sevgisinden eminsen bos ver. Ben nisanliyken esimin iki dgununu de hatirlamadim. Biri nufus cuzdaninda yazan digeri gercek. Aralarinda 9 gun var. Ilkoni unuttum. Sonra aa cok ayip bak otekini unutmicam falan dedim. Onu da unuttum. Kafalari dalgindir. Bir de insanlar pek ayni seylere onem vermiyorlar. Ben de kutlanmasini cok isterim ama kutlanmiyor. Hatta bir keresinde kendi pastami kendim alip insanlari davet etmistim.doğru kişilik meselesi aslında. bazıları önem verir, bazıları kendisininkini bile hatırlamaz. sevgisi,değeri bunla ölçülmez tabi ama işte insan duygusal oluyor birde kimse hatırlamayınca. ya ben bu insanlara nettim diyorsun :)
misafirim vardi yatili. Ben de onlarla yattim. Misafir olunca ben yapamiyorum. Utaniyorum. Hava da soguktu cocuklari birakip gidemedim yiruyus hic degilse yapsam iyi olurduOlmuyorchentiq niyr yatıyorsun bakalım ???
o harika bir egzersiz canim. Acayip guzel yag yakiyor. Ama ben kilo da vermek istiyorum. Hedefimi bildirmistim degil mi? Ne zaman olcu alacagiz tekrarCallenetics guzel gorunuyorchentiq
Cnm olcu almak sorun degıl de henuz cok erken keske oyle cm cm kuculsek. Helesevgisinden eminsen bos ver. Ben nisanliyken esimin iki dgununu de hatirlamadim. Biri nufus cuzdaninda yazan digeri gercek. Aralarinda 9 gun var. Ilkoni unuttum. Sonra aa cok ayip bak otekini unutmicam falan dedim. Onu da unuttum. Kafalari dalgindir. Bir de insanlar pek ayni seylere onem vermiyorlar. Ben de kutlanmasini cok isterim ama kutlanmiyor. Hatta bir keresinde kendi pastami kendim alip insanlari davet etmistim.
misafirim vardi yatili. Ben de onlarla yattim. Misafir olunca ben yapamiyorum. Utaniyorum. Hava da soguktu cocuklari birakip gidemedim yiruyus hic degilse yapsam iyi olurdu
o harika bir egzersiz canim. Acayip guzel yag yakiyor. Ama ben kilo da vermek istiyorum. Hedefimi bildirmistim degil mi? Ne zaman olcu alacagiz tekrar
Nabzın arttı ıse evetc.tesi bol yürüyüş,pazar bol bol ev işi.
canım çıktı ama spordan sayılır mı bilmem.
her yemekten 15 dk.sonra yani 3 kez.Gunde kac bardak yesıl cay ıcılmelı fıkrı olan var mı?
Ben 2 içiyorum sabah kahvaltıdan sorna bide akşam yemekten sonraGunde kac bardak yesıl cay ıcılmelı fıkrı olan var mı?
nefes alamıyorum ya burnum tıkalı. ağzımdan alırken soluk soluğa kaldım bıraktım.Bugun 9 u bir yerde aldım. Spora cıkmadan oncede bır fıncan ıctım. Sizler nasılsınız mucadeleye devam mı.
Tuzlu su ile acmaya calıs cnm hem ıyı gelırnefes alamıyorum ya burnum tıkalı. ağzımdan alırken soluk soluğa kaldım bıraktım.
canım çekiyorum tuzlu su on dk sürüyor. sonra yine aynısıTuzlu su ile acmaya calıs cnm hem ıyı gelır
Hala mı kötüsünncanım çekiyorum tuzlu su on dk sürüyor. sonra yine aynısı
HosgeldınBen de kilo vermek istiyorum.
Diyetim: Karatay
Yaptığım Spor: Öğle arasında 3,5 km/yarım saat yürüyüş
Şu anki kilo: 66
Başlama Tarihim: 12 MArt
HEDEF: 55-58
Hosgeldın
Bende aynı cabadayım ama kılom 71
Su anda elıptıkteyım
Tatlı ıhtıyacımı bastırsam sorunum yok.
65 olmaya fıxlendım.
Valla yaHala mı kötüsünn
Buraları bize kaldı bak. Herkescıkler gıttı.
Ben bu kez cok kararlıyım yasam stılımı oturtmakta. Azmin elinden birşey kurtulmaz. :)Valla yakimse sonuna kadar devam etmedi. Ben bugün kötüde olsam pilatese gittim. Soluk soluğa kalmadığım için zorlanmadım. 50 dk lastikle kol ve bacak çalıştık