Canim fikrimi degistiriyorum haklisin burdan devam edelim insallah. Topigin temel hedefi olan birbirimizi motive isi kaynar bildirim topigini agri olursa. Ay kizlar kusura bakmayin sekerim dustu oructan fikri yazarken galiba
Canım benim tabii ki istediğin fikri söyleyebilirsin bu yarışma hepimizinYukarida Turkbayragi alakasiz yalnislikla olmus:)
Yani bildirim topigi agri olsun fikirink yazarken sekerim dusmus olali yalnis dusunmeme sebeb olmus sanirim yazmak istemistim. Ay cok uzattim kb:)
Tsk ederim canimÇok tatlusunnn sennn...
Bu arada maşallah iyi gidiyonn bırakma tamam mı
Canım jıllıan zor olur iftardan önce bence de iftardan sonra daha kolay olur gibiiBen cumaya kadar yapamıycam kuzum galiba Çok yoğunum çünkü jıllıan yapacak enerjim ve gücüm kalmıyo Cumadan sonra 2 hafta halamdayım ama o ara yaparım tablete indirebilirsem
Başkan yakalandııCanım dün midem ve başım kötüydü biraz iftardan sonra hiçbir şey yapamadım ama bugün yaptım birşeyler ekliycem şimdii
Tsk ederim caniminsallah burakmam ama bugun heryerim dovulmus gibi agiriyor aylardir oyalandim durdum Ramazan ayinda bu kadar basladigima yaniyorum off off su kilolar nasil gidicek yapisti kaldi ustume
KIZLAR ŞU BİLDİRİM TOPİĞİ/SONUÇ TOPİĞİ KONULARINDA SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ? ORTAK KARAR ALARAK HAREKET ETMEK İSTİYORUM ONA GÖRE TOPİK AÇICAM ÇÜNKÜ
BEN ŞU ŞEKİLDE DÜŞÜNÜYORUM: BİLDİRİM TOPİĞİ AÇARSAK VE ORADA SADECE BİLDİRİM YAPARSAK NORMAL SOHBET EDEBİLMEK İÇİN BURAYA YAZMAMIZ GEREKİCEK. BÖYLE DAHA KARIŞIK OLUCAK BENCE.
YA DA BİLDİRİM TOPİĞİ AÇSAK VE SOHBETE DEVAM ETSEK BURADAN BİR FARKI OLMUYCAK.
BEN SADECE SONUÇ TOPİĞİ AÇILMASINDAN YANAYIM. AMA SİZLERİN GÖRÜŞLERİ NELER ? ÇOĞUNLUK NASIL DÜŞÜNÜRSE ONA GÖRE HAREKET EDERİZ
Canım ilk önce az az başla. Yani 15 dk lık videolarla başla. Mesela bu tüm vücudu çalıştıran egzersizleri içeriyorHem uykusuzluk, hem ramazan, hem iş derken ben toparlayamadım kendimi. Sporu bırak günü zor tamamlıyorum
Sizlere maaşallah diyorum.
seni kırmayacağım bugün akşam ne olursa olsun yapacağım. 15 cıkta olsa.Canım ilk önce az az başla. Yani 15 dk lık videolarla başla. Mesela bu tüm vücudu çalıştıran egzersizleri içeriyorYanına da 50 squat öneririm . O da 5 dakikanı alır ya da almaz.
Allah allah neden acaba :)) bende görünmedi öyle birşey beceremedim sanırım bildirim işiniJan-da hayatım sabah napmısım diye sormusdun dün için :)
Bildirim yaptıgında üçdört liste aynı anda birbirine girmiş karışık bir bildirim gelmişdi senden , sonradan adını ben listeye girmişdim kuzum .. Gene öle olmaz umarım :) sorduğun için cevaplıyım dedim canısı :))
Ben bu Ramazan ayında düzenimi biraz değiştireceğim. Normalde günlük sporumu yaptığımda kol , karın (bazen bacak) 10 ar dakika çalışıyordum. Bu sefer şu şekilde yapacağım :
1. GÜN : Full kol çalışması + squat
2. GÜN : Full karın çalışması + squat
3. GÜN : Full bacak çalışması + squat
4 . GÜN : Dinlenme
5. GÜN: Program tekrarı
.
.
.
.
Bu şekilde yapanları gördüm , iyi sonuçlar almışlar. Bu sefer bu şekilde yapacağım. Verim alacağıma inanıyorum.
Eğer ki olmazsa yine aynı düzenime dönerim.
Hepinize Hayırlı Ramazanlar...
Çok teşekkür ederim canım. Motive olmak için bizim topiği sık sık takip et. Verdiğim videonun kanalında 3-5 dklık videolar bile var. Ne yapsan kardır. Yeter ki o gün hiç bir şey yapmadan yatmış olma. Sağlığın için, vücudun için bir şeyler yap ki karşılığını alasın.seni kırmayacağım bugün akşam ne olursa olsun yapacağım. 15 cıkta olsa.
Teşekkür ederim msj yazdığın için bana. Mesajını okumasaydım ramazanda spordan vazgeçmiştim.
Bu arada programın oldukca iyi bence. Her gün bir bölgeye yoğunlaşınca daha verimli sonuç alındığına tanık oldum bi çok kişide.