- 5 Haziran 2016
- 409
- 243
- 29
Evet canim dun basladim, bugun bacak kaslarimin agrisindan duramiyorum
Ne yapmışım kız ben birşey göremiyorum telefon kafayı yemiş olabilir mi acabaJanda kuzum naptın dedim ne oldu ya siteye :)) nasıl başardın ayy böyle yapmayı kuzum :) neyse sorun değil :))
Tamam canımm ben şuan çalıyorum eve gidince iftardan 1, 1 1/2 saat önce yapıcam inşallah sen kaç kilosun CaniımEvet canim dun basladim, bugun bacak kaslarimin agrisindan duramiyorumbirlikte yapalim tabiiki benim icinde ekstra motivasyon olur
Kilomdan once mazeretimi bildireyimTamam canımm ben şuan çalıyorum eve gidince iftardan 1, 1 1/2 saat önce yapıcam inşallah sen kaç kilosun Caniım
Bu arada dün ki spor göğüs ön bacak ve sırt kaslarımı feci çalıştırdı bacaklarım hala ağrıyor
Ama benim böyle karın basen be kalça çalıştıracak bir tekniğe de ihtiyacım var
Teşekkür ederim canım bu akşamda öyle yapayımCardio plates tavsiye ederim bütün vücudu çalıştırıyor
Ben düzelttim canım merak etmeCnm vakit dolmadan düzenle yazını kendine 17yaz bendekini alıntıla ben senden önce yazmışım :)
Spor salonuna gidiyorsun galiba7 haziran 2016 Salı bildirimleri
Wynonna : 4x12 hack squat(40kilo agırlıkla) 3x12 sissy squat..4x8 leg curl (36 kilo agırlıkla)..basen hareketi 3x12 (75 kilo agırlıkla)..3x12 geriye bacak kaldırma (5 kiloluk ayak bilegi agırlıgıyla) 3x12 geriye bacak kaldırma(dizden bukerek)..toplam sure 50 dk
Kilomdan once mazeretimi bildireyimyeni dogum yaptim sayilir coooook kilo aldim suan 86 kiloyum hedefim dogum oncesine ulasmak 63 olmam lazim en azindan. Yediklerime de dikkat etmeye basladim. Senin kilon nasil canim
7 haziran 2016 Salı bildirimleri
Wynonna : 4x12 hack squat(40kilo agırlıkla) 3x12 sissy squat..4x8 leg curl (36 kilo agırlıkla)..basen hareketi 3x12 (75 kilo agırlıkla)..3x12 geriye bacak kaldırma (5 kiloluk ayak bilegi agırlıgıyla) 3x12 geriye bacak kaldırma(dizden bukerek)..toplam sure 50 dk
Geçen yıl yapmıştım canıım 2.levelin ortasına kadar ama bilmiyorum yine mi başlasam yaaNe güzel olur canım beraber başlayalım birbirimizi daha çok motive etmiş oluruz :))
Günaydınn buarada :))