• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık hasta olacağım bu gidişle suç kimde/nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım ?

Öncelikle iyi akşamlar biraz uzun olacak ama lütfen bana bi akıl verin! 5 yıl önce evlendik eşimle şu an bir erkek bebek bekliyoruz ve 26. Haftandayım. Evliliğimiz hep inişli çıkışlı idi ne zaman kavga etsek hep boşanacağız diye ayaklanır olduk sonrada o ya da ben geri vites yapıp barışırdık.Ama son bir senedir eşim resmen anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor.Ne aileme ettiği küfürler kaldı,bana söylediklerini saymıyorum bile, hamilelik sürecim zehir zıkkım oldu sırf babasının adını koymak istemedim diye 2 buçuk ay benimle küstü yemek yemedi,konuşmadı sonunda ağlaya ağlaya barıştım tamam koyalım diye aynı evin içinde öyle olmak bana o kadar ağır geldi ki randevu süreçleri, kusmalarım vs hep tek başıma hallettim.Bugün konuşurken de bende dedim ki madem senin babanın adını koyuyoruz ikinci kız olursa(ki asla düşünmüyorum tepkisini ölçmek için dedim) annemin adını koyarız yine tehditler (anlaşamayız vs) senin annen hayatta en son seveceğim kişi asla sevmiyorum demeler vs beni kırdı parçaladı küstü yatak ayırdı. Ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum kendime yaptığım eziyete artık bi dur demem lazım Allah aşkına bi akıl verin ne yapmalıyım? Ailemden nefret ediyor gitmez gelmez ben tek gidip gelirim onun ailesine gidip geliriz onlar da arada bize gelip gider. Bana tartışma esnasında bu kavgayı aileme yansıtıp üzersen senin sülaleni silerim yeryüzünden dedi. Benim ailemi sevmemiş olmasının nedeni annemin tartışmalarda beni tutuyor olmasıymış , ben ailemin sözünden çıkmıyormuşum ki öyle düşümüyorum çoğu kavgalarımızdan ailemin haberi bile yok söylemem.Şimdi ben ne yapayım a dostlar düşünmekten kafayı yicem çocuğum içerde tepinip duruyor onu böyle üzmek kahrediyor ama elimde değil. Ben pür pakım demiyorum illa hatalar olmuştur ama o sınırı fazlasıyla aşmış gibi geliyor.Ailesi maddi olarak ev araba konusunda yardım ettiği için onları bayağı el üstünde tutmaya çalışıyor.
Çocuğuna her adıyla seslendiğinde küfür gibi gelecek biliyorsun değilmi? Bunların hiç birini unutmayacaksın ve malesef kat ve kat artacak. O yüzden kendi istediğin ismi koy ve asla bir spremden başka hakkı olmayan adama hak verme.

Buraya zehirlerini bosaltip eslerinin yanlarina gidiyorlar, biz sinirlendigimizle kaliyoruz. Ben hesabimi kapatip 9gag,boredpanda falan takip edicem bundan sonra, neden milletin dertleriyle negatif yukleniyorum ki. Biz burda elin adamlarina sinirleniyoruz, millet hala kocam da kocam pasam da pasam
Ruh hastası bi manyakla, hakarete uğradığınız iğrenç evliliği sürdürmeye cesaretiniz var ama boşanmaya yok, ilginç. Kendinize ve en önemlisi doğmamış çocuğunuza layık gördüğünüz hayat bu mu gerçekten? İleride çocuğunuzu daha kendi büyüyememiş bu kişiyle mi büyütmek istiyorsunuz?

Buraya zehirlerini bosaltip eslerinin yanlarina gidiyorlar, biz sinirlendigimizle kaliyoruz. Ben hesabimi kapatip 9gag,boredpanda falan takip edicem bundan sonra, neden milletin dertleriyle negatif yukleniyorum ki. Biz burda elin adamlarina sinirleniyoruz, millet hala kocam da kocam pasam da pasam
O kadar haklısın ki biz böyle sinirlendiğimizle kalıyoruz 🤦🏻‍♀️

Ben 9 ay karnında taşıyacağım, bulantim, kontrolüm olacak tek başıma gideyim, doğum sancısı, sonraki acısı, hormonu, emzirmesi, lohusaligi yaşayayım... o ise çocuk yapımına olan tek bir katkiyla! Bana babasının adını koyduracak... Aylarca bir de bunun için trip atacak ayni evde psikolojik baskı yapacak... Sica..m öyle herifin ağzına. Annemi de kötü bilecek birde ailemin yüzüne bakmayacak.... Allah'ım evlerden ırak.
Size tavsiyem yok.
Şimdiye kadar kendinize bir tavsiye bulmanız gerekirdi zaten
İkincinin adını kaynananın kini koyarsınız
Üçe kayin, görümce...

Annemi dinliyormuşum, tartıştığımıza sürekli çıkıp çıkıp ailemin evine gitmişim onlarlda kabul etmiş vs benim de hatalarım olmuş olabilir ama benim 2 ise onun 5 gibi
Ailenizde sizden illallah etmiş olabilir ama... Her seferinde her tartışmada aileye giidp aileniz de sizi gondermek istemeyince kocaya kaçar gibi geri donduyseniz şayet, kocanız ailenizi aileniz kocanizi sevmez herkesde illallah eder yani.

Böyle Ailesine bağımlı insanlarla çok zor evliliği yürütmek bu tip adamlar kendilerini mutlu etmek yerine Ailesini mutlu et senin kölen olur ama onun Ailesini en üstte tutacaksın kendi Aileni yok sayacaksın bu tiplerle kavgasız geçinmenin tek yolu bu malesef sürekli senin ailen benim ailem dalaşına girme zıtlık başladımı kavgalar bitmez bana kalsa baştan gardını al derim o senin evladın kimsenin ismini koymak zorunda değilsin çok zor bir durum inanki böyle tipler sadece kendi kök ailesini düşünür umarım zamanla hatasını anlayıp değişir diyecek bişeyim yok Allah kolaylık versin

Öncelikle iyi akşamlar biraz uzun olacak ama lütfen bana bi akıl verin! 5 yıl önce evlendik eşimle şu an bir erkek bebek bekliyoruz ve 26. Haftandayım. Evliliğimiz hep inişli çıkışlı idi ne zaman kavga etsek hep boşanacağız diye ayaklanır olduk sonrada o ya da ben geri vites yapıp barışırdık.Ama son bir senedir eşim resmen anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor.Ne aileme ettiği küfürler kaldı,bana söylediklerini saymıyorum bile, hamilelik sürecim zehir zıkkım oldu sırf babasının adını koymak istemedim diye 2 buçuk ay benimle küstü yemek yemedi,konuşmadı sonunda ağlaya ağlaya barıştım tamam koyalım diye aynı evin içinde öyle olmak bana o kadar ağır geldi ki randevu süreçleri, kusmalarım vs hep tek başıma hallettim.Bugün konuşurken de bende dedim ki madem senin babanın adını koyuyoruz ikinci kız olursa(ki asla düşünmüyorum tepkisini ölçmek için dedim) annemin adını koyarız yine tehditler (anlaşamayız vs) senin annen hayatta en son seveceğim kişi asla sevmiyorum demeler vs beni kırdı parçaladı küstü yatak ayırdı. Ne yemek yiyebiliyorum ne su içebiliyorum kendime yaptığım eziyete artık bi dur demem lazım Allah aşkına bi akıl verin ne yapmalıyım? Ailemden nefret ediyor gitmez gelmez ben tek gidip gelirim onun ailesine gidip geliriz onlar da arada bize gelip gider. Bana tartışma esnasında bu kavgayı aileme yansıtıp üzersen senin sülaleni silerim yeryüzünden dedi. Benim ailemi sevmemiş olmasının nedeni annemin tartışmalarda beni tutuyor olmasıymış , ben ailemin sözünden çıkmıyormuşum ki öyle düşümüyorum çoğu kavgalarımızdan ailemin haberi bile yok söylemem.Şimdi ben ne yapayım a dostlar düşünmekten kafayı yicem çocuğum içerde tepinip duruyor onu böyle üzmek kahrediyor ama elimde değil. Ben pür pakım demiyorum illa hatalar olmuştur ama o sınırı fazlasıyla aşmış gibi geliyor.Ailesi maddi olarak ev araba konusunda yardım ettiği için onları bayağı el üstünde tutmaya çalışıyor.
Benzer şeyleri yaşıyorum o kadar zor ki :( siz ne yaptınız sonuç ben çıkmazdayım

Back