L carnitin bana olmaz bende hashımoto var. Ama yesil cay yada kahve tedarik edeyim bendeHahahah esiniz de endiselenmis sizin icin. Ama normal kahve degil de yesil kahve daha guzel olur anti oksidan ozelligi gidiyor kavrulunca kahve. Yesil cay icebilirsiniz icinde yag yakici cok guzel bir madde var o da mi olmadi tarcin cayi:) zencefil cayi bunlar hep yag yaktiriyor. Ben L- carnitine iciyorum
Cok geçmiş olsun. Zaten l carnitini iciyorum ama oneremiyorum pek dediginiz gibi kisilerin farkli farkli durumlari varL carnitin bana olmaz bende hashımoto var. Ama yesil cay yada kahve tedarik edeyim bende
Saol seker. Programa konuk almak gıbı bıze verdıgın faydalı bılgıler ıcın tesekkur ederımm. Bir karın egzersizi sevicem. Hatta kalın goruselım. Iyı sporlar.Eger oncesinde cok spor geçmişi yoksa agir cardiyolar yapmayin once vucudu daha hafif seylerle spora alıştırmak gerekiyor. Leslie ile yürüyüş videolari gibi. Ben ilk onunla basladim spor yapmaya cok zorlanirdim hatta. Ama sonra alıştım artik terlememeye bile başladım . Daha sonra daha zorlara yoneldim. Burda kim ne durumda bilmedigim icin bunu mutlaka yapin diyemiyorum. Zarari olur çünkü. Ama sikilastirici hareketlerden zarar gelmez yapin onlari ben yapicam hatta simdi :)) hergun yumurta yemeyi sut yogurt tuketmeyi unutmayin. Beslenmesiz spor bir hictir aslinda. Yani bu tuglaniz olmadan ev yapmaya benzer. Kilonuz basina 0.8 (spor yapmayanlar için) protein alinmali gunde. Spor yapıyorsanız bir tik daha fazla. Iyi sabahlar
Ben tesekkur ederimm :)Saol seker. Programa konuk almak gıbı bıze verdıgın faydalı bılgıler ıcın tesekkur ederımm. Bir karın egzersizi sevicem. Hatta kalın goruselım. Iyı sporlar.
Dizin nasıl oldu? Şiş mi? Sararak çalış olmazsa? Bende menüsküs var hep agrıyor rımatızmasa var hep şiş. Diz konusundan çekerim. Yanlıs spor rutubetli ev yuZunden olmustu. Sende dikkat et lutfen.
Şu an iyi çok şükür, çok yüklendiğim için oldu, 2 gündür az da olsa dinlendi dizlerimDizin nasıl oldu? Şiş mi? Sararak çalış olmazsa? Bende menüsküs var hep agrıyor rımatızmasa var hep şiş. Diz konusundan çekerim. Yanlıs spor rutubetli ev yuZunden olmustu. Sende dikkat et lutfen.
Igne ne ıcın zambak ?iğnelerimi alıp yaptırıcam inşallah, daha iyi olucam inşallah
D vitaminiIgne ne ıcın zambak ?
Ben hıc baktırmadım onlara benexol alıyordum cok ıstah actıgı ıcın bıraktım.D vitamini
B12
Kendime baksaydım bu duruma gelmezdimBen hıc baktırmadım onlara benexol alıyordum cok ıstah actıgı ıcın bıraktım.
Cay ıcmeyı kestım cay engellıyormus demiri.
Kendıne bakman ne guzel vitamınler bı yandan spor bı yandan oh masallah.
Noo olma!! Benımde vucut agrılarım var. Al bende ıhmalkar. Gecmış olsunKendime baksaydım bu duruma gelmezdim
Doktor iğneyi ağustosta yazmıştı iğne daha duruyor ben gidip yaptırıcam daha
Sırt ağrılarım vardı onun için gitmiştim öyle öğrenmiştim, ayrıca doktora gitmeyi hiç sevmiyorum, iğneyi de
Ağrılarım başlayınca anlıyorum ki değerlerim yine düşmüş, mecbur gidicem nereye kadar kaçacak, yoksa hastalıklı bir yaşlı olucam
Canım zaman ayırıp bilgilendirdiğin icin beni çok teşekkür ederim.Çalıştiğım için kahvaltidan birkaç saat sonra yapamam bir şey.ama sen bu işi biliyorsun,bana işte yapabileceğim bir şeyler önerebilir misin?Kardio adi ustunde kalp ritmini artiran hareketli sporlardir. Bir de hiit var yag yakmak icin en iyisi. Bir deney yapmislar bir kisiyi kirk dk kosturmuslar duz bir tempoda bir kisiyi de yirmi dk kosturmislar. Ama 20 dk koşan aralarda kisa kisa tempoyu cok artirmis ve 20 dk kosan iki uc kat daha yag yakmis. Hiit max. yag yakma egzersizidir. Her gun yapilmaz haftada 3 gun 4 gun yapilabilir ve yaptiginiz bu hiit gun boyu yag yakimini devam ettirir. Kahvaltidan sonra ama karin cok tok degilken soyle bir iki saat sonra yapilmali. Sabah yapilirsa gun boyu yediklerinizin yakilmasini kolaylastiroyor. Boyle efor sarfettirici sporlar gec saatlere uygun degildir normal cardio fitness aerobik de ayni sekilde. Cunku vucudun biyolojik saati var o saatlerde kendini dinlenme moduna aliyor verim en dusuk seviyede oluyor. Ama gece yatmadan once 12 dk yi gececek sekilde bir nabzi artirmayan bacak kalca bel nereniz sorunluysa oraya yonelik hareketler yaparsaniz o iyi olacaktir. hiit yapiyorum normal cardiodan aerobikten kat kat yag yaktiriyor oldukca zayifladim.
Indirebilecegim link atar mısın?ya da onlara nasıl ulasabilirim?Evde yapabileceginiz cesitli hiit videolari var. Kimileri alt vucudu kimi gobek bel kismini hedef aliyor kimi de tum vücudu
Canim youtube. Link atmak yasak oldugu için ekran goruntusu alip attim. O attigim ilk resimdeki ilk videoyu yapabilirsin hiit yazanA Anais watersoon canım sen vermissin görüntü ama bunlar youtubetan de mi?yoksa tlf uygulaması mı?
Rica ederim :) once yavastan baslayin eger daha once spor yapmamissaniz hiitten baslamayin bir iki ay sonra gecersiniz ona. Bunun daha zoru var onceden onu yapiyordum ama bu oynatma listemdeki daha cok hosuma gidiyor daha eğlenceliCanım zaman ayırıp bilgilendirdiğin icin beni çok teşekkür ederim.Çalıştiğım için kahvaltidan birkaç saat sonra yapamam bir şey.ama sen bu işi biliyorsun,bana işte yapabileceğim bir şeyler önerebilir misin?
Teşekkür ederim canım.bakayım.Canim youtube. Link atmak yasak oldugu için ekran goruntusu alip attim. O attigim ilk resimdeki ilk videoyu yapabilirsin hiit yazan
Spor geçmişim yok canım.2 sene önce 1 ay plates yapmışlığım var sadeceRica ederim :) once yavastan baslayin eger daha once spor yapmamissaniz hiitten baslamayin bir iki ay sonra gecersiniz ona. Bunun daha zoru var onceden onu yapiyordum ama bu oynatma listemdeki daha cok hosuma gidiyor daha eğlenceli
Anladim o zaman bi deneyin zorlarsa baska bir şey yapin basir aerobikler var. Sonra gecersinizSpor geçmişim yok canım.2 sene önce 1 ay plates yapmışlığım var sadeceartık zayıflamak istediğim için spor olayına sempatiyle bakıyorum.