyelim. Konu sahibi arkadasa da pek akil vermeye gerek yok, o yaslarda en guzel akil insanin kendi akli oluyor :-) 2 sene sonra aldatilinca anlar hanyayi konyayi.

Cok sevdıgın ıcın gerceklerı goremıyorsun..sana bagırıp cagırmak fayda etmez..Anlamaya calısıyorum..Tuzaktasın ve hıc bı zaman bılemeyeceksın bu adamın dogru soylemedıgını..Cunku cocuklarından vazgecmeyecek..Kendıne azıcık saygın varsa Vazgec.. asK acısı oldurmez Kuvvetlendırır!! Bı ılıskıde yalan olmaması gerek ama sızın ılıskınızın tamamı yalan uzerıne kurulmus..Bunun ılerısı karnında bı cocuk ve kapı onunde oraya buraya sıgınmaya calısan sen olacaksın..Hıc olmazsa tablonun farkındasın..Kurtar kendını..

herkes söylenecek bütün sözleri söylemiş bana düşen Allah yardımcın olsunn işin zorrrr

Arkadaşım bu kadar saf olma Allah aşkına
eski konulara baktım da, adamın her dediğine inanmışsın resmen
yaşın küçük anlaşılan..bu hatandan ders al ve aç gözünü artık
kurtul bi an önce o ortamdan o insanlardan
yepyeni bi hayat kur kendine ve artık her denilene gözün kapalı inanma, biraz mantık ara söylenenlerde
Allah yardımcın olsun diyorum ben de...

bak bu ilk actigin konudan:

Asıl meseleye gelecek olursak : dün gece 2 de sevgilimi aradım ve telefona kım cıktı bılın bakalım? Bu yelloz o bet sesiyle efendım dıye actı telefonu ben yüzüne kapattım 5 dk sonra tekrar aradım mesgule verdı telefonu ve sonra tamamen kapandı telefon.. Aralarında bısey olmasa bıle telefonu acarak bak benımle ızlenımı yaratmak istemıs olabılır!

asil mesele ne biliyomusun bebegim o yelloz dedigin o bet sesiyle nikah sirasinda sevgilinin yaninda evet demis..

bak bu yazdigini da buraya koyuyorum ki sen de belki benim gibi kendi durumuna gulersin:

Şimdi herkes dicek ki belkı de ne safsın adam bal gibi aldatıyo! Bu çok düsük bi ihtimal de olsa evet olabılır ama sevgilim yabancı bı kadınla tokalasmayacak kadar muhafazakar bi tip.. Bu kadın öyle sinsi ki kayınvalıdem teyzesı olduğu halde anne dıye hıtap edıyo anlıcanız yerını yapmaya calısıyo..

genelde kayinvalideye anne denir teyzeye degil..

bir de suna bak:

Sankı geceyı bırlıkte gecırmıs gibi göstermek istiyo ben de arayınca elıne bulunmaz fırsat gectı belkı de!

Görüsmüyorum yanı ortada aile yok pek bi annesı var baska kımsesı yok...Annesını de doldurusa getiriyo bu kadın o da saf anlamıyo benı kötü gösterdı hep saman altından su yürüttü.. Annesıyle tanısmadık hıc basta benı ıstemedı sımdı istiyo gibi gözüküyomus ama bana hıc ınandırıcı gelmıyo huylu huyundan vazgecmez hele kı yaslı bı ınsansa..Anlıcanız pek ıyı kaynana örneklerınden değildir kendısı..

istiyo gibi gozukuyomus ha? tam bi oyalama ve kandirma cmlesi kurmus tatlim senin evli barkli sevgilin.

Kayınvalıdemde duygularını cok yakın bı zamanda öğrenmıs kesınlıkle aklından bıle gecırmesın olmaz o iş demıs! Yanı onu gelını yapmak gıbı bı nıyetı yok ama bunları bılmeden önce cok severmıs kımı kımsesı yok dıye acımıs buna pek ses etmemıs bılmezden gelmıs..Tabı bunlar sevgılımın anlattıkları..

evet guzelim onlar sevgilinin anlattiklari senin de bi guzel yuttuklarin

Sevgilim de ne dicek haklı olduğumu o da biliyo savunma falan yapmadı zaten kuzu gibi dinledı :D
tamam hayatım haklısın merak etme gerekenı yapıcam bin tane gönlüm olsa birini vermem ona dert etme hic dedı..

kime ne verdigi belli..

Bu gerızelalı pesımı bırakmıcak anlasılan..1 saat önce telefonum caldı sevgilim arıyo sandım (onun numarasıydı) açtım bi de kım cıksın karsıma kuzeni!!!

Yalnız arayan oydu bu kez gecende ben aramıstım ya..
Sakın kapatma konusucaz senle dedı!Söyle dinliyorum dedim..
Basladı hakaret etmeye sen benım canımı yaktın bende senınkını yakıcam yaptığın yanına kalmıcak senden intikamımı alıcam dedı.

ve sen hala onun sevgilinin kuzeni oldugunu dusundun ha?

sana baska bisey soylenmez, kafan cok guzelmis canim gule gule kullan

yazarın burada "yelloz" olarak betimlediği kişi adamın aldatılan ve nikahlı olan karısı değil mi? ortada bir "yelloz" varsa bu kişinin adamın karısı olmadığı aşikar! o kadına bu lafı yakıştırırken hala o rezil adamı savunuyorsun arkadaşım.bu kadar mı kör gözün?! o sevdiğin adam sayesinde sen bu duruma düşmek üzeresin,gençliğine yazık,o kadına yazık!

Son düzenleme:
Şu an bu yeryüzünde sizden başka dertleşicek kimsem yok..Çünkü kim duysa beni yerden yere vurucak belki de sözleriyle.. O yüzden kimseye ağzımı açıp da tek kelime edemiyorum..

Daha önce ilişkimle alakalı bir konu açmıştım formalite icabı bir evliliği olduğuna dair...
Evet kk kadınları siz haklıydınız...Daha önce actığım konuda cok sert tepkiler almıstım tepkinizde çoğunlukla haklıydınız..
Kaderime bugün yüzbinlerce kez lanet okudum...

Gercek ask sevidgin yaninda olmasa bile mutlu oldugunu gormek demekdir, Eger gercekden seven bir adam olsaydi, ailesine degilde cocuklarina deger veren bir baba olsaydi, kisacasi adam gibi bir adam olsaydi, seni boyle bir karmasanin icine sokmadan acikca, durustce herseyi en basdan anlatirdi sana. ben eviligim ama esimle ayrilma noktasindayiz ve sana asik oldum derdi. O zaman sende bunca pismanlik yasamadan kararini verirdin. Hersey insanin kafasinda bitiyor, ayrica ask dedigin nedirki, onsuz yasayamam dersin ama yasarsin, ayrilsam olursun dersin ama olmezsen. Eger onunla bir gelecegin yoksa, ondan kurtulman en iyisi. Tabi genede sen bilirsin. Ama sunu soyliyeyim hayatda insanin canini askdan daha cok yakan buyuk acilar var bunuda kafanin bir kosesine yaz.

Son düzenleme:
aşktan gözü kör olanı gördüm de bu kadar körünü görmemiştim. çok büyük bir hata. sen bunların hepsinin yalan olduğunu anladın da inanmak istemedin. kendini yalanlara inandırmışsın. seni sevdiğimden seni kaybetmek istemediğimden yaptım olayına da hiç inanmıyorum, kendi için yapıyor asıl kendini düşündüğü için.

herşeyi geçtim, kendi çocuklarını reddeden adam, adam mıdır ???

bu adam öyle bir adam ki, evlatlarını bıle ınkar edebılıyor

şımdı otur düşün bakalım, sana yalan söyleyen, yavrularını nufusuna aldığı ıçın babalık görevını yapmış olduğunu sanan (!)
bu adamdan sana hayır gelır mı??

Ilerde senıde ınkar eder, kötülerse, hıç şaşırma

ilerde onuda inkar edicek, kötülücek ztn. kendi zavallı karısına ne yaptıysa onada yapacak. eğer bi adamın nikahlı karısı "yelloz" oluyosa, bigün konu sahibi de yelloz olacaktır başka bi çıtırın dilinde. ama genede beddua etmek istemem zira yaşı küçük. dilerim bu kadının yaşadığı kadar ağırını yaşamaz, evliyken aldatılmaz, kocası öz çocukarını inkar etmez. ona yelloz diyen aşağılayan hemde gidip bi kadın sitesinde kendini aklamaya çalışan bi kızla uğraşmak zorunda kalmaz dilerim. çnk bunlar çok ama çok ağır şeyler, dilerim sen yaşamassın, dilerim içinde bulunduğun gafletten çıkarsın, bu adamdan kurtulup, aklını başına toplar, tövbe edip, yoluna bakarsın.

bu adam öyle bir adam ki, evlatlarını bıle ınkar edebılıyor

şımdı otur düşün bakalım, sana yalan söyleyen, yavrularını nufusuna aldığı ıçın babalık görevını yapmış olduğunu sanan (!)
bu adamdan sana hayır gelır mı??

Ilerde senıde ınkar eder, kötülerse, hıç şaşırma

aynen ya konu sahibi sevgilinin anasına ya da karısına seni kötülemediğini nereden biliyorsun ? belki de onlara da '' peşimi bırakmıyor, sülük gibi yapıştı, beni takıntı haline getirdi vs '' demediğini nereden biliyorsun mesela ?

Back