- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
-
- Konu Sahibi ElmaShekerim
Bel: 73
gobek: 83
gogus: 88
kol: 28
bacak: 55
kalca: 94
dun spor yapamadim karnim cok agriyodu
bugun jilliani 2 kere yapicam dun yapmadim cunku.
Bide kilo veremiyom 2 haftadir :/
kızlar neden hiç kimse yazmıyor buraya,
bir geldim 2 sayfa ilerlemiş topik, neyse bekar gittim evlenip geldim
spor yapamadım tabi bu ara zarfında...neyse devam edicem yarında itibaren...
Selamlarrr ben bu aralar epey yogunum arada okumaya calısıyorum sadece ama yazamıyorum bunlarda benim ölçüler :
Bel: 71
gobek: 83
gogus: 84
kol: 24
bacak: 49
kalca: 91
Benim hep ilk yüzümden ve bacaklarımdan gider kilolar, yüzüm küçücük kalır ama hala göbeğim olur, şu göbeğimi de biraz küçülttüm mü süper olacak..
Gerçi çok yol katettim diye düşünüyorum başlangıcıma göre ama bu aralar sıcaktan mıdır yogunluktan mıdır bi düzenimi oturtamadım tekrar ama yarından itibaren yine sıkı hareketlerime başlıyorum :) bugün ummandan misafirler geldi işyerine çooookk yordular beni kolumu kaldıracak halim kalmadı
kızlar neden hiç kimse yazmıyor buraya,
bir geldim 2 sayfa ilerlemiş topik, neyse bekar gittim evlenip geldim
spor yapamadım tabi bu ara zarfında...neyse devam edicem yarında itibaren...
canim senin adetin benden sonra geliyordu o yüzden 5 gün sonra gelir kesin cünkü bugün adet olmusum( yani siskinlik var göbek bölgemde (
vucut diyete alisinca kilo verme duruyor canim cok normal.. hic bozmadan bikmadan devam et, sonra yine yavas yavas vermeye baslarsin.. artik vericegin fazla kilon olmadigi icin yavas gider belki ama hic aldirma sen.. sonucta gidiyormu ona bakeger hala veremiyorsan mideyi sasirt, o da ise yariyor ara sira )
kizzzz sen evlendinde mi geldinn, bilmiyordummmmMutluluklar dilerimmmm, Allah bozmasin
fazla kimsecikler gelmiyor buralara artik canim, oruc yaklastikca hatunlar giddikce karamsarlasiyorlar galiba.. sende baslada bi nese olsun bizlere) bekliyorum seni yarin burda )
Ay evet canım ben senden sonra oluyorum benden sonrada müzeyyen oluyodu galibasen bugün mü oldun ooof desene yaklaştı canım devam edicem olmadı vücudumu şaşırtıcam başka bi yolu yok bunun
bugün sözlümle buluştum zayıflamışsın dedi ama şu göbeğin gitmiyo hiç dedi aynen ya gitmiyo göbek yanlarım bile azaldı göbek sabit duruyo yapıştı anam gitmiyo
karın için ne önerirsiniz bana :26:
ay saçlarımı kestirdim yarın foto koycam gözlüklede çekinirim hem o sırasözlüm ayakkabı almış bana çok güzel ya zevkine güvendim
spor olarak jillian ve tiffany yaptım jillianı aslında 2 kez yapıcaktım ama yapamadım yarın öğlende 1 jillian yaparım bide akşam yaparım tam 10 gün olmuş olur
eveeet, fitness'ada gittim geldim simdiii :))
bugün toplam sporum:
- sabah jillian 30 dk.
- fitness'da agirlik ve kardio 1 saat.
- ise bisikletle git gel 30 dk.
yanii 2 saat spor yaptimm :))
göbek icin aklima bisey gelmiyor cnm youtube'da bisürü video var biliyorsun, ve galiba hepsini denemissindirama bence senin göbegin en son eriyecek, benim kalcam gibi.. vücut kendisi karar veriyor zaten nerden yagi yakacagini.. o yüzden zamanla gider bence, sen böyle devam et egzersizlerine derim benim kalcam 99 senin göbegin seni rahatsiz edicek kadar büyük degil ama benimki rahatsiz ediyor artik benii.. kiiiiz o neydi öyle türkiyede pantolon bulamadimm bedenler avrupaya göre cok degisikkk.. bide giydigimde ya kalcadan cikmiyordu yada bel, göbek kismi cok boldu.. bel 66 kalca 99, yani pantolon giymek nerdeyse imkansiz benim icin cok orantisiz
bu arada nasil bir diyet izleyecegimi bilmiyorum suan.aslinda canim hic birsey yapmak istemiyor.
sikintidan belirszlikleri dusunmekten ufak capli bi depreyon mu geciriyorum nedir artik:44::44::44:
seker un yag ve tuzu hayatimdan cikarip beyaz et,sebze ikilisi ustune yogunlasarak beslenmeyi dusunuyorum.kan grubuma en uygun besinler onlar.
spor olarakta baslangicta her gun 1 saat yuruyus ustune ebru sallinin bi videosunu(karin+bel agirlikli) yapmayi dusunuyorum..vucudum uyum saglayip alistigindada tiffanyy simitleri icin olan videoyu ekleyecegim.onada alisinca sabah aksam gunde 2 kere yapmak istiyorum.bir kere 2 gun ustuste yapmistim tiffany yi 5 gun agridi heryerim:26:
Hosgeldiiiin :) Olculerimiz hemen hemen ayni istersen benim diyet gunlugume gelebilirsin son 7 kuilo baslikli. Ramazana kadar ne verirsek ne kadar incelirsek kardir
Birbirimize destek cikarsak daha cok motive oluruz :)
yaa valla elimde olsa katilacagim ama cok sikisik bir donemdeyim.ev topluyorum,suan yurtdisindayiz 10 gun sonra tr ye donuyorum.orda bir evim yok.gidip ev bulacagim,yerlesecegim.esyalarimiz depoda.eksik olanlari tamamlayacagim.mobilya falan..bu arada 2 memlekete gidip orada kalmamiz lazim hemde bayagi..cunku uzunz amandir yokuz hasret gidermeliyiz. falan fisman derken cok zor...dua ette ben bu zaman zarfinda kilo almayayim.esimin tarafi ozel yemek yapmaz hic te annem,teyzem,anneannem,yengelerim biz gittik diye orda kaldigimiz gun sayisi boyunca davet veriyor resmen.bide yemeyince bir ton laf ediyorlar(annem haric)..yok yenmezmiymis cok ayipmis.kilo vercem diye kendimi kaybetmismisim falan filan,duyanda beni 34 beden sanacak..ben almak istemiyorum yaaa.cok cabuk alan biriyim.1 hafta dikkat etmeden aman ne olur diye dusunmeden yrsem 2-3 kilo alirim kesinnn...