Sporella'ların günlüğü

chia tohumu diyordun bulabildin mi bende almak istiyorum

günaydın canım.
ben hafta sonu çok yürüyüp çok da ayakta kaldım.
bacaklarım çok fena.
bugün sabah yapamadım sporlarımı.
akşama inşaALLAH ama hareketsiz değilim.
tabi sporun etkisi gibi olmuyor.

Fitness yapmıyorum bu ara, yürüyüş hayatımın bir parçası mecbur yürüyorum yani spor amaçlı değil, dün hastaneye gittim 2 saat yürüdüm, bugün hastaneye gittim 3 saat yürüdüm gideceğim her yere yürüyerek gitmeye çalışıyorum, bu ara çok diyet modun da değilim herşeyi yiyorum abur cubur bile cuma ne olurum bilemem ben de durumlar böyle

E Elispo bu ara pek kk'ya girmiyorum girsem de hemen göz atıp çıkıyorum, internette çok zaman harcıyorum o yüzden

HAHAH penti kardeşliği

Benmı dedım unuttum sadece 9 u bıryerde kullanıcambenım aclık sorunum yok tatlı sorunum var chia ne yapsın
aynen bende de. mide değil beyin acc

ben maalesef 5-6 gundur sporsuzum. misafirim gelince 2 gün bıraktım. anında kaçtı ipin ucu...

Herkese gunaydın
9u bıryerde lımonlu cayımla kahvaltıya hazırlanıyorum. Kalktım hazırlndım cayını hazırladım kahvaltımı ypıcam bugun cocukları sınav yapıcam dun habıre mesaj cekıyorlar şu cıkcak mı bu cıkcak mı :) ogretmenlıgın en sevdıgım zamanları sınav zamanları :)
Diyetim guzel gıdıyor aclık hıssetmıyorum 3 ögun duEnlı yıyınce. Aksama gene spor :) bakalım 26 sına 67 gorunur mu ?
Mascara duzeldın mı ?
_nurbanu_ yuruyuslere basladın mı
dagci sabah sporunu bugun yapabıldın mı

günaydın canım.
sabah yapamadım.
çocukları kaldıramıyorum bu hafta.
çok yoruyorlar ve kendime zaman ayıramıyorum.(

Selam herkese
bana level 3 çok zor geldi bir türlü devam edemedim pilatese gidiyorum ama süper bir program buldum pzt den itibaren ona başlıyorum.

bu programda level 3 bulunmuyor ve cardio eklendiği için daha etkili denilmiş. banish fat boost metabolism denedim zordu ama yapabildim en azından. trouble zones indireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…