Squat Günlüğümüz

kızlaaar nasıl gidiyor bakalımm squatlar . benim yerimede yapın bol
ben hala sandalye tepelerinde kendimce bişiler yapmaya çalışıyorumm

Bugün moladayım ben... alıştım squata....
Sahalara ne zaman dönüyorsun?
miiissss
yaa vallaa hiç bilmiyorum ki canım bian önce dönmek istiyorum ama bileğim hala biraz şiş squata başlamam biraz vakit alacak gibi mekik çektim onda bile ayaklarımı sandalyeye koydum zaten beceremiyorum mekik işini o da yarı bi konu

Önemli olan sağlık... düzelirsin inşallah... Sonra kimse tutamaz seni ,sabah akşam squat der durursun

Şaka yapıyorum, geçmiş olsun

Shared diye bi topic gördüm ya yanda 30 günü üçe bölüp ciddi incelenler var, bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederimm canımm
Evet biliyorum ben yaptığım sporlardan biri de o ama tabi sadece 2-3 güncük yapabildim sonraa işte sakatlık dönemii

Haftaya bi topic de ben açıp liste yapmayı planlıyorum, kalıcı oluyor mu? Sen yapmışsın bilirsin.

Sanki biraz daha zayıflayıp daha mantıklı, ne dersin?

Haftaya bi topic de ben açıp liste yapmayı planlıyorum, kalıcı oluyor mu? Sen yapmışsın bilirsin.

Sanki biraz daha zayıflayıp daha mantıklı, ne dersin?
Valla 2 sene önce falan çok araştırmıştım ve olumlu sonuç almayanı görmedim ben canım bu programla. Biraz zorluyor ilk başta ama alışıyormuşsun vucüt alışınca.
Ben bileğim düzelince devam edicem bence sende başla topic açarsan katılırım da

Önce bi squata alışsın vücut; sonra yaza girmeden bir ay şu kampa alırız kendimizi. Sonra daaaşşş gibin oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…