Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etkisini görmek için en erken 3 aydan önce sonuç alamazsın canım. Bunun yanında diyet değilde, hani yediğine içtğine dikkat etmen lazım. Spora hangi zamanlarda gidiyorsun? akşamları mı, sabahları mı?
selam canım hoşgeldin sende valla sadece sporla incelirsin kilon azalmayabilir ama incelirsin cnm sıkılaşmak kilo vermek istiosan belli hareketleri gün gün yapsan daha faydalı olur tabi :97: haftanın kaç günü gidiyosun salona ttlm
diyetle beraber spor yapıda haftada 2-3 santim incelen arkadaşlar var o nası oluyoki:44:
işte görmek istedigim KK kızı harikasın canım ay çok motive ettin beni ozaman bende akşam hem karın&kalça hemde gögüs&sırt cdlerimi yapıcam ip atlamada yaparım yatmadan nefesim yettigince
çok sıkı bi programın var canım 1 aya taş gibi olucaksın valla
Çok hızlı kilo vermeyi tasvip etmiyor hocalar, çünlü daha sonra halsizleşiyor insan en önemliside sonrasında daha kolay kilo almaya başlıyor..
30 dk walk at home nası bişey evde yürüyomusun:44:
Insallah canim ya eger motive ettiysem seni ne mutlu bana.. bende aksamlari yatmadan pilates yapinca gece uyudugumda bacaklarim karincalanmaya basliyor acaba kan dolasimi hizlandigi icinmi bilmiyorum.. kötü mü iyi biseymi anlamadim
Kermit, bende iş çıkışı gidiyorum. Önceleri çok acıkıyordum. Öncelikle yapman gereken aç gitmemen, en az 1 saat önceden karnını doyurman lazım. Ben meyve getirdim bir süre, ikindi den sonra onları atıştırdım.Spor sonrası çok acıktığımda da çorba, meyve, salata gibi hafif şeyler yiyorum..Proğramımız hemen hemen aynı gibi, benim 3-4 ayda bir değiştiriyorlar, ekleme yapıyorlar..
hımmmm bnce kan dolaşımıyla ilgilidir spor yapmak ne zarar verebilirki:44: eger eklemlerini falan zorlasaydın agrı hissederdin diye düşünüyorum
Bunu bende yeni duymustum linki veriyorum sende bi göz at istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
Benim gibi disariya cikamayanlar bunu yapabiliyor disarda yürümüs gibi oluyor hatta daha iyimis.. Bizim buralarda dizlere kadar kar yagdi ve eksi 6 derece oldugu icin(Danimarka) cikamiyorum disariya.. bunuda ilk defa denedim bugün ve yararli bisey oldugunu duydum tatlim
Fazla bi kilo vermeyi düsünmüyorum 55 kiloyum ve 53 olmak istiyorum ama nisanlim izin vermiyor, böyle kal diyor ama amacim aslinda sikilasmak..
Ölcülerim sunlar: Gögüs 85 , Bel 65 , Göbek 80 , Basen 94 .. sikayet oldugum yerler belli oluyor zaten basen, göbek ve bacaklarim kalin/genis onlari eritmeye calisiyorum..
Bugünki hareketlerim bunlar:
1. Mekik 3x30
2. Derin nefes al ver – sürekli
3. Capraz mekik 1x30
4. Görünmez sandalye 25 sn
5. Ayaklari kaldirmaca 2x20
6. Makas 2x30
7. Cömelme 3x30
8. Geri tekme 3x30
9. Ip atlama (ziplama) 120
10. Kalca calistirma 100
Sabah: 1,5 saat pilates
30 dk leslie ile walk at home
Aksamda 40 dk pilates yapmayi düsünüyorum.. belkide bi kac isinma hareketlerde yaparim..
Cok hirsliyim kizlar nisanlim 23 gün sonra geliyor ve sekillenmis bi vücüt görmek istiyorum kendimde
Yediklerime de dikkat ediyorum.. Yedigim herseyi yazmiyayim ama ara ögünlerde mutlaka yogurt veya yesil elma yiyorum ve bol bol yesil cay iciyorum..
% 0 yağlı yogurtlar var onlardan istedigin kadar tüketebilirsin diye biliormCanım yogurtu günde ne kadar tüketiyorsun ben çok seviyorum ama korkuyorum yağlı olduğu için ?
% 0 yağlı yogurtlar var onlardan istedigin kadar tüketebilirsin diye biliorm
% 0 yağlı yogurtlar var onlardan istedigin kadar tüketebilirsin diye biliorm
Benim programıma da ekleme yapılacakmış başladım ya hemen havaya girdim sanki 1 ayda adriana lima olcam:92:
Spordan önce yesem şişiyorum sonra yesem geç oluyo çok acıkıyorum ama haklısın akşama dogru bi meyve getiriym bende yanımda iyi fikir aslında.. Bide merak ediyorum acaba yaptıgımız koşu ve bisikletin göbek bel erimesinde etkisi var mı yoksa hic yok mu?
Katiliyorum ben yagsiz yogurt tüketiyorum ve spordan sonra yapiyorum .. bunu bi yerden duymustum spordan sonra yesilcay ve/veya yogurt tüketirsen hem yag yakimina ve metabolizmayi hizlandirirsin hemde kemiklerini ve kaslarini güclendirirsin.. kücük ve önemli detaylar bence
Canım o da su gibi oluyor ya şu kiloları verene kadar mecburuz galiba
Canım o da su gibi oluyor ya şu kiloları verene kadar mecburuz galiba
Muhtemelen etkisi oluyordur, ama en faydalısı mekik. Ben hem iç, hem dış karını çalıştırıyorum. 9 ayda müthiş inceldim, hatta kilo vermemem lazımmış artık, hocalar yeter bu kadarı dediler. Bir yerde bir doktorun yazısını okudum, vücutta en zor eriyen yer göbek miş canım. Hatta 3 yıla kadar devam edebilir diyor. Haklıda valla, benim göbeğim daha anca yeni yeni inceldi.
Ben 20 x 4 set yapıyorum. Hem iç karın, hem dış..
Sen peki?