-
- Konu Sahibi ElmaShekerim
müzeyyencimmmmmmmm( evet tammm yazmak üzereydimkiii sefim cagirdi, sonra bilgisayar öyleeee kaldiii, is cogalincada mecburen yazmadan kapatmak zorunda kaldim..
ayy ben dün tam kolumun üzerine düstümmmmmm( kirildi sandim hastaneye gittim sadece incitmissim ama kolumu oynatamiyorum suan.. o yüzden jillianida sporumuda yapamadim ( gerci yürüyüsler yapabilirim ama bisiklet dahi süremiyorum, sag elimle biseyi tuttugumda kol kasim fena agriyor.. zaten kol kasima ignede vurdurmustum o gün, ama düsmeyle ilgili degil sadece rahim kansere karsi bedava asi yaptirilabildigi icin bende her ihtimale karsi yaptirayim dedim.. felaket agriyor o bölge suan kas'a asi yapildigini ilk defa duydum :/
evde kol haric egzersizlerimi yapacam ama :)) kalcami oynatmam icin kol lazim degil zaten :)) bol bol kalca ve bacak hareketleri yaparim :)) jilliani yapmayi düsünmüyorum cünkü hareketlerde kol kullaniliyor.. bir hafta böyle idare etsem sonra yine devam edicem insallah
canim hosgeldin :)) sabah bende spor yapmaya basladim, bi sakatlanma durumum olmasaydi sabahlari yapmaya devam edecektim ama simdilik biraktim.. sabah spor yaptigimda kendimi daha iyi hissediyor ve zinde hissediyorum. bence vakti olan herkes yapmali
sen ne tür spor/egzersiz yapmayi düsünüyorsun? aklinda biseyler varmi?
müzeyyencimmmmmmmm( evet tammm yazmak üzereydimkiii sefim cagirdi, sonra bilgisayar öyleeee kaldiii, is cogalincada mecburen yazmadan kapatmak zorunda kaldim..
ayy ben dün tam kolumun üzerine düstümmmmmm( kirildi sandim hastaneye gittim sadece incitmissim ama kolumu oynatamiyorum suan.. o yüzden jillianida sporumuda yapamadim ( gerci yürüyüsler yapabilirim ama bisiklet dahi süremiyorum, sag elimle biseyi tuttugumda kol kasim fena agriyor.. zaten kol kasima ignede vurdurmustum o gün, ama düsmeyle ilgili degil sadece rahim kansere karsi bedava asi yaptirilabildigi icin bende her ihtimale karsi yaptirayim dedim.. felaket agriyor o bölge suan kas'a asi yapildigini ilk defa duydum :/
evde kol haric egzersizlerimi yapacam ama :)) kalcami oynatmam icin kol lazim degil zaten :)) bol bol kalca ve bacak hareketleri yaparim :)) jilliani yapmayi düsünmüyorum cünkü hareketlerde kol kullaniliyor.. bir hafta böyle idare etsem sonra yine devam edicem insallah
elmaşekerim çok geçmiş olsun canım benimmm
kıyamam ya dikkatli ol canım çok zorlama kendni
ben gelicem bi kaç güne internetim açılmadı daha
ama sporumu yapıyorum bi dün yapamadım çünkü bilgisayara format attık tüm sporlarım silindişimdi kuzneimden indiriyorum
beni merak etmeyin dönücem en kısa zamanda
ouyy hoşgeldinn canım benimmmm
gunaydinnn gunaydinnnn, gununuz aydin olsunnn kizlarrrrr
bugun pazartesi oldugu icin olculerimi yazayimm
gogus 84 (ayni)
bel 65 (-1 cm)
gobek 78 (-1 cm)
kalca 98 (-1 cm)
Bacak 55 (-1 cm)
Kol 28 (ayni)
toplam benden 4 cm gitmis.. kilom ise 61,3 yani gecen haftaya gore 1 kilo gitmis =)))
her hafta nasıl inceliyosun kız maşallah
göğüs=89
bel=71
göbek=84
kalça=93
bacak=55
kol=28
yeni fotoğraf koydum kızlar
insallah boyle devam eder canim.. boyle devam etse hemen forma girecem ama hep aksilik cikiyor.. simdi oructa basliyor, napacam bilmiyorum :18:
bakiyorumda sende belden ve kalcadan iyi vermissin canimresminede baktim cok harika gorunuyorsun canim, eski resmine gore cooooook incelmissin masallah sana
ayy çok sağol canım inşallah senin gibi olurum
Bide mayıs ayında göbek 96ymış benim belde 80 küsürlerdeymiş iyi incelmişim
Birazdan yine jillian yapıcam zumba yapıcam (inşallah zumbayı yaparım yani )
Kalça için squatıda bıraktım ben köyden gelim sonra tekrar başlıcam platesede yazılıcam ya baya bi incelince başlıcam tekrar ona
ayy yerimmbenden daha iyi olursun fndigim hizli bi sekilde ilerliyorsun hedefine masallah.. bende bu hafta resim cekip koymayi düsünüyordum, ama önceki resimden pek farkli degil galiba.. bugün cekmistim ama koysammi bilemedim :/
bende fitnessa gitmedim, eve geldim temizlik yaptim, biraz dinleneyim sonra sporumu yaparim yemekten bi kac saat sonra.. ne yapacami karar veremedim.. biseyler yaptimmi yazarim buraya)
koy koy koy koymüzeyyen sende koooyyy