Spor kankam olur musun?

Değiş tokuş yapalım kızlar en iyisi olanlar olmayanlara versin :KK60:Bazen de kızıyorum kendime şükretmem gerek diyorum elim ayağım tutuyor diye ama insanız işte hep istiyoruz

benim çok problemim yok göğüslerden yana ama daha sıkı olsun istiyorum insanın gözü doymuyo işte:KK60:ben küçük isterim skopcamla haticem büyük isterr :KK1:hep olmayanı istiyor bu gönülll:KK69:

büyük bir problem yoksa yaglı masajı ve egzersizi dene canım kesinlikle :KK61::KK61:

Değiş tokuş yapalım kızlar en iyisi olanlar olmayanlara versin :KK60:Bazen de kızıyorum kendime şükretmem gerek diyorum elim ayağım tutuyor diye ama insanız işte hep istiyoruz

öyle tabi daha iyisini yapabilme imkanımızda var kullanmak istiyor insan :KK8::KK8: ben istiyordum artık kararımı verdim harekete geçtim hihihi:KK51::KK52:

Belki anne olunca büyür :)Ben spor yapsamda göbeğim sıklaşmaz ki çok yiyorum ya yürüyüş yapmak istiyorum sabahları ama arkdaşlarım çalışıyor tek başımada ben çıkmam

büyür canım inşallah anne olunca bende yürüyüş yapmıyorum yapamıyorum hergün evden çıkan biri değilim haftada bir iki gün.:kk77:

büyütütp ne etcen mıncır büyürler belki:KK1:şaka bi yana göğüs büyütmek için de yağlar var canım bi bak göğüs büyütme topiklerinee evet hatice maşallahı varr :KK24:pembe kombine kimse bakmadımıı okadar elbise ekledimm:63:

gördüm canim elbiseleri cok güzellermis bana göndersene :)))

Niye çıkmıyorsun canım söyle aklımdan geçiriyorum deniz kenarında yürüsem temiz havayı içime çekip mp 4 açsam ohhh ne güzel

Belki anne olunca büyür :)Ben spor yapsamda göbeğim sıklaşmaz ki çok yiyorum ya yürüyüş yapmak istiyorum sabahları ama arkdaşlarım çalışıyor tek başımada ben çıkmam

seninin umudunu kirmak istemem ammma canim benim cocugum olduktan sonra dahada kücüldü hamileyken baya büyüdü ama emzirme bittikten sonra öncekindende kücük oldular :KK43:(

gördüm canim elbiseleri cok güzellermis bana göndersene :)))

kaç beden giyiyon kızz haticem yaşlarınız kaç bu arada kızlarr ben 23.skopca evde vakit geçirmeyi seviyorum ayriyetten burda pek arkadaşımda yok olanlarda çalışıyorlar ben işi bırakalı 8 ay oldu :KK53:

Bence de umutlanmayayım genetik birde benim anneminkiler de minnacık:KK1:Benim yaşım 22 geceyelim sen abla mıssın hatice ablacım

X