Sporella'ların günlüğü

günaydın kızlar.
chentiq açamadım videoyu.

sabah sporumu yaptım.

günaydın herkese pilatesten geldim. çok yoruldum ama duş falan almadan jillianda yapıyım bugünlük sporum bitsin kafam rahatlasın diyorum. umarım ölmem

E Elispo dünkü sporum diz ağrısından dolayı 30 dk yürüyüş(o da mecburen çocukları okula getirip götürüyorum)

nerde ama hergün çıkıyorum kızı okula götürüp getiriyorum ev işi soba derdi kaynana gile gidip gelme baya yoğun geçiyor günlerim

Ama tatlımm tempolu olmazsa spor olmaKiii. 1 saatçigini ayıracan accan bacaklarını kapatcan bacak fitleşcek kaldırcan indircen kol fitleşcek. Zıplıcan popo sıkılaşcak hepi topu bi saat. Kendin icin 1 saat. Yakında soba derdın bıter onun yerıne sporu koy mesela. Just do it navlee

vallaha spor yapmaya çalışıyorum ama düzenli değil

Arkadaslar yas 46 .
Iki aydir spor yapiyorum.ince zayiflarim derdiyle basladim ama saglik icin baslamisim.Bacak agrilarim azaldi.Rek sorun hala cok yoruluyorum.Enerji yeerine gelmedi ama belki de deli gibi spor yaptigimdandir.Aliskanlik yapiyor.

Daha ne olsun hastalıktan kalkmıssın colugun cocugun var. Ellerine sağlık.
Sağol canım.yürüyüsten sonra daha iyi oluyor aslında,vücut sıcakken ve hala yağ yakıyorken.ama yürüyecek halim yoktu.birkaç güne de adet olucam.siskinlik var.yogun günlerde yürüyemiyorum maalesef.ama evdeki calısmalari yaparım.

Arkadaslar yas 46 .
Iki aydir spor yapiyorum.ince zayiflarim derdiyle basladim ama saglik icin baslamisim.Bacak agrilarim azaldi.Rek sorun hala cok yoruluyorum.Enerji yeerine gelmedi ama belki de deli gibi spor yaptigimdandir.Aliskanlik yapiyor.
Peki bu 2 ayda kilo verdinjz mi ve ne sporu yaptınız

Gece gece kalan var mi?
Ben daha nir sey yapmadim. Yapsam mi yatsam mi bilemedim.

Neyse olmadi 15 dk yuruyus ve arti esneme hareketleri falan yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…