- 6 Ağustos 2010
- 3.382
- 59
ben 37 yasindayim 36 beden giyiyorum canimm:)) bazen 38 de olabiliyor
inceciksin yaa ne güzelll haticecimah ahh rüyalarda buluşurum ben o kiloyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 37 yasindayim 36 beden giyiyorum canimm:)) bazen 38 de olabiliyor
ben 40 beden bzende 42 olabiliyor canım kalıba göre alıyorum elbiseleri bu arada buz kalıplarını doldurdum yarın işleme koyulacağım
bence 40 beden cok degil canimm boy kac senin
öyle galiba skopcam eccük göbekten verim istiyorumBalık etlisin sen geceyelim ben 38 giyiyorum çok mu
kız 3 cm var arada tombik bi hanımım işte mutluyum aslında ama versem hiç fena olmaz
olsun canım yine alırım ben ehehhskopcam bi sorun yok o uzun boylu seviyo böyle benii çok da memnun ayıptır söylemesibirde bana kilo verecen sen bana bes kilo versen sen zayif olursun kiz
kizlar ben cikiyorum size iyi sohbetler sonra yine görüsürüz insallah iyi geceler hepinizee
günaydin hepinize.. kalkar kalkmaz geldim buraya sizlere bisey danisacam.. ben pilatese baslamadan 55 kiloydum ve bu sabah tartildim ve 56 cikmissim , pilates ve egzersizler yaptigim icinmi acaba anlamadim
ya kizlar ben 3-4 kilo versem cok iyi oluyor cünkü bi kilo almak bile suan beni üzüyor yaa (
egzersizle alakalı olamaz canıom vicudunda ya ödem olabilir( tuzlu tüketiminden kaynaklanan su birikmesi vicutta,adetle alakalıda oluyo bu günün yakınsa eger) ya çok az yiyerek metabolizmanı bozdun heryedigin yaga dönüşüo yada çok yedin seç birini
aaa dogru , adet dönemine girecem 3-4 gün sonra ondanmidir ozaman cünkü bi sislik hissediyorum karnimda ( söylemesen unutmustum bunu canim hihihi