- Konu Sahibi poncikvegece
70,4 olmuştum şimdi bilmiyorum canımEn son 71,400 dün.. bayramdan önce.. sonra bildirim yapmadın zaten hala aynı mısınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
70,4 olmuştum şimdi bilmiyorum canımEn son 71,400 dün.. bayramdan önce.. sonra bildirim yapmadın zaten hala aynı mısınn
70 ten sonra 60 lari görmek süper bir duygu. tebrik ederim69.00 yupppiiiii
Tekrar 60lari gorecegine eminim70 ten sonra 60 lari görmek süper bir duygu. tebrik ederim
Ben 68 e kadar inmistim ama yine ciktim maalesef
Merhaba canımm :)Kızlar nereye kayboldunuz nasıl gidiyor
merhaba :)Sabah yulaf lapası çilekli
Ara :sütlü kahve
Öğle semizotu salatası yogurtlu
Spor :45 dakika eliptik artı yeşil çay limonlu
Bolca su
Kaçamak :1 çay kaşığı fındık ezmesi
Merhabamerhaba :)
nasıl gidiyor :)
300 gram az değil ki :) neden hemen pes ediyorsun..Merhaba
Gitmiyor maalesef
Ne güzel gaza gelmiştim yine ama bir haftada 300 gram verebilince yine eski beslenme stilime dondum
72,2 tüm maalesf
Canım bugün test yaptım akşamüstü300 gram az değil ki :) neden hemen pes ediyorsun..
Yavaş gitsin ama yeter ki gitsin . Bırakırsan hiç gitmeyecek değil mi? 300 gram da gitse 3 kilo da gitse önemli olan sonuç
bol su, hareket, sıfır ekmek, sıfır şeker ve sıfır tuz. bol bol ödem atmalı karışımlar. akşam 6dan sonra yemek asla olmamalı.
sabah aç karnına 1 fincan sade türk kahvesi dene metabolizma çalışsın..
Şu kabak kürünü denesene bi sadece akşamları bile yapsan yeterli 3-4 gün boyunca.
2 kabak rendeliyoruz tavada 5 dk yağsız şekilde pişiriyoruz. içerisine 2*3 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı pul biber atıp en geç saat 7de olmak şartı ile yiyoruz. dene faydasını göreceksin.. ama başka hiçbirşey yemek yok :)
Merhabaa :)merhaba bende katılıyorum kabak detoksuna 3 gün öğle akşam yapacagım bakalım sonuc yarın sabah tartılayım ondan 3 gun arka arkaya yapıcam pazar tekrar tartılırım bakalım sonuc ne olacak..hamilelik için kilo vermeye calısıyorum 2.5 ay fln var kafamızdaki süre sporda yapmaya calısacagım ama henuz salona yazılmadık eşimle ikimiz yazılmayı planlıyoruz