Spor arkadasi arayanlarin yeri

ayy gidib olcuyim kendimi heveslendim sanki 90 60 90 cikacak .off neyse .bu arada ben azeriyim yanlis yazarsam gulmeyin

ayy uzatma videosunuda yapmak istiyorum bi ara. ama su siralar baya kalcama takmis durumdayim
bu arada kiz ben seni listeye aldim eger bi sakincasi yoksa ??

tabi yazarim.nerdeyse 1 ay oldu beyaz gazeteden yapiyorum.bel agrilarim vardi pilates sayesinde gecti.yaptikca cok hafifliyorum.daha karnim falan erimedi incelmedim ama pilatesi cok seviyorum

benimde sirt agrilarim gidiyor tek seansta, cok rahatliyorum yaptiktan sonra. sevmeyi hic birakma canim böyle devam et incelmedim diyorsun ama gözle görülür incelme vardir kesin 1 aydir yapiyorsun sonucta :))

:) göbek göbek :) ozaman bu akşam başlayayım canım umarım etkisi olur

oldu canim.. kesinlikle olur bence

gogsum90
belim73
kalcam 90.ama guzel 90-dan degil
gobek 83
kol 26
ust bacak 50

Son düzenleme:
ayy gidib olcuyim kendimi heveslendim sanki 90 60 90 cikacak .off neyse .bu arada ben azeriyim yanlis yazarsam gulmeyin

ne gülmesi kiz bende danimarkada yasiyorum bende arada yanlis yazabiliyorum :)) önemli olan birbirimizi anlamak.

ayy utandım bak şimdi.
ama maalesef bnm fikrim değildi

senin göbeğin ne güzel 79 muş. bi ben göbekliyim aranızda bak nasıl hırss yaptımmmm..

elmasekerim bende jillianı başlayıpta bitiremeyenlerdenim

göbekli diyene bak.. ya ben ne olucam. en büyük kalcalisi benim.. kadinin kalcalisi yemegin salcalisi dedik senelerce ama öyle olmuyormus meger sadece kendimi kadiriyormussum..

kaburgami kapatiyorum ama haraket esnasinda karnim sisiyor

bende kaburgayi kapattigimda hafif sisiyor, o kaslarin sismesi galiba cünkü tas gibi oluyor karnim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…