kızlaaar nasıl gidiyor bakalımm squatlar . benim yerimede yapın bol
ben hala sandalye tepelerinde kendimce bişiler yapmaya çalışıyorumm
miiissssBugün moladayım ben... alıştım squata....
Sahalara ne zaman dönüyorsun?
miiissss
yaa vallaa hiç bilmiyorum ki canım bian önce dönmek istiyorum ama bileğim hala biraz şişsquata başlamam biraz vakit alacak gibi mekik çektim onda bile ayaklarımı sandalyeye koydum zaten beceremiyorum mekik işini o da yarı bi konu
Amin canııım inşallaaah aynen bi iyileşsinde bugünlerin acısınıı çıkarıcamÖnemli olan sağlık... düzelirsin inşallah... Sonra kimse tutamaz seni ,sabah akşam squat der durursun
Amin canııım inşallaaah aynen bi iyileşsinde bugünlerin acısınıı çıkarıcamgünde 3 öğün squat
Amin canııım inşallaaah aynen bi iyileşsinde bugünlerin acısınıı çıkarıcamgünde 3 öğün squat
Ayyy aman Allah korusuuuuun demee öleeedemeeeee tekrar yataklara düşersin
Şaka yapıyorum, geçmiş olsunAyyy aman Allah korusuuuuun demee öleeeyapmasına yapılır da makul sayılardaa tabii
Teşekkür ederimm canımmŞaka yapıyorum, geçmiş olsun
Shared diye bi topic gördüm ya yanda 30 günü üçe bölüp ciddi incelenler var, bilgisi olan var mı?
Valla 2 sene önce falan çok araştırmıştım ve olumlu sonuç almayanı görmedim ben canım bu programla. Biraz zorluyor ilk başta ama alışıyormuşsun vucüt alışınca.Haftaya bi topic de ben açıp liste yapmayı planlıyorum, kalıcı oluyor mu? Sen yapmışsın bilirsin.
Sanki biraz daha zayıflayıp daha mantıklı, ne dersin?
Önce bi squata alışsın vücut; sonra yaza girmeden bir ay şu kampa alırız kendimizi. Sonra daaaşşş gibin oluruzValla 2 sene önce falan çok araştırmıştım ve olumlu sonuç almayanı görmedim ben canım bu programla. Biraz zorluyor ilk başta ama alışıyormuşsun vucüt alışınca.
Ben bileğim düzelince devam edicem bence sende başla topic açarsan katılırım da
Önce bi squata alışsın vücut; sonra yaza girmeden bir ay şu kampa alırız kendimizi. Sonra daaaşşş gibin oluruz
squatçılar kayıplardaaa ama sana helal olsuuunnnnBugünküler de tamam