Spor kankam olur musun?

sert meyveler arasinda bi elmam var onu yiyeyim ozaman :KK34:

afiyet olsun canımmm:KK34: böyle durumlar için dilimlenmiş meyve veya sebze hazırlayıp dolapta bekletebilirsin.sebzeleri soslayabilrsin (zeytin yağı,baharat,limon,çokçok az tuz). bunuda dr. mehmet öz'den ögrendim

Evet ama ben çikolata cips falan çok seviyorum tokta olsam yerim yani çokta zararlı ama bırakamıyorum işte

afiyet olsun canımmm:KK34: böyle durumlar için dilimlenmiş meyve veya sebze hazırlayıp dolapta bekletebilirsin.sebzeleri soslayabilrsin (zeytin yağı,baharat,limon,çokçok az tuz). bunuda dr. mehmet öz'den ögrendim

:KK28: hakikaten dogru bisey.. elimizde cips ve sos olucagina sebze ile yapsak daha saglikli ve az kalorili olur.. bunu deniyecem:KK34:

Evet ama ben çikolata cips falan çok seviyorum tokta olsam yerim yani çokta zararlı ama bırakamıyorum işte

Vallahi ben zayıflayınca bile yememeyi düşünüorm bunları.Haftada bir falan anca yiyecegim.Hem selülit yapıyo hem sivilce yapıyo hem kilo yapıyo hem damar tıkanıklıgı yapıyo..Geç yaşlanmak, yaşlanana kadar-yaşlanınca da güzel ve saglıklı olmak istiyorum.

bende cikolatayi cok seviyorum ,, annemden almissim o hastaligi cünkü o sadece ve sadece cikolatayla besleniyor nerdeyse ama maalesef bende sivilce problemi oldugu icin azaltmaya calisiyorum.. bide selülit problemde var.. yani saglikli yasam en iyisi.. ama gelde bunu bana anlat :KK43:( gerci suan iyiyim , ellemiyorum o güzelim cikolatalari

:KK28: hakikaten dogru bisey.. elimizde cips ve sos olucagina sebze ile yapsak daha saglikli ve az kalorili olur.. bunu deniyecem:KK34:

canım senin kilon yoktu zaten o yüzden tuzlu yapabilirsin sebzelerini yada yanında peynir ile küçük atıştırmalık olarak..meyve tatlısı yapıp yanında meyveli yogurt yiyebilirsin..kuru yemiş çok yaralı kabuklular fındık ceviz hergün yiyebilrsin (antep fıstıgı,normal fıstık çok az belli günlerde)
yemeklerini orta veya az yağlı yapıp ekmek olarakda çavdar kullanırsan gayet saglıklı bi şekle çevirirsn beslenmeni

Bende bu yüzden istemiyorum abur cubur yemek ama engel olamıyorum ki yaaaaa nasıl engel olacağım:KK52:

canım senin kilon yoktu zaten o yüzden tuzlu yapabilirsin sebzelerini yada yanında peynir ile küçük atıştırmalık olarak..meyve tatlısı yapıp yanında meyveli yogurt yiyebilirsin..kuru yemiş çok yaralı kabuklular fındık ceviz hergün yiyebilrsin (antep fıstıgı,normal fıstık çok az belli günlerde)
yemeklerini orta veya az yağlı yapıp ekmek olarakda çavdar kullanırsan gayet saglıklı bi şekle çevirirsn beslenmeni

bende aslinda kilo problemi fazla yokta ama sikilasmasi gerekiyo vücudum.. bakmadan anliyamazsiniz gercekten size bi gün anlamaniz icin bi resim koymak istiyorum ama giyinik oldugumda hic bi problemim yok gibi görünüyo.. sikilasmak istiyorum dedigim zaman millet gülüyor bana kizim sen nereni incelticen diye ama kiyafetler okadar yaniltiyorki bence.. hakiketen 55 degilde 65 kiloda görünüyorum sanki..

ama bu tavsiyelerini dinliyecem ve uyguluyacam cnm tskler:KK54:

merhaba bayanlar ben kilo problemi olan biriyim sitey girip girip duruyom ama yinede siteye pek vakıf değilim

bende cikolatayi cok seviyorum ,, annemden almissim o hastaligi cünkü o sadece ve sadece cikolatayla besleniyor nerdeyse ama maalesef bende sivilce problemi oldugu icin azaltmaya calisiyorum.. bide selülit problemde var.. yani saglikli yasam en iyisi.. ama gelde bunu bana anlat :KK43:( gerci suan iyiyim , ellemiyorum o güzelim cikolatalari

ay bende bayılıyorum çikolataya kızlar :KK69::KK69: bir arkadaşım diyet yaparken çikolata krizini bastırmanın yolunu bulmuştu. her krizi geldiginde bir parça (kare) çikolatayı damagında eritiyordu.ben denedim iki tane yapınca insanın içi bayılıo çikolatadan :KK28: çok iyi fikir

X