Sporella'ların günlüğü

sevgisinden eminsen bos ver. Ben nisanliyken esimin iki dgununu de hatirlamadim. Biri nufus cuzdaninda yazan digeri gercek. Aralarinda 9 gun var. Ilkoni unuttum. Sonra aa cok ayip bak otekini unutmicam falan dedim. Onu da unuttum. Kafalari dalgindir. Bir de insanlar pek ayni seylere onem vermiyorlar. Ben de kutlanmasini cok isterim ama kutlanmiyor. Hatta bir keresinde kendi pastami kendim alip insanlari davet etmistim.

Olmuyor chentiq niyr yatıyorsun bakalım ???
misafirim vardi yatili. Ben de onlarla yattim. Misafir olunca ben yapamiyorum. Utaniyorum. Hava da soguktu cocuklari birakip gidemedim yiruyus hic degilse yapsam iyi olurdu

Callenetics guzel gorunuyor chentiq
o harika bir egzersiz canim. Acayip guzel yag yakiyor. Ama ben kilo da vermek istiyorum. Hedefimi bildirmistim degil mi? Ne zaman olcu alacagiz tekrar

Cnm olcu almak sorun degıl de henuz cok erken keske oyle cm cm kuculsek. Hele zambak86 dagci bile devamsızlık yapıyorken kım kuculmus olabılır ki ?:)

Cnm olcu almak sorun degıl de henuz cok erken keske oyle cm cm kuculsek. Hele zambak86 dagci bile devamsızlık yapıyorken kım kuculmus olabılır ki ?:)
merhaba kızlar.
hafta sonu hariç spora devam ama diyet pek iyi değil.
chia tohumu ve yulaf ile yeni bir diyet planlaması yapmalıyım.

c.tesi bol yürüyüş,pazar bol bol ev işi.
canım çıktı ama spordan sayılır mı bilmem.

Selam kızlar chentiq çok teşekkür ederim. Gerçekten öyle. Önem vermediğini kendininkinide kutlamamı istemediğini söylemişti. Arkadaşlarımda unutunca kötü oldum işte. Allahtan sadece yılda bir gün :) birde ben balık burcuyum çok sulugözlüyüm. Nefret ediyorum bu huyumdan. Biraz törpüleyebilsem keşke.

Kızlar bu arada dün akşam tartıldım. 59 kilo çıktım birde dün arkadaşıma gittim pasta falan yemiştim. Yaptıklarım işe yaramış çok mutlu oldum. 1 kilo vermekte ne var diye düşünebilirsiniz ama benim kilo fazla olmadığı için verdiğim 200 gr bile çok önemli benim için. Level 3 bitince ölçülerimide alacağım. Bu arada yeşil çay güzel ödem artırıyor. Ben verdiğim kiloda onunda faydası olduğunu düşünüyorum

Bugun 9 u bir yerde aldım. Spora cıkmadan oncede bır fıncan ıctım. Sizler nasılsınız mucadeleye devam mı.

Ben de kilo vermek istiyorum.

Diyetim: Karatay
Yaptığım Spor: Öğle arasında 3,5 km/yarım saat yürüyüş
Şu anki kilo: 66
Başlama Tarihim: 12 MArt
HEDEF: 55-58

Ben de kilo vermek istiyorum.

Diyetim: Karatay
Yaptığım Spor: Öğle arasında 3,5 km/yarım saat yürüyüş
Şu anki kilo: 66
Başlama Tarihim: 12 MArt
HEDEF: 55-58
Hosgeldın

Bende aynı cabadayım ama kılom 71

Su anda elıptıkteyım

Tatlı ıhtıyacımı bastırsam sorunum yok.

65 olmaya fıxlendım.

Hosgeldın

Bende aynı cabadayım ama kılom 71

Su anda elıptıkteyım

Tatlı ıhtıyacımı bastırsam sorunum yok.

65 olmaya fıxlendım.

Tatlı krizine çare bulsam zaten problem kalmayacak. tek derdim tatlı.

62'ye düşmüştüm ne güzel ama tatlı abur cubur yiye yiye yine aldım 4 kilo

Hala mı kötüsünn

Buraları bize kaldı bak. Herkescıkler gıttı.
Valla ya kimse sonuna kadar devam etmedi. Ben bugün kötüde olsam pilatese gittim. Soluk soluğa kalmadığım için zorlanmadım. 50 dk lastikle kol ve bacak çalıştık

Valla ya kimse sonuna kadar devam etmedi. Ben bugün kötüde olsam pilatese gittim. Soluk soluğa kalmadığım için zorlanmadım. 50 dk lastikle kol ve bacak çalıştık
Ben bu kez cok kararlıyım yasam stılımı oturtmakta. Azmin elinden birşey kurtulmaz. :)
Aksamları bır tatlı kasıgı nısasta ıle hazırladıgım bır kupa süt benım tatlı ohtıyacımı bayaaa karsılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…