Sporella'ların günlüğü

Ptesi raporunu vermemişim apollo

sabah 15 dk ısınma hareketleri
üstüne 10 dk karın hareketleri biraz da squat ve kalça hareketleri

bugün sabah da yapacaktım lakin unuttum. belki geceye....

Kızlarr merabaa. Bende aranıza katılmak istiyorum. İlk konu açıldığında yazmıştım ama dönüş yapamadım. 1 ay da ailemin yanında kaldım. Börekler pastalar kiloma kilo ekledim spor belli bir saat yapamıyorum , düzenli şekilde. . Gün içerisinde sürekli hareketli olmaya calisiyorum iş yaparken de aynı şekilde

Topigine sahip çik...
E Elispo apollloo
Bagladigim gobegin tek sorumlusu sensin

Ben spor yapmiyorum. Durtukleyen olmayinca bneim devreler yaniyor cunku. Dun hazirlandim ustumu giyindim sonra cocuklar pacama yapisinca gene cikardim ustumu basimi cumburlop yataga... sabah kalkarim demistim ama onu da yapamadim..

Her gun tapor vermek cok iyi geliyordu apollo. Tekrar yapalim dersen edi budu olsak da yeter bana... bizimoglanlar da olursa tadindan yenmez..

Gobek saldim. Kollar lombur lombur. Utanç icindeyim

chentiq zambak86 sen ben bizimoğlan modunda kalmısız :)
Ben gene spor yapıyorum. Ne yapsam kılo veremıyorum ama kalınlasmıyorumda ıncelıyorum. Sızde durumlar nedir
Bende saldım iyice en son gelen misafirden sonra chentiq gibi benim de devreler yandı.bir başlasam 3 gün yapsam hemen alışıyorum ama önemli olan başlamak işte

Bunu anlamadım.
Ben bır daıreyı elımle sıkarak gevseknyada sıkı ayarı yapıyordum. Kastın bu mu

Persembe cuma harıc yapıyorum sporumu herzaman 50 dk artı 30 mekik ve 150 bacak acma kapama falan

Baslayın kızlar ne duruyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…