Sporella'ların günlüğü

içim rahat etmedi kalktım yaptım. keyfimde yerine geldi yaparken. spor her derde deva
9/2 bitti.

içim rahat etmedi kalktım yaptım. keyfimde yerine geldi yaparken. spor her derde deva
9/2 bitti.

Bu nesaji dun okusaydim kwske. Ben dun hic apor yapamadim. Cocuklar oglen uyusa yapacaktim ama uyumadilar. Yuruyuse cikacaktim hava harikaydi. Aksam da yemekten sonra yapasim gelmedi. Keske bir gayret ha deseydom.

Ilk firem. E Elispo her gun yapacak miydim yoksa -10 muyum..

chentiq atlamasaydın iyiydi. Bu şekilde düzensizlik güçlenir sadece. Minimum 15 dakıka hedefın olsun cnm

Kızlar bugun bende mekike başlayacağım 60 dk elıptık yanına mekık yapacagım sıcakken.

ben de dinlenmek lazim gelir mi diye dusundum. Aslinda hava superdi . 1 saat yurumek istemistim ama cocuklar uyumadi. Aksam saatleri de cabucak geldi saat 10 a. Bundan sonra minimum 15 dk hedefim. Tamam apollo

ben de dinlenmek lazim gelir mi diye dusundum. Aslinda hava superdi . 1 saat yurumek istemistim ama cocuklar uyumadi. Aksam saatleri de cabucak geldi saat 10 a. Bundan sonra minimum 15 dk hedefim. Tamam apollo
kilo fazla var mıydı senin chentiq

Cnm bugun bende es gectım dun mısafır agırlayınca bugun pert olmusum.

Sporsuz mutsuzum. Aslında 40 dakıka mınımum yapıp bir gun ara vermek ideal

10/2 bitti. jillian gittikçe zor geliyor. özellikle plank larda midem çok bulanıyor. umarım 3. level daha kolaydır .daha önce yapan biri varsa yorum yapabilir mi lütfen 3. level daha kolay diyin. daha öncede 30 dah shred yaptım ama hiç 3e geçememiştim

kilo fazla var mıydı senin chentiq

Bizim excel tablosunu sen duzenlememis miydin? Ben mi yanlis hatirliyorum. Bana gore 6 kilo fazlam var. Esime gore 3 kilo. Cunku 59 kiloli halimi hic begenmemislerdi. Kucucuk kaldim diye. Ama bana gore iyiydi.

Benim olculere bakarsan anormal bir oranti gorursun. Zira ayni boydayoz kendinden pay bic.

Jill i ben 1 de biraktim. 2 bana zor gelmisti. Level 1 i bitirmistim geri dönmüştüm. Plank bildigimiz plank degil mi yoksa hareketli planklardan mi?

Kizlar biri gelsin ne olur... hic spor yapmadim bugun
Avm gezdim
Pertim ama gene de yapmam lazim..

Elipso hazırladı tabloyu ben sadece kesip biçip buraya koydum. Şimdi tekrar bakarım. Fazla kilon yokmuş ama günde 15 dk sporun seni hedefe götüreceğini düşünmüyorum çünkü vücut 20-25 dkdan sonra yağ yakmaya başlıyor. En azından yarım saat ayırsan kendine çok iyi olur. Gerçi burda bol keseden sallamak kolay geliyor bana. Eş iş çoluk çocuk yok bende

Şu sürekli bacakları hareket ettirdiğimiz plank pozisyonundan bahsediyorum. Cardio kısmında yapılıyor. Onlar beni öldürüyor gerçekten. Kusasım geliyor yaparken.

Aslinda sadece coluk cocuk is.... yaninda bir de metabolizma hizi var. Eskiden ne cok yerdik.. simdi su icsem yariyor

15 dk yi da yarari olsun diye degil de,aliskanlik otursun diye yapiyorum. Cunku bir yerden sonra kesmeyecegini biliyorum.

O deli gihi spor yapma istegi gelene kadar hic olmazsa 15 dk da olsa otursun istiyorum

Haftasonu iki gün de hiçbir şey yapamadım Bu sabah da kilo ve ölçüm güncellemesi yapayım dedim bir haftada ne olacaksa :) Kilo 52,5'ten 52,8'e çıkmış. Tüm ölçümler aynı sadece kollar da 2cm'lik bir kalınlaşma var Ooo ne güzel kol kası yapmışım demedim tabi ki :) Muhtemelen geçen hafta ölçtüğüm yerin neresi olduğunu unuttum:)))

merhaba kızlar.
hafta sonu çok yoğundum spora vakit olmadı.
yürüyüş yaptım sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…