- 19 Mart 2019
- 8.477
- 29.060
-
- Konu Sahibi poncikvegece
Tebrikler canım :) 1 kiloya yakın gitmiş..Kozlar selamlar yeni listemle karşınızdayım700 gr vermişim bu hafta. Regl zamanım olduğu için durması normalmiş. Sporu arttırdık. Eliptik bisikletim var ufak ufak süre arttırarak oma başladım. Hafta içi de öğle aralarında yürümeye çalışacağım
Hoşgeldin canımmMerhabaponcikvegece
2019-2020 anne adaylarindan buraya gönderdiler kızlar beni
Ben de zayıflamaya çalışıyorum.
İnşallah burda daha çok motive olurum
Herkese bol şans
Hatırlıyorum canım seni topictenHoşgeldin canımm☺
Bende o topikteydim arkadaşlar ordan biliyordur sonra bebeklerim karnımda ölünce oradan çıktımşimdide diyet yapıyorum zayıflamaya çalışıyorum işte ☺ Kaç kilo fazlan var ? Diyet yapıyor Musun? Ben 4 hafta da 7,800 verdim 7 kilosu yağdan gitti şükür Son 6 kilom kaldı
Harika:)Hatırlıyorum canım seni topicten
Evet çok zor bir süreçten geçtin ama umarım en kısa sürede her şey yoluna girecek ☺
Bu arada ben 6 ay boyunca gittim diyetisyene
psikolog gibiydi
45_50 dakika kalıyordum yaninda
14 kilo da vermeyi başardım
ama diyetisyeni bırakınca 6 kilosunu geri aldim.maalesef
yemek yemeyi ve yapmayı çok seviyorum
(Klasik yengeç burcu)
en son bu aldigm 6 kilonun yaklaşık ikisini verdim
yeniden diyetisyenimin verdiği listelere uygun beslenmeye başladım .
simdi burda daha da motive olmak istiyorum
eliptik bisikletle de diyetimi destekleyeceğini
bu arada çok güzel kilo vermişsin .tebrik ediyorum ☺☺
Belli bir tartı gününüz var mı ?
Canım günaydınn :)Hala 69.600 kilom Bugun dugun icin alışveriş yaptim hepsi L bedendi XL den kurtuldum şükür
Bekliyorumm canım :) sabahları girdiğinde o günkü menünü yazman yeterli :)Şu anki kilom 72,5 ☺
Suyu da deneyecegim en kısa zamanda şirket kalmamış
Fırsat buldukça ben de yazarim menulerimi☺
Günaydın Canımm.. Seni pek eklemiyorum etiketlere sen takıma geçtiğin için buralarda da sessizsin o yüzden pek birşey sormuyorum sana :)merhaba bende cuma günü tekrar diyetisyene başlıyorum
tamam canım güncel halim nasıl olsun aynı yerde takılıp kaldım idyetiyenle tekrar devam edicem işteGünaydın Canımm.. Seni pek eklemiyorum etiketlere sen takıma geçtiğin için buralarda da sessizsin o yüzden pek birşey sormuyorum sana :)
Neelr yaptın? nasıl gidiyor ? Güncel halin ne durumda
En son 71,400 dün.. bayramdan önce.. sonra bildirim yapmadın zaten hala aynı mısınntamam canım güncel halim nasıl olsun aynı yerde takılıp kaldım idyetiyenle tekrar devam edicem işte