19 kişiii maşallah kızlar hepiniz harikasınıız6 HAZİRAN 2016 | Pazartesi
1. Memfis: omuz egzersizi(8x4 dumbell omuz press)(8x4 dumbell kolları yana acma)(8x4 dumbell yukarı kaldırıs)
triceps egzersizi(arkakol) (8x4 oturarak bar ile arkakol calısması)(8x4 dumbell ile arkakol calısması) (8x4 asagı itis çalısması : 45 dakika
2. Istikrar58: 60 dk yurume bandinda+ 33dk start it up (slim in 6 videosundan:) :93dk
3.sss35: leslie 3 mile: 45 dakika
4.LoReLaiii : 45dk yürüyüş ,20 dk bel ve squat :65dk
5.Pia Miya : 10 dk basen kalça egzersizleri + 45 dk leslie walk 3 mile + 5 dk ip atlama : 60 dk
6.Zuzu45ay:30 dk insanitymax30+3 mil (45 dk) Leslie sansone+ 30 dk koşu bandında yürüyüş (Toplamda 11.5 km yürüyüş 14034 adım) : 90 dk
7. Blackswannina94 : 40 dak sabah (hız:3-5), 40 dak öğle (hız: 3-5), 40 dak akşam (hız:3-5)yürüyüş (toplamda 2 saat)
8. Bammbamm: 30 dakika Jillian Michaels 30 Day Shred Level 1
9. NEFSSEMS : 100 + 100 makas + 50 Sguat+10 köprü +10 iç bacak.
Toplam 15 dk....
10 zamannn35 bacak hareketleri 100 squat 30 karın hareketi 15 yarım mekik 25 yürüyüş hepsi toplam 45 dk
11. AKovser : Yürüyüş : 90 dk
12. OlivenOil : INSANITY 2. Ay 1. Hafta 1. Gün programı : 58 dakika
13. Jan-da : Jill level 1 + mekik 20 dakika : 50 dk
14.ispanyol: 10 dk bölgesel hareketler(mekik squat vs)- 25 dk x-body (ems): toplam 35 dk
15.Zerosima: 15 dk eliptik bisiklet 5 dk bacak egzersizi 2 dk mekik 20 dk yürüyüş 5 dk ip atlama : 47 dk
16.puccakanka: "7dakika egzersiz programından"toplam:30dk,,
herbiri 3dk olarak yaptım.bacak kalça göbek bölgesi için egzersiz
500 ip atlama,20dk yürüyüş...
17. Felemez : 10 dk sırt karin egzersizi.
18. Gardenya21: 30 dk yuruyus + 45 dk pilates
19. fma108681 : 30dk yürüyüş
Tamam canım şuanlık listeden çıkarıyorum seni döndüğünde eklerimkoza16 canim ben gelemedim kusura bakma ramazan dolayisyla guvenemedm kendime ramazandan sonra devam ederse katilcam sizin araniza bu arada baya katilim var ne guzel
5 ay oldu fitnessa baslayalı arttıra arttıra gidiyorum agırlıkları bakalım nereye kdr cıkarHey maşalllahhhhh heyyybu ne kız ağırlıkla çalışıyor bir de amanıınn birinciliğe mi oynuyorsun yoksa
Canım bildirim için normalde geç kaldın ama ilk günler olduğu için eklerim seni deSelamlar dün 1 saat leslie yaptim bugunde bisiklet surcem iftardan sonra canlar
Canım bildirimleri burada yaparız diye düşünmüştüm. Sadece sonuçların duyurulduğu bir topik açmayı düşünüyorum
hmm anladım canım haklısın o zaman buradan devam edelimCanım bildirimleri burada yaparız diye düşünmüştüm. Sadece sonuçların duyurulduğu bir topik açmayı düşünüyorumÇünkü bildirimleri nereye yaparsak konuşma orada olucak. Yani orda da burdaki gibi olucak Ama yine de sizin görüşleriniz nasıl ?
Gördüm cnm düzelttiğini sabah :)Ben düzelttim canım merak etme
Bazen arada gözden kaçırdığım olabilir canım kalabalığız çünkühmm anladım canım haklısın o zaman buradan devam edelimpeki cevapla demeden direk yorum olarak bıraksak sana çok zor olur değil mi
Hoşgeldin canımmerhabalar! ben de katılmak isterim aranıza kabul ederseniz :)
Boy: 1.72
Kilo: 65
Bel Ölçüsü: --
Karın Ölçüsü: --
Basen Ölçüsü: --
Kalça Ölçüsü: --
Sağ/Sol Bacak Ölçüsü: --
diğer ölçüleri bir mezura bulunca yazacağım umarım. birkaç ay önce insanity'e başlamıştım, severek yaptım ama yoruldum da, o yüzden karışık takılmayı düşünüyorum artık spor konusunda kendimi yormadan. bir de malum ramazan olunca iftar sonrasında çok fazla enerjim kalmıyor. kilom çok fazla değişmiyor ama daha fit olmak istiyorum
hatta bugünden başlayayım ben :)
tamam canım pek bilmediğim için mazur gör beniBazen arada gözden kaçırdığım olabilir canım kalabalığız çünküHerkes kendini eklerse daha pratik ve hatasız olur Önceki yarışmalarda da bu şekilde devam ediyordu
Ne demek canıım her zaman sorabilirisin istediğinitamam canım pek bilmediğim için mazur gör benianlaştık
KIZLAR BİLDİRİMLERİMİZİ DE BU TOPİKTE YAPALIMBEN SADECE ORADA GÜNLÜK VE HAFTALIK SONUÇLARIMIZI VE HAFTA 1.LERİNİ PAYLAŞICAM BİLDİRİMLER BU TOPİKTEN DEVAM EDİCEKTİR.
YARIN İÇİN DE İLK BİLDİRİM YAPICAK ARKADAŞIM ;
7 HAZİRAN 2016 / Salı
1.Zuzu45ay:30 dk insanity max30+50 da koşu bandında yüksek tempoda (6-6.5km hız)yürüyüş:80 dk
BU ŞEKİLDE DEVAM EDEBİLİR
Herkese kolay gele hem ramazan hemde çalışma hayatı olunca zor oluyo ama yılmak yok yola devam
Başkanım seni göremedik ama liste de ??19 kişiii maşallah kızlar hepiniz harikasınıız