- 12 Haziran 2016
- 699
- 1.755
Kafaya koydumsquatçılar kayıplardaaa ama sana helal olsuuunnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafaya koydumsquatçılar kayıplardaaa ama sana helal olsuuunnnn
Teşekkür ederim bebeğimbu senin için şampiyonn
ayy tahmin edebiliyorumm canımm ama bravooo o yorgunluğa rağmen yapabilmişsinTeşekkür ederim bebeğim
Bugün gün boyu seyahat halindeydim... akşama kaldı... bu yorgunluğun üstüne squat tadından yenmedi sorma
ayy tahmin edebiliyorumm canımm ama bravooo o yorgunluğa rağmen yapabilmişsin
vaaayy bu süper haber tatlıımm ama yanii beni burda kıskandırıyorsun spor yapamadığım için haberin olsunPopoda sıkılaşma hissediyorum...açıkçası squata başlamadan önce foto çekmiştim... 1 ay sonra tekrar foto çekeceğim... bayağı etkisini göreceğime inanıyorum...
Sımsıkı olalım
vaaayy bu süper haber tatlıımm ama yanii beni burda kıskandırıyorsun spor yapamadığım için haberin olsun
çatladııımmm oldu muuuKıskananlar çatlasın
çatladııımmm oldu muuu
beklee beniii tatlıııımm çok yakında görüşeceğiz
neysee sağlık olsun fitlik olsun elbet gelirler biz devaaamKimsenin sesi soluğu çıkmıyor
neysee sağlık olsun fitlik olsun elbet gelirler biz devaaam
kayıplarda ya kendisini bulursan buraya da yollar mısınnSelenofil hic bir yerde gormeyince burda misin diye baktim ama burda da yoksun
Tabikikayıplarda ya kendisini bulursan buraya da yollar mısınn
nerelerdesin yahuu özlettin kendiniii bak sensiz kimsesiz kaldı buralar vallaaa...Kizlar bu aralar çok yoğunum telafi edicem