Spor kankam olur musun?

merhaba bayanlar ben kilo problemi olan biriyim sitey girip girip duruyom ama yinede siteye pek vakıf değilim

benimde kilo problemim var canım bugün diyete başladım diyetistyene gidiyorum.bir taraftan spor programı yaptım burda ikisinide paylaşabiliyoruz sende bizimle paylaşabilirsin. birbirmizi motive ve kontrol etmek için burdayız :KK69:

hb canim ben kilo almak ve gögüslerimi SIKILASTIRMAK ISTIYORUM

oo kilomu almak istiyosun gel kuzum ben sana vereyim kilolardan bol boll gell:KK60:göğüs sıkılaştırmak için yarından itibaren buz takviyesi yapıyoruz tamam mı canım akşamdan kalıpları doldurda buzluğa at yarın çok işe yarayacak birde çilek ve fındık yağı masajı bende venüsten öğrendim sağolsun

oo kilomu almak istiyosun gel kuzum ben sana vereyim kilolardan bol boll gell:KK60:göğüs sıkılaştırmak için yarından itibaren buz takviyesi yapıyoruz tamam mı canım akşamdan kalıpları doldurda buzluğa at yarın çok işe yarayacak birde çilek ve fındık yağı masajı bende venüsten öğrendim sağolsun

ver canim ver 5 kilo versen yeter :KK66:)) bu arada cilek ve findik yagini ben nerden bulacam ben almanyadayim ama :KK43:(

kızlar en önemlisi gögüs sıkılaştırmak için egzersizler yapmaktır egzersiz yapmadan zorlanırsınız.ben bütün forumları tek tek okudum bu konuda fındık yagı ve çilek yagını sabırla kullanıp egzersiz yaparsanız dirileştirirsiniz eger benim gibi ciddi sarkıklarınız varsa benim gibi daha farklı yöntemleride ekleyin.ben 8 seans pasifjimlastik deniyecegim :KK31::KK31:

kızlar en önemlisi gögüs sıkılaştırmak için egzersizler yapmaktır egzersiz yapmadan zorlanırsınız.ben bütün forumları tek tek okudum bu konuda fındık yagı ve çilek yagını sabırla kullanıp egzersiz yaparsanız dirileştirirsiniz eger benim gibi ciddi sarkıklarınız varsa benim gibi daha farklı yöntemleride ekleyin.ben 8 seans pasifjimlastik deniyecegim :KK31::KK31:

o dedigin cimlastik nasil oluyor venuscüm

o dedigin cimlastik nasil oluyor venuscüm

Alıntıdır..

Bu teknik, ayrıca, hassas kasları çalıştıran interferenz akım vererek, göğüs kaslarını sıklaştırıp, göğüs dikleştirmede kullanılmaktadır. 15-20 seansla, cihaz yardımı ile birlikte, yosun içerikli krem, maske, serum ve ampullerle özel masaj teknikleri ile göğüs dokusu canlanması ve dirileşmesi gerçekleşmektedir.

Alıntıdır..

Bu teknik, ayrıca, hassas kasları çalıştıran interferenz akım vererek, göğüs kaslarını sıklaştırıp, göğüs dikleştirmede kullanılmaktadır. 15-20 seansla, cihaz yardımı ile birlikte, yosun içerikli krem, maske, serum ve ampullerle özel masaj teknikleri ile göğüs dokusu canlanması ve dirileşmesi gerçekleşmektedir.

kendi basima yapabilecegim birsey degil yani anladigim kadariyla

kendi basima yapabilecegim birsey degil yani anladigim kadariyla

yok yok bu merkezlerde özel cihazlarla yapılıyo canım sarkık gögüslerle ugraşmak gerçekten çok zor bi iş ben bıcak altına yatmaktansa bu teknigi tercih ettim ucuz bi fiyattanda olunca (30tl 8 seansı indirim kupanuyla)

yok yok bu merkezlerde özel cihazlarla yapılıyo canım sarkık gögüslerle ugraşmak gerçekten çok zor bi iş ben bıcak altına yatmaktansa bu teknigi tercih ettim ucuz bi fiyattanda olunca (30tl 8 seansı indirim kupanuyla)

canim dedim ya ben almanyadayim almancamda yok denilecek kadar öyüzden onu ben yapamam :KK43:(

benim çok problemim yok göğüslerden yana ama daha sıkı olsun istiyorum insanın gözü doymuyo işte:KK60:ben küçük isterim skopcamla haticem büyük isterr :KK1:hep olmayanı istiyor bu gönülll:KK69:

vallahi kızlar gögüsünüzde hafif bir bozukluk varsa kendi başınıza halledebilirsiniz ama ciddi bi bozukluk varsa ameliyat şart:KK68::KK68:

cok büyük problem degil ama beni rahatsiz ediyor canim ya aslinda kilo alsam belkide problem kalkacak ama bende kilo almama problemi var sekerli seyler sevmiyorum cerez desen onlarida sevmiyom cips falanda bana göre degil ondan yani

canim dedim ya ben almanyadayim almancamda yok denilecek kadar öyüzden onu ben yapamam :KK43:(

aktar filan yokmuki orda:26:tanıdıklarına sorsan belki bulabilirsin canım o yağlardan vardır ya türkiyede olan şey almanyada olmazmı hiç de sen bilsen iyi olcek:KK48:

X