Jıllıan dışında bişey anlamadım:) Sen anladıysan bize de anlatsan belki bizde istifade ederiz:)Selam herkese
bana level 3 çok zor geldi bir türlü devam edemedim pilatese gidiyorum ama süper bir program buldum pzt den itibaren ona başlıyorum.
Eki Görüntüle 1972388
Cnm diyetsız sadece sporla kılo vermek olmuyor ama jıllıan kesınlıkle sıkılaştırır.işte yeniden aranıza geldim:)
bu arada jillian level 1 e 2 haftadır devam ediyorum ama 2 gün yapmadım hem hastaydım hem de çocuk hastaydı. dün de yapamadım çok yorgundum etti 3 ama yapmaya devam edicem ancak 1 cm bile değişme olmadı bende hoş diyet falan yapmıyorum ama en azından 1 cm sıkılaşsam mutlu olurdum. hareketleri doğru yaptığımı düşünüyorum sonuçta yılların spor yapmaya çalışan kişisiyim ama acaba vakit mi lazım sonuç görmek için ama bu şekilde giderse ben 30 günde değil 300 günde falan eririrm.
yeni sezonda gormustum bu ne beee dedim. Fiyatlar cok yuksekti. Hep dusmesini bekledimm ne zaman yuzde 50 ye dustu gittim tum seti aldim. Hatta karnim gitsin bustiyerini giyip spor yapacagimCnm sende de mı var. :))
program iyiymis de ayni gun lev 1 ve lev 2 yo ayni anda yapabilecek miyiz?bu programda level 3 bulunmuyor ve cardio eklendiği için daha etkili denilmiş. banish fat boost metabolism denedim zordu ama yapabildim en azından. trouble zones indireceğim.
Hosgeldın gule gule gıt ve gule gule gıy.yeni sezonda gormustum bu ne beee dedim. Fiyatlar cok yuksekti. Hep dusmesini bekledimm ne zaman yuzde 50 ye dustu gittim tum seti aldim. Hatta karnim gitsin bustiyerini giyip spor yapacagim•simdi giyince facia sebebiyim
program iyiymis de ayni gun lev 1 ve lev 2 yo ayni anda yapabilecek miyiz?
Apollo ben nekahet donemindeyom. Cok aktif olmamakla beraber gene geldimm . Tehlike aezinledigim her an tekrar kacmak uzere.
Topikte sallanip yuvarlanmis.. Ben en azindan her gun yapacagim. Nisan 1 geldiyeni ay yeni umutlar falan fisman...
Ciktin mi spora.Hosgeldın gule gule gıt ve gule gule gıy.
Ben zpora cıkıyorum.
Alla alla sen mı yoksa bir komün le mi yaptınız bunu bunlarıCiktin mi spora.
Gunluk rapor veriyorum apollo
45 dk yuruyus
5 dk kosu
100 ip atlama
15 dk parktaki zimbortilari kullanma mekik sort vb.
Eve gelip 4×8 den cesitli dumbell hareketleri
Plank ve burpee
Sonra bir kac basen hareketi deneme/deneyememe
yere yigilis ve kapanis
Vakit bulunca yapiyorum apollo. Ama genelde vaktim olmuyir.. mesela teri ustumde soguttum. Sonra amaaan kim yapacak banyoyu deyip yattim sogumusken..Alla alla sen mı yoksa bir komün le mi yaptınız bunu bunları
Vakit bulunca yapiyorum apollo. Ama genelde vaktim olmuyir.. mesela teri ustumde soguttum. Sonra amaaan kim yapacak banyoyu deyip yattim sogumusken..
Good duvarı delen damlaların sürrkkılıgudır bende sımdı elıptıge cıktımCanim dunkinin ayni rutine devam ettim. Bugün yuruyusum daha fazlaydi. Ip atlamam daha fazlaydi. Kalca hateketlerini de tamamladim.
Eki Görüntüle 1976199
Penti isterim haberin ola..Good duvarı delen damlaların sürrkkılıgudır bende sımdı elıptıge cıktım
Ciktin mi spora.
Gunluk rapor veriyorum apollo
45 dk yuruyus
5 dk kosu
100 ip atlama
15 dk parktaki zimbortilari kullanma mekik sort vb.
Eve gelip 4×8 den cesitli dumbell hareketleri
Plank ve burpee
Sonra bir kac basen hareketi deneme/deneyememe
yere yigilis ve kapanis
Daha doğmadım zambakcım. küllerin arasında kendimi arıyorum hala
 ve chentiq küllerinden doğar...