chia tohumu diyordun bulabildin mi bende almak istiyorumBen bu kez cok kararlıyım yasam stılımı oturtmakta. Azmin elinden birşey kurtulmaz. :)
Aksamları bır tatlı kasıgı nısasta ıle hazırladıgım bır kupa süt benım tatlı ohtıyacımı bayaaa karsılıyor.
Benmı dedım unuttum sadece 9 u bıryerde kullanıcambenım aclık sorunum yok tatlı sorunum var chia ne yapsınchia tohumu diyordun bulabildin mi bende almak istiyorum
günaydın canım.chentiq zambak86 dagci _nurbanu_ P pinartn
Kızlar bırakmayalım burda değilsiniz ama sporla sınız değil mi?
Abdlı bir teyze 70 kusur yasında kurek cekerdı tanısmıstım. Yeme odaklı bir kulturden gelıyoruz bılıyorum ama hayatı ınandıgımız gıbı yasamak zor degıl. Ve müspet herzaman irade istiyor. Bırakmadık değil mi? :) zevgıler
Fitness yapmıyorum bu ara, yürüyüş hayatımın bir parçası mecbur yürüyorum yani spor amaçlı değil, dün hastaneye gittim 2 saat yürüdüm, bugün hastaneye gittim 3 saat yürüdüm gideceğim her yere yürüyerek gitmeye çalışıyorum, bu ara çok diyet modun da değilim herşeyi yiyorum abur cubur bile cuma ne olurum bilemem ben de durumlar böylechentiq zambak86 dagci _nurbanu_ P pinartn
Abdlı bir teyze 70 kusur yasında kurek cekerdı tanısmıstım. Yeme odaklı bir kulturden gelıyoruz bılıyorum ama hayatı ınandıgımız gıbı yasamak zor degıl. Ve müspet herzaman irade istiyor. Bırakmadık değil mi? :) zevgıler
Ben de öyleydim de kendimi engellemeye çalışıyorum işte :)Iyı yapıyorsun ben telefona bakmadan 10 dakıka gecıremıyorum(
İtiraflar :)Ben de öyleydim de kendimi engellemeye çalışıyorum işte :)
HAHAH penti kardeşliğiEki Görüntüle 1970619 Kızlarrr haydinnnsporaaaa
aynen bende de. mide değil beyin accBenmı dedım unuttum sadece 9 u bıryerde kullanıcambenım aclık sorunum yok tatlı sorunum var chia ne yapsın
ben maalesef 5-6 gundur sporsuzum. misafirim gelince 2 gün bıraktım. anında kaçtı ipin ucu...chentiq zambak86 dagci _nurbanu_ P pinartn
Cnm sende de mı var. :))HAHAH penti kardeşliği
günaydın canım.Herkese gunaydın
9u bıryerde lımonlu cayımla kahvaltıya hazırlanıyorum. Kalktım hazırlndım cayını hazırladım kahvaltımı ypıcam bugun cocukları sınav yapıcam dun habıre mesaj cekıyorlar şu cıkcak mı bu cıkcak mı :) ogretmenlıgın en sevdıgım zamanları sınav zamanları :)
Diyetim guzel gıdıyor aclık hıssetmıyorum 3 ögun duEnlı yıyınce. Aksama gene spor :) bakalım 26 sına 67 gorunur mu ?
Mascara duzeldın mı ?
_nurbanu_ yuruyuslere basladın mı
dagci sabah sporunu bugun yapabıldın mı
Annem nedıyon ecnebi ecnebş :)bu programda level 3 bulunmuyor ve cardio eklendiği için daha etkili denilmiş. banish fat boost metabolism denedim zordu ama yapabildim en azından. trouble zones indireceğim.