Squat Günlüğümüz

Günaydın:dondurma:

Öncelikle bugünkü squat'ımı yaptım:KK49:

Sabah sabah ölçemedim, işe geç kaldım:kızgın:akşama söz:KK76:

Ben ne yapıyorum? İlk olarak diyet yapmıyorum:dondurma:çünkü o psikolojideyken daha çok yiyorum her normal insan gibi.

Akıllı telefonunun nimetlerinden faydalanıp egzersiz uygulamalarından birini indirdim. İlk hafta 4 kere sonra 2 günde bir yapmaya başladım, günde 15 dk.
Sonra akşam yatmadan yoğurt kürünü yaptım.
Eda taşpınarı dinleyip sabah akşam kendimi bir dakika bir darbe bile olsa fırçaladım.
Akşam yemeklerini nerdeyse bıraktım, en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum.
Ekmek ne zaman yedim hatırlamıyorum.
Gün içinde limonlu su, tarçınlı su, zencefilli su, portakallı su yani ne varsa böyle aromalı su yapıp içiyorum. Tatlı ihtiyacımı kesiyor.

He makarna yiyorum, çikolata yiyorum bunlardan kısmadım ama porsiyonları gerçekten azalttım. Mesela eskiden önüme konan bir el kadar keki yerken şimdi yarısını yiyorum.
Dişlerimi yaptırıyorum belki o da iştah kesmeye yardımcı olmuştur. :dondurma: iş yerinde erkek bi mesai arkadaşım bile sen kilo mu verdin dediğine göre vermişim demek :duduk: incelmişim biraz:halay:
Vallaha süpersin canım enerjine hayran kaldım :KK200:
:halay:
En kısa zamanda beklyorum ölçülerini :spor:

Canım saymıyorum da ortalama yarım saatlik bi sporum oluyo duruma göre artırdıysam geçiyo yada bazen az yaptıysam zamanda azalıyo
Ama özellikle dk tutmadım
Benım sporum cok dagınık oluyor. Yanı evde çocuklar olunca bazen tam başlıyorum sonra bırakıyorum. Bazen 5 dk bazen 10 dk bazen başlayıp bıtırıyorum anında. Sureklılık olamıyor.
Faydası olurmu bılemıyorum.

Benım sporum cok dagınık oluyor. Yanı evde çocuklar olunca bazen tam başlıyorum sonra bırakıyorum. Bazen 5 dk bazen 10 dk bazen başlayıp bıtırıyorum anında. Sureklılık olamıyor.
Faydası olurmu bılemıyorum.

Neden olmasın önemli olan devamlılık yani hergün yapmaya çalış sen
Gün içinde zamana dağılabilir tabi dağılmasa daha iyi olur ama sonuçta herzaman müsait olamayız
Hızlı yapmamaya çalış nefese dikkat et
Elinden geldiğince yapmaya çalış :KK66:

o_O Canıım çok geçmiş olsun
Ciddi bişey mi
teşekkür ederim tatlım yok çok şükür burktum ama kötü burktum şişti falan ödem yapmış 10 sene önce o bileğimle ilgili sakatlık geçirmiştim düşmüştüm bağlarım falan kopmuştu bileğimden dışarı kemik çıkmıştı 6 hafta alçı falan sonra fizik tedavi görmüştüm neyseki ameliyata falan gerek kalmamıştı. o bileği burkunca dün baya bi korktumm neyseki çok şüküür ciddi bişi yokmuşş 1 hafta en geç 10 güne kadar yeniden sahalara dönücem inşallaah :)

teşekkür ederim tatlım yok çok şükür burktum ama kötü burktum şişti falan ödem yapmış 10 sene önce o bileğimle ilgili sakatlık geçirmiştim düşmüştüm bağlarım falan kopmuştu bileğimden dışarı kemik çıkmıştı 6 hafta alçı falan sonra fizik tedavi görmüştüm neyseki ameliyata falan gerek kalmamıştı. o bileği burkunca dün baya bi korktumm neyseki çok şüküür ciddi bişi yokmuşş 1 hafta en geç 10 güne kadar yeniden sahalara dönücem inşallaah :)
Canım sağlık bu daha önrmli bol bol dinlen sen
Allah göstermesin bi daha

X