- 18 Kasım 2014
- 442
- 444
İnşallah canımHadi bakalım umarım güzel bir sonuç alırsın cnm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımHadi bakalım umarım güzel bir sonuç alırsın cnm :)
8 Haziran 2016 | Çarşamba
1. LoReLaiii :10 ar dk sırt,kol,alt bacak,bel,squat :50dk
2.zuzu45ay: Koşu bandında 45 dk tempolu yürüyüş:45dk
aaaa ilk defa duyuyorum ama çok mantıklıTrambolin gerçekten çook etkili oluyor yakın bi arkadaşım trambolinle yaklaşık bi 10 kilo verdi hem rejim yapmadan sadece yediklerine dikkat etti
Ben de almıştım kendime ama göğüslerim o kadar acıdı ki devam edemedim eşim yaptı ama hiç kilo vermediEvet gerçekten etkili hem selülitlere de bayağı faydası varKalori yakımıda fazla oluyor diğer sporlara göre hem eğlencelide
İlk başta benimde biraz acıdı göğüsleim sporcu sütyeni kullandım bide zamanla alıştım galiba sıkıntı kalmadı..En az 30 dk lık programlar yaptı arkadaşım bende uyguladım çook terletiyor..Gerçi bide bünye meselesi erkesin yapısı farklı..Ben de almıştım kendime ama göğüslerim o kadar acıdı ki devam edemedim eşim yaptı ama hiç kilo vermedi
Evet çok yoruyor bende kilo verdiriyor diye duydum aldım sporcu sütyeni de kullandım ama ben acısına dayanamadım :))İlk başta benimde biraz acıdı göğüsleim sporcu sütyeni kullandım bide zamanla alıştım galiba sıkıntı kalmadı..En az 30 dk lık programlar yaptı arkadaşım bende uyguladım çook terletiyor..Gerçi bide bünye meselesi erkesin yapısı farklı..
Umarım bu defa bildirimi doğru yaptım
Ya bende onu bildirimi yaptıktan sonra fatk ettim ya
Bildirim doğru ama eksik tatlım zaman belirtmenn gerekiyor.
Ya bende onu bildirimi yaptıktan sonra fatk ettim ya
Kendi evimde de değilim öyle alelacele hem spor hem bildirim yaptım
Evet ya hep başlayacağım diyip diyip bir türlü başlayamadığım spora başladım bu yarışma sayesinde daha kararlı davranma fırsatı buldum vallaNeyse bu sefer böyle olsun..
Sonuçta sporunu yapmışsın.
Evet ya hep başlayacağım diyip diyip bir türlü başlayamadığım spora başladım bu yarışma sayesinde daha kararlı davranma fırsatı buldum valla