Spor arkadasi arayanlarin yeri

sarkik lik var iste canim o sinri bozucu senin karin resmini gordum masallah tas gibi olmussun benim bingil bingil bende oyle olmak istiyorum

tesekkür ederim cnm benim göbegimde cok yagli yagliydi, dedigin gibi yürüdügümde bingil bingil sallaniyordu, ama sporla biseycik kalmadi, sadece kalcam cok genis, insallah oda gider :)) sikilasmak icin tek cözüm spor yapmak bence, o yüzden spor olarak ne yaparsan yap kesinlikle inceliyor vücut..

canimmm ben regl oldum zaten, fndkkrdu benden sonra olucak, ardindan sen olucan ne cok uyumluyuz yaa
tmm canim ölcülerini alir almaz yazarsin bana )
ikimizde sabahciyiz demek, bende jilliani sabah yapiyorum :)) heyyyyyt beeee kim tutar bizi (gaz vermeye calisiyorum ama olmuyo galiba:18:)..
yok kizzz ben kiyarmiyim senin o güzel saclarinaa :* öptüm mis mis )

Elmasekerim ve fndkkrdm ne guzel yapıyosnz jilliani yaaaa imrendimmmm baaaaak

sende basla istersen canimmm? pilatese ara verip sabahlari yapabilirsin? hem pilatesi eve geldiginde de yaparsin :)) ama tabi günlerin yogun geciyorsa aradan 1'ini secicen :))

Ouyyy senii yerimmm yerrrrr :* :* :*

Sekerim bn sadece haftanin 2 gunu erkn yapabiliyorum sporumu
Sabah pilates yapicam :)

Jillian bni cok yoruyo bide anlamiyorum dediklerini hepten sıkılıyorum (bahaneeeeeeee )

Yapmaya calisirim en azindan :)

Ewet bnde dikkat ettim baya baya uyumluyuz canlarimm :* :*

Bu pazar denize gitme planim war bu halde nasl gitcm acikcasi cok dusndm. Bingil bingil oynuyorm yurudkce :/ :/

aynen benimde resmen derim titriyor yururken

valla cabuk kilo alip zor veren bir kadin olarak omrumun sonunsa kadar yedikelrime dikkat etmek zorundayim.sporu hayatima yerletirmem lazim.yemek yemek su icmek gibi bisey olamli.yoksa istedigimzi goruntude kiloda asla olamayiz ::26:

Haklisin canim. Bazilari bi dunya yemek yer ayni kalir biz 1 elma yerz yarar ne igrencc bi bunyemiz varr.

Elmasekerim olculerimmmm (

Göğüs : 84
Bel : 62
Göbek :84
Popo : 93
Ust bacak : 53
Ust kol : 27

Günaydın Kızlarrrrr hepinize enerji dolu musmutlu bir gün dilerim

Bizim işyerine Umman'dan bir ekip geldi pztsiden beri onlarla ilgilenmekten canım cıkmıs bi sekilde eve gidiyordum o yuzden hic spor yapamadım... ama bugunn Ummanlılara ragmen sırt cantamı yanıma aldım ve aksam sporuma gidicemm..
İki haftadır düzenli gidemedim ya sporuma nasıl vicdanım sızlıyorrr anlatamam.. Bu aksam jillianı da başlicam insallah 11 gün yapmıstım ama bileğim burkuldugu icin ara vermem greekmişti, şimdi tekrar baştan baslıcam..

Sizi seviyorummmm

Merhaba :18: tombik bir kısçeyim
Sağlıklı beslenmeye başlıyorum, egzersizle de desteklemek lazım :)
bunun için de aradığım başlığın bu olduğunu düşündüm, sabahları erken kalkıp yarım saat egzersiz yapmak istiyorum, bu şekilde yapan var mı ?

anammm belin ne kadar ince masallah benim belim kalas gibi cok kalin ya

inşallah yanlış ölçmüyorumdur

canım ebru şallının pilatesinde bel incelten mükemmel bi hareketi var.
onu bi denesene sen.
ben yaparken müthiş bi acı oluyo bel kısmımdaaa

elmasekerimmmm , fındkkrdmmmmmm

nerdesinizzz sizz

hangi hareket o :44:
kızlar spor programımı değiştirdim gerçi 4 günüm var, pazar gece tatile gideceğim, ama bu 4 gün içinde

günde 3 kere ebru şallı pilates (ilaç gibi oldu )

callanetics sadece kalça egzersizleri 5 dk falan sürüyor 2 defa yapacağım günde

halim kalırsa tifanny çalışacağım
4 günde vücudumdan mucize bekliyorum

Ebru Şallı İle Pilates (Plates) Ebruli 06.03.2013 - YouTube

canım bak bu videonun 14. dksnda ki ve 17:22. dk.
çokgüzel yakıyo yandaki yağları. bel için bire bir .

kalça hareketinin linkini alabilir miyimm

Son düzenleme:
Ebru Şallı İle Pilates (Plates) Ebruli 06.03.2013 - YouTube

canım bak bu videonun 14. dksnda ki ve 17:22. dk.
çokgüzel yakıyo yandaki yağları. bel için bire bir .

kalça hareketinin linkini alabilir miyimm

obligslerin devreye girdiği hareketleri diyorsun da yanlız o 17.22 deki harekette çok hissedemiyorum ben yanlarımı ya, yanlış mı yapıyorum acaba:44:

DepositFiles

bu callenetics hareketlerinin indirme linki
DepositFiles

ama bu tamamı canım, ben bunun sadece bacak ve kalça egzersizlerini yapıyorum
20.23 de başlıyor, orda tutunarak yaptığı 2 hareket ve 31.24 de başlayan 2 hareket daha...diğerlerini yapmıyorum...4 harekette çok etkili bana göre

evet kızlar
2kere yaptım ebruyla pilates, 1 kere callan bacak ve kalça yaptım

kaldı 1 kere pilates

Canım bende ilk başlarda hissetmiyodum hatta çok basit diye geçiştiriyodum
sonra sonra öğrendim dönebildiğim kadar yan dönüp olabildiğince kalkmaya çalıştım ve sonuçç miiiikemmelll
hatta hemen bitirse diye bekliyorum

senin videoyu da yapmaya çalışıcam popoma bi şekil verme zamanı geldide geçiyo

elmasekerimm gördüm seni geldinn ama bişey yazmadan gittin
umarım kötü bişey yoktur sadece işlerin yoğundur:26::26:

bir yarım saat sonra bugünün 3 pilatesini yapıcam, karın çalışacak yanıcam yani...o egzersizi kesin yapar, bakalım becerebilecek miyim:44:

müzeyyencimmmmmmmm ( evet tammm yazmak üzereydimkiii sefim cagirdi, sonra bilgisayar öyleeee kaldiii, is cogalincada mecburen yazmadan kapatmak zorunda kaldim..

ayy ben dün tam kolumun üzerine düstümmmmmm ( kirildi sandim hastaneye gittim sadece incitmissim ama kolumu oynatamiyorum suan.. o yüzden jillianida sporumuda yapamadim ( gerci yürüyüsler yapabilirim ama bisiklet dahi süremiyorum, sag elimle biseyi tuttugumda kol kasim fena agriyor.. zaten kol kasima ignede vurdurmustum o gün, ama düsmeyle ilgili degil sadece rahim kansere karsi bedava asi yaptirilabildigi icin bende her ihtimale karsi yaptirayim dedim.. felaket agriyor o bölge suan kas'a asi yapildigini ilk defa duydum :/

evde kol haric egzersizlerimi yapacam ama :)) kalcami oynatmam icin kol lazim degil zaten :)) bol bol kalca ve bacak hareketleri yaparim :)) jilliani yapmayi düsünmüyorum cünkü hareketlerde kol kullaniliyor.. bir hafta böyle idare etsem sonra yine devam edicem insallah

canim hosgeldin :)) sabah bende spor yapmaya basladim, bi sakatlanma durumum olmasaydi sabahlari yapmaya devam edecektim ama simdilik biraktim.. sabah spor yaptigimda kendimi daha iyi hissediyor ve zinde hissediyorum. bence vakti olan herkes yapmali
sen ne tür spor/egzersiz yapmayi düsünüyorsun? aklinda biseyler varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…