Sporella'ların günlüğü

L carnitin bana olmaz bende hashımoto var. Ama yesil cay yada kahve tedarik edeyim bende

Saol seker. Programa konuk almak gıbı bıze verdıgın faydalı bılgıler ıcın tesekkur ederımm. Bir karın egzersizi sevicem. Hatta kalın goruselım. Iyı sporlar.

E Elispo dünkü sporum 40 dk
1 haftalık toplam sporum 400 dk
Geçen haftaki kilom :65.5
Bu haftaki kilom:64.5
Dizin nasıl oldu? Şiş mi? Sararak çalış olmazsa? Bende menüsküs var hep agrıyor rımatızmasa var hep şiş. Diz konusundan çekerim. Yanlıs spor rutubetli ev yuZunden olmustu. Sende dikkat et lutfen.

Dizin nasıl oldu? Şiş mi? Sararak çalış olmazsa? Bende menüsküs var hep agrıyor rımatızmasa var hep şiş. Diz konusundan çekerim. Yanlıs spor rutubetli ev yuZunden olmustu. Sende dikkat et lutfen.
Şu an iyi çok şükür, çok yüklendiğim için oldu, 2 gündür az da olsa dinlendi dizlerim
En kısa sürede doktora gidip iğnelerimi alıp yaptırıcam inşallah, daha iyi olucam inşallah

Kendime baksaydım bu duruma gelmezdim
Doktor iğneyi ağustosta yazmıştı iğne daha duruyor ben gidip yaptırıcam daha
Sırt ağrılarım vardı onun için gitmiştim öyle öğrenmiştim, ayrıca doktora gitmeyi hiç sevmiyorum, iğneyi de
Ağrılarım başlayınca anlıyorum ki değerlerim yine düşmüş, mecbur gidicem nereye kadar kaçacam, yoksa hastalıklı bir yaşlı olucam
Annemi, kayınvalidemi görüyorum onlar gibi olmak istemiyorum
Zaten bu hastalıklar genelde genetik oluyor, annemde de var fibromiyalji, rahmetli anneannemde de vardı, o yüzden önlemimi almam lazım çünkü annem çok acılar çekiyor, anneannem son zamanlarda yürüyemez olmuştu ellerini çok kullanamaz olmuştu, kendime bakmazsam benim de geleceğim öyle olacak
Annem her zaman diyor, kızım biz bilmiyorduk sen araştır kendine iyi bak diyor, bana dese de kendi hala kendine iyi bakmıyor

Son düzenleme:
Noo olma!! Benımde vucut agrılarım var. Al bende ıhmalkar. Gecmış olsun

Canım zaman ayırıp bilgilendirdiğin icin beni çok teşekkür ederim.Çalıştiğım için kahvaltidan birkaç saat sonra yapamam bir şey.ama sen bu işi biliyorsun,bana işte yapabileceğim bir şeyler önerebilir misin?

Rica ederim :) once yavastan baslayin eger daha once spor yapmamissaniz hiitten baslamayin bir iki ay sonra gecersiniz ona. Bunun daha zoru var onceden onu yapiyordum ama bu oynatma listemdeki daha cok hosuma gidiyor daha eğlenceli

Rica ederim :) once yavastan baslayin eger daha once spor yapmamissaniz hiitten baslamayin bir iki ay sonra gecersiniz ona. Bunun daha zoru var onceden onu yapiyordum ama bu oynatma listemdeki daha cok hosuma gidiyor daha eğlenceli
Spor geçmişim yok canım.2 sene önce 1 ay plates yapmışlığım var sadeceartık zayıflamak istediğim için spor olayına sempatiyle bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…