- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.685
Tamam canım.teşekkürler.Anladim o zaman bi deneyin zorlarsa baska bir şey yapin basir aerobikler var. Sonra gecersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım.teşekkürler.Anladim o zaman bi deneyin zorlarsa baska bir şey yapin basir aerobikler var. Sonra gecersiniz
internal ı 1 ay sonra deneyelim derim. şu hamlığı bir atalım. 51 dk toplam yaptığım. hani zambakın 200 dk dediği şey.@cnntrm eline ssğlık cnm.
chentiq 51 dk mı yaptın dogru mu gordum cok ıyı gece yapılan spordan sonra uyudugunda vucut sabaha kadar yakarmış. Boyle bır makale okumustum zamanında.
Kızlar internal calısmayı arastıralım mı. Bu calısma aralıklı efor arttırdıgınız bır calısmaymıs ve vucut spor sonrasıda yakmaya devam edıyor mus.
Yeni gelenler mi var salona ugrayıp cıkanlar oldu da :)
Ben dun cok yoruldum spor sonrası. Okulunda agır bır gunuydu. Bebekler gıbı 9 dan sabaha uyudum. Adam isyannn Kızmıs olabılır baya. Aksam şenlik var muhtemelen :)
Gorusuruz.
iyiki geldiniz. benim de sorunum dizlerim. sağ bacakta yırtık var. bir sürü hareket engelliyor beni. sonrasında ağrı yapıyor. nelerden kaçınmam lazım? bir de ben sabah 7/30 da çıkıyorum evden. aksam da o saatte geliyorum yemek vs faslı derken 21:30 gib imusaıt olabılıyıorum ancak.Kardio adi ustunde kalp ritmini artiran hareketli sporlardir. Bir de hiit var yag yakmak icin en iyisi. Bir deney yapmislar bir kisiyi kirk dk kosturmuslar duz bir tempoda bir kisiyi de yirmi dk kosturmislar. Ama 20 dk koşan aralarda kisa kisa tempoyu cok artirmis ve 20 dk kosan iki uc kat daha yag yakmis. Hiit max. yag yakma egzersizidir. Her gun yapilmaz haftada 3 gun 4 gun yapilabilir ve yaptiginiz bu hiit gun boyu yag yakimini devam ettirir. Kahvaltidan sonra ama karin cok tok degilken soyle bir iki saat sonra yapilmali. Sabah yapilirsa gun boyu yediklerinizin yakilmasini kolaylastiroyor. Boyle efor sarfettirici sporlar gec saatlere uygun degildir normal cardio fitness aerobik de ayni sekilde. Cunku vucudun biyolojik saati var o saatlerde kendini dinlenme moduna aliyor verim en dusuk seviyede oluyor. Ama gece yatmadan once 12 dk yi gececek sekilde bir nabzi artirmayan bacak kalca bel nereniz sorunluysa oraya yonelik hareketler yaparsaniz o iyi olacaktir. hiit yapiyorum normal cardiodan aerobikten kat kat yag yaktiriyor oldukca zayifladim.
çocuklar yatsa da ben de yatsam canımchentiq kuzum senin erken kalkman icin cocuklarının 22 de yatmış olması şart.
Sende 23.30 u gecırme sut ic oyle yat ben 22.40 olmadı 23 gıbı uyumus olurum.
masallahhhSporda. Once duble kahve iciyorum turk kahvesi.
Esim aritmi yapacagını soyleyıp kahvemi iciyor !! Dert kısmına yazamıyorum söylenme modu olsa oraya yazıcam :)
Bırkac yazı arastırdım hıc oyle arıtmıden bahseden yok. Şan şöhret peşinde korkak bir dr un kucuk bir makalesinin kurbanıyım muhtemelen
Kocamı alt etmem için literatür okumam gerekiyor ahh uhhh ! Yoksa anne yöntemi kahvemi gizli içip avam mı takılsam :)
burayı anlayamadım canımSaol seker. Programa konuk almak gıbı bıze verdıgın faydalı bılgıler ıcın tesekkur ederımm. Bir karın egzersizi sevicem. Hatta kalın goruselım. Iyı sporlar.
Sag bacaktaki yirtiga doktor bir tedavi uyguluyor mu uyguluyorsa tedavi bitene kadar dizle alakali spor yapmasaniz cok iyi olur. Squat lunch gibi hareketler yapiyorsaniz bunu yaparken dizleriniz ayak parmak hizanizi gecerse sakatlanma olur acaba o hareketleri mi yaptinizinternal ı 1 ay sonra deneyelim derim. şu hamlığı bir atalım. 51 dk toplam yaptığım. hani zambakın 200 dk dediği şey.
iyiki geldiniz. benim de sorunum dizlerim. sağ bacakta yırtık var. bir sürü hareket engelliyor beni. sonrasında ağrı yapıyor. nelerden kaçınmam lazım? bir de ben sabah 7/30 da çıkıyorum evden. aksam da o saatte geliyorum yemek vs faslı derken 21:30 gib imusaıt olabılıyıorum ancak.
çocuklar yatsa da ben de yatsam canım
masallahhh
burayı anlayamadım canım
hayır. 2 sene önce tespit edildi. sonra bıraktım . şimdi sizlerle tekrar başladım. yani ameliyat yada tedavi düzeyinde değildi. hiç ağrı da oluşmadı. bu aralar yaptıkça oluyor... tekrar radyolşojıye gıtmem gerekiyor mu bilmiyorum 2 sene oncekı bılgı elımdekıSag bacaktaki yirtiga doktor bir tedavi uyguluyor mu uyguluyorsa tedavi bitene kadar dizle alakali spor yapmasaniz cok iyi olur. Squat lunch gibi hareketler yapiyorsaniz bunu yaparken dizleriniz ayak parmak hizanizi gecerse sakatlanma olur acaba o hareketleri mi yaptiniz
Aa evet o kotu yapar işte siz o hareketi birakin hem dizden kuvvet alinca hareket hedefine ulasmiyor hem de kendinize zarar veriyorsunuz allah korusun. Cok.da onemli bir hareket degil bridge yapin daha etkili hem sakatlanma riski yokhayır. 2 sene önce tespit edildi. sonra bıraktım . şimdi sizlerle tekrar başladım. yani ameliyat yada tedavi düzeyinde değildi. hiç ağrı da oluşmadı. bu aralar yaptıkça oluyor... tekrar radyolşojıye gıtmem gerekiyor mu bilmiyorum 2 sene oncekı bılgı elımdekı
squat doğru yapıyorum. sorun olmuyor. yalnız yan lunge da zorlandım dun. ve one doğru yapılanda dızden kuvvet veriyorum kalçayı sıkamıyorum. muhtemelen onlar zorluyr
Hosgeldiniz bızımle misınız?Selam bayanlar,
Bugun bir saat yurudum,20 dakika bisiklet ve bir saat xumba yapmaya calistim.yapmaya calistim diyorum cynku hareketler bayaa zor geldi.
Gunaydın tatlım ıyı gezmeler hava guzel gezılesı cnm.günaydın herkesee kahvaltımı ettim geldim. hava güzel gibi belki biraz yürüyüşe çıkarım. akşamda jillian
Gunaydın tatlım ıyı gezmeler hava guzel gezılesı
Scissor kicks flutter kicks ayaklar havada russian twist , reverse crunch , plank raise , heel taps , push press ,leg lifts ...Kızlar alt karın için bir öneriniz var mı ,spor olarak yani?
Sağol canım.bakiyorum hemen.Scissor kicks flutter kicks ayaklar havada russian twist , reverse crunch , plank raise , heel taps , push press ,leg lifts ...