Spor arkadasi arayanlarin yeri

müzeyyencimmmmmmmm :KK43:( evet tammm yazmak üzereydimkiii sefim cagirdi, sonra bilgisayar öyleeee kaldiii, is cogalincada mecburen yazmadan kapatmak zorunda kaldim..

ayy ben dün tam kolumun üzerine düstümmmmmm :KK43:( kirildi sandim hastaneye gittim sadece incitmissim ama kolumu oynatamiyorum suan.. o yüzden jillianida sporumuda yapamadim :KK43:( gerci yürüyüsler yapabilirim ama bisiklet dahi süremiyorum, sag elimle biseyi tuttugumda kol kasim fena agriyor.. zaten kol kasima ignede vurdurmustum o gün, ama düsmeyle ilgili degil sadece rahim kansere karsi bedava asi yaptirilabildigi icin bende her ihtimale karsi yaptirayim dedim.. felaket agriyor o bölge suan :KK43: kas'a asi yapildigini ilk defa duydum :/

evde kol haric egzersizlerimi yapacam ama :)) kalcami oynatmam icin kol lazim degil zaten :)) bol bol kalca ve bacak hareketleri yaparim :)) jilliani yapmayi düsünmüyorum cünkü hareketlerde kol kullaniliyor.. bir hafta böyle idare etsem sonra yine devam edicem insallah

çok geçmiş olsun, iyileşene kadarda bırak sporu canım, önce sağlık :KK20:

canim hosgeldin :)) sabah bende spor yapmaya basladim, bi sakatlanma durumum olmasaydi sabahlari yapmaya devam edecektim ama simdilik biraktim.. sabah spor yaptigimda kendimi daha iyi hissediyor ve zinde hissediyorum. bence vakti olan herkes yapmali :KK66:
sen ne tür spor/egzersiz yapmayi düsünüyorsun? aklinda biseyler varmi?

Şimdi; bizim evde spinbike var onunla çalışabilirim. Dumbellerim var pilates lastiğim ve topum var, egzersiz videolarım var egzersiz kartlarım var (bir spor dergisinin eklerini alıyordum sürekli bir ara) Yani çeşit çeşit yeter ki ben yapayım :KK42:

müzeyyencimmmmmmmm :KK43:( evet tammm yazmak üzereydimkiii sefim cagirdi, sonra bilgisayar öyleeee kaldiii, is cogalincada mecburen yazmadan kapatmak zorunda kaldim..

ayy ben dün tam kolumun üzerine düstümmmmmm :KK43:( kirildi sandim hastaneye gittim sadece incitmissim ama kolumu oynatamiyorum suan.. o yüzden jillianida sporumuda yapamadim :KK43:( gerci yürüyüsler yapabilirim ama bisiklet dahi süremiyorum, sag elimle biseyi tuttugumda kol kasim fena agriyor.. zaten kol kasima ignede vurdurmustum o gün, ama düsmeyle ilgili degil sadece rahim kansere karsi bedava asi yaptirilabildigi icin bende her ihtimale karsi yaptirayim dedim.. felaket agriyor o bölge suan :KK43: kas'a asi yapildigini ilk defa duydum :/

evde kol haric egzersizlerimi yapacam ama :)) kalcami oynatmam icin kol lazim degil zaten :)) bol bol kalca ve bacak hareketleri yaparim :)) jilliani yapmayi düsünmüyorum cünkü hareketlerde kol kullaniliyor.. bir hafta böyle idare etsem sonra yine devam edicem insallah

Canımm yaaaaa :KK25::KK25::KK25:

Çooooook Çoooook geçmiş olsunn :KK43::KK43::KK43:
sabret:KK45::KK45:
kolun iyileşsin öyle sporuna devam et dinlen biraz..

şimdi nasılsın pekii :26::26:

fndkkrdmm gelmedi mi haala netin :KK52::KK52:
Bak elmasekerim kolunu incitmis :KK43:

elmaşekerim çok geçmiş olsun canım benimmm :KK54:
kıyamam ya dikkatli ol canım çok zorlama kendni :KK14:

ben gelicem bi kaç güne internetim açılmadı daha :KK14:

ama sporumu yapıyorum bi dün yapamadım çünkü bilgisayara format attık tüm sporlarım silindi :KK14: şimdi kuzneimden indiriyorum :KK14:

beni merak etmeyin dönücem en kısa zamanda :KK54:

elmaşekerim çok geçmiş olsun canım benimmm :KK54:
kıyamam ya dikkatli ol canım çok zorlama kendni :KK14:

ben gelicem bi kaç güne internetim açılmadı daha :KK14:

ama sporumu yapıyorum bi dün yapamadım çünkü bilgisayara format attık tüm sporlarım silindi :KK14: şimdi kuzneimden indiriyorum :KK14:

beni merak etmeyin dönücem en kısa zamanda :KK54:

bekliyoruzz :KK31::KK31::KK31:

fitlerimmm ne yapiyoor bakiimmm :))

hepinize coook tesekkür ederim , yazdiklarinizi okudum :) suan iyiyim muzeyyencim hic agrim sizim yok.. kac gündür sporada gidemedim, hem bu kol meselesi yüzünden hem cok isim vardi onlara kosturuyordum.. telefon birden bozuldu, yaptirmaciya verdim onu yaptirdim, dün annem tasinacakti, erkenden arabayla bi kac yardimci getirttim anneminde kolu sakat oldugu icin hic elimizi sürmedik sadece esim, erkek kardesim ve sagolsun o iki genc tasidi onca esyayi :)) bizde öyle bakindik :)) yok yaa bakindik demiyelim cünkü temizligide bize kaldii:KK50::KK50: neyse bugün cok sakin bi gün, disarda hava mis gibi ama cikasim yoktu hic.. evde dinleniyorum acikcasi :))

bu arada muzeyyencim senin yeni ölcülerini yazmamissim hala listeye :KK53: bende yazdigimi sandim :KK53: hemen onu degistirdim cicimmm kusura bakma aklimdan cikmis olmali :KK53:

gunaydinnn gunaydinnnn, gununuz aydin olsunnn kizlarrrrr

bugun pazartesi oldugu icin olculerimi yazayimm

gogus 84 (ayni)
bel 65 (-1 cm)
gobek 78 (-1 cm)
kalca 98 (-1 cm)
Bacak 55 (-1 cm)
Kol 28 (ayni)

toplam benden 4 cm gitmis.. kilom ise 61,3 yani gecen haftaya gore 1 kilo gitmis =)))

gunaydinnn gunaydinnnn, gununuz aydin olsunnn kizlarrrrr

bugun pazartesi oldugu icin olculerimi yazayimm

gogus 84 (ayni)
bel 65 (-1 cm)
gobek 78 (-1 cm)
kalca 98 (-1 cm)
Bacak 55 (-1 cm)
Kol 28 (ayni)

toplam benden 4 cm gitmis.. kilom ise 61,3 yani gecen haftaya gore 1 kilo gitmis =)))

her hafta nasıl inceliyosun kız maşallah :KK16:

göğüs=89
bel=71
göbek=84
kalça=93
bacak=55
kol=28

yeni fotoğraf koydum kızlar :KK52:

kizlar 2 haftadir bildiri yapmayanlari listeden siliyorum.. yani gecen hafta ile bu hafta yapmayanlar icin soyluyorum.. suana kadar fndkkrdu, muzeyyen ve gewezebidik bildirim yapti.. bide ohcanimadeysin yeni oldugu icin onuda dahil ediyorum:KK34: onlardan haric hala listede kalmak isteyen varsa bana haber versin. burda yazma zorunlulugu yok ama haftada 1 bildirim olsunki bizde gelismeleri takip edelim :KK34:

Son düzenleme:
her hafta nasıl inceliyosun kız maşallah :KK16:

göğüs=89
bel=71
göbek=84
kalça=93
bacak=55
kol=28

yeni fotoğraf koydum kızlar :KK52:

insallah boyle devam eder canim.. boyle devam etse hemen forma girecem ama hep aksilik cikiyor.. simdi oructa basliyor, napacam bilmiyorum :18:

bakiyorumda sende belden ve kalcadan iyi vermissin canim :KK34: resminede baktim cok harika gorunuyorsun canim, eski resmine gore cooooook incelmissin :KK16: masallah sana :nazar:

insallah boyle devam eder canim.. boyle devam etse hemen forma girecem ama hep aksilik cikiyor.. simdi oructa basliyor, napacam bilmiyorum :18:

bakiyorumda sende belden ve kalcadan iyi vermissin canim :KK34: resminede baktim cok harika gorunuyorsun canim, eski resmine gore cooooook incelmissin :KK16: masallah sana :nazar:

ayy çok sağol canım inşallah senin gibi olurum :KK16:
Bide mayıs ayında göbek 96ymış benim belde 80 küsürlerdeymiş iyi incelmişim :KK76::KK76:
Birazdan yine jillian yapıcam zumba yapıcam (inşallah zumbayı yaparım yani )
Kalça için squatıda bıraktım ben köyden gelim sonra tekrar başlıcam platesede yazılıcam ya baya bi incelince başlıcam tekrar ona :KK52:

ayy çok sağol canım inşallah senin gibi olurum :KK16:
Bide mayıs ayında göbek 96ymış benim belde 80 küsürlerdeymiş iyi incelmişim :KK76::KK76:
Birazdan yine jillian yapıcam zumba yapıcam (inşallah zumbayı yaparım yani )
Kalça için squatıda bıraktım ben köyden gelim sonra tekrar başlıcam platesede yazılıcam ya baya bi incelince başlıcam tekrar ona :KK52:

ayy yerimm :KK16: benden daha iyi olursun fndigim :KK66: hizli bi sekilde ilerliyorsun hedefine masallah.. bende bu hafta resim cekip koymayi düsünüyordum, ama önceki resimden pek farkli degil galiba.. bugün cekmistim ama koysammi bilemedim :/

bende fitnessa gitmedim, eve geldim temizlik yaptim, biraz dinleneyim sonra sporumu yaparim yemekten bi kac saat sonra.. ne yapacami karar veremedim.. biseyler yaptimmi yazarim buraya :KK66:)

ayy yerimm :KK16: benden daha iyi olursun fndigim :KK66: hizli bi sekilde ilerliyorsun hedefine masallah.. bende bu hafta resim cekip koymayi düsünüyordum, ama önceki resimden pek farkli degil galiba.. bugün cekmistim ama koysammi bilemedim :/

bende fitnessa gitmedim, eve geldim temizlik yaptim, biraz dinleneyim sonra sporumu yaparim yemekten bi kac saat sonra.. ne yapacami karar veremedim.. biseyler yaptimmi yazarim buraya :KK66:)

koy koy koy koy :KK52::KK52::KK52: müzeyyen sende koooyyy :KK53:

X