Spor arkadasi arayanlarin yeri

Slm kizlar, bu hafta sadece iki kere salona gidip spor yaptim. Yediklerime de malesef dikkat etmedim. Spor salonuyla anlaşmam cuma günü bitti. Ramazandan sonra yeni sözleşme yapmayı düşünüyorum. Şimdiden yapsam ramazan ayı boyunca spor yapamicsm icin boşuna para ödemiş olacam . Ramazana da var ıkı hafta zat zor verdiğim 2 3 kiloyuda geri alırım. Kilo vermenin zor ve zahmetli bir işi olduğunu anladım bir ay boyunca uraştım hedef yüksekti fiyaskoyla tamamlandı. Kilo verme capalarımı ramazan sonrasına bırakıyorum. Biraz karamsarım bugün inşallah yarına morelim düzelir bugün sinirlerimi zıplatan kanı beynıme cıkaran bir telefon görüşmesi yaşadım. Ynutmadan kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun

günaydinnnnnnnn :))

bugün pazartesi ve ölcülerimi yazayim size.

gögüs 84
bel 66
göbek 79
kalca 99
bacak 56
kol 28

anliyacaginiz 1'er santim almisim ama gecen hafta daha kötüydü, simdi toparlanmis.. dayanamayip tartildim 62,6 kilo cikmissim, yani eski kiloma 700 gram var.. neyse bu hafta cok iyi calisarak bu fazlaliklardan kurtulurum insallah :))

daha yeni jillian yaptim :)) hic zor degilmis ama cok terletiyor.. bunu 10 gün kesintisiz yaparim diye düsünüyorum

Bel: 73
gobek: 83
gogus: 88
kol: 28
bacak: 55
kalca: 94

dun spor yapamadim karnim cok agriyodu
bugun jilliani 2 kere yapicam dun yapmadim cunku.
Bide kilo veremiyom 2 haftadir :/

kızlar neden hiç kimse yazmıyor buraya,
bir geldim 2 sayfa ilerlemiş topik, neyse bekar gittim evlenip geldim

spor yapamadım tabi bu ara zarfında...neyse devam edicem yarında itibaren...

Bel: 73
gogus: 88
kol: 28
bacak: 55
kalca: 94

dun spor yapamadim karnim cok agriyodu
bugun jilliani 2 kere yapicam dun yapmadim cunku.
Bide kilo veremiyom 2 haftadir :/

canim senin adetin benden sonra geliyordu o yüzden 5 gün sonra gelir kesin cünkü bugün adet olmusum ( yani siskinlik var göbek bölgemde (
vucut diyete alisinca kilo verme duruyor canim cok normal.. hic bozmadan bikmadan devam et, sonra yine yavas yavas vermeye baslarsin.. artik vericegin fazla kilon olmadigi icin yavas gider belki ama hic aldirma sen.. sonucta gidiyormu ona bak eger hala veremiyorsan mideyi sasirt, o da ise yariyor ara sira )

kizzzz sen evlendinde mi geldinn, bilmiyordummmm Mutluluklar dilerimmmm, Allah bozmasin
fazla kimsecikler gelmiyor buralara artik canim, oruc yaklastikca hatunlar giddikce karamsarlasiyorlar galiba.. sende baslada bi nese olsun bizlere ) bekliyorum seni yarin burda )

Selamlarrr ben bu aralar epey yogunum arada okumaya calısıyorum sadece ama yazamıyorum bunlarda benim ölçüler :

Bel: 71
gogus: 84
kol: 24
bacak: 49
kalca: 91

Arkadaslar listede ölcüm tarihini yazmaya basladim. listede cok kisi var ama cogu bildirilerini yapmadigi icin o tarihte ölcülerini bildirmeyenler 2-3 hafta süre tanip sonra listeden silecem artik.. cok kisi var ama topige nerdeyse kimse bildiri yapmiyor artik.. oruc ayinin yaklasmasi tabi cok etkiliyor bu durumu ama sebebi neyse yazilsaydi daha dogru olurdu diye düsünüyorum..

oruc ayinda kimsecikler olmaz diye tahmin ediyorum (ben dahil), o yüzden oructan sonra bomba gibi gelicez insallah ) bu sefer daha sIkI kurallar koymamiz lazim kendimize.. eger hedeflere ulasmak istiyorsak biraz özveride bulunmamiz lazim.. eger isterseniz burda bi kac kuralda koyabiliriz.. mesela haftada en az 4 gün spor yapilmali filan gibi.. sizinde önerilerinizi bekliyorum.. tabii oructan sonra uygulanicaktir :))

Selamlarrr ben bu aralar epey yogunum arada okumaya calısıyorum sadece ama yazamıyorum bunlarda benim ölçüler :

Bel: 71
gogus: 84
kol: 24
bacak: 49
kalca: 91

canim her pazartesi ölcülerini yaziyorsun bence bu en önemlisidir ) ölcülerini yazdim listeye, bacaktan 3 santim gitmis, galiba cok yürüyorsun ) benim baldirlarda bu incelikte olsun isterdimmm :)) seni tebrik ederim..

Son düzenleme:
Benim hep ilk yüzümden ve bacaklarımdan gider kilolar, yüzüm küçücük kalır ama hala göbeğim olur, şu göbeğimi de biraz küçülttüm mü süper olacak..

Gerçi çok yol katettim diye düşünüyorum başlangıcıma göre ama bu aralar sıcaktan mıdır yogunluktan mıdır bi düzenimi oturtamadım tekrar ama yarından itibaren yine sıkı hareketlerime başlıyorum :) bugün ummandan misafirler geldi işyerine çooookk yordular beni kolumu kaldıracak halim kalmadı

benimde tam tersi ilk göbekten gidiyor, üst tarafim incecikken alt tarafim fil gibi yoo baya eski ölcülerine göre cok yol katettin bence

Canım benim allah bi yastıkta kocatsın darısı benim başıma düğün ne zaman canım bu nikahtı sanırım :26:

Ay evet canım ben senden sonra oluyorum benden sonrada müzeyyen oluyodu galiba sen bugün mü oldun ooof desene yaklaştı canım devam edicem olmadı vücudumu şaşırtıcam başka bi yolu yok bunun

bugün sözlümle buluştum zayıflamışsın dedi ama şu göbeğin gitmiyo hiç dedi aynen ya gitmiyo göbek yanlarım bile azaldı göbek sabit duruyo yapıştı anam gitmiyo

karın için ne önerirsiniz bana :26:

ay saçlarımı kestirdim yarın foto koycam gözlüklede çekinirim hem o sıra sözlüm ayakkabı almış bana çok güzel ya zevkine güvendim

spor olarak jillian ve tiffany yaptım jillianı aslında 2 kez yapıcaktım ama yapamadım yarın öğlende 1 jillian yaparım bide akşam yaparım tam 10 gün olmuş olur

eveeet, fitness'ada gittim geldim simdiii :))
bugün toplam sporum:
- sabah jillian 30 dk.
- fitness'da agirlik ve kardio 1 saat.
- ise bisikletle git gel 30 dk.
yanii 2 saat spor yaptimm :))

göbek icin aklima bisey gelmiyor cnm youtube'da bisürü video var biliyorsun, ve galiba hepsini denemissindir ama bence senin göbegin en son eriyecek, benim kalcam gibi.. vücut kendisi karar veriyor zaten nerden yagi yakacagini.. o yüzden zamanla gider bence, sen böyle devam et egzersizlerine derim benim kalcam 99 senin göbegin seni rahatsiz edicek kadar büyük degil ama benimki rahatsiz ediyor artik benii.. kiiiiz o neydi öyle türkiyede pantolon bulamadimm bedenler avrupaya göre cok degisikkk.. bide giydigimde ya kalcadan cikmiyordu yada bel, göbek kismi cok boldu.. bel 66 kalca 99, yani pantolon giymek nerdeyse imkansiz benim icin cok orantisiz

oof gitse keşke göbeğim evet burdaki pantolonlar çok değişik ya bende alıyorum beden oluyo bacaktan sıkıyo bacak oluyo bel olmuyo felan sinir bozucu

günaydin hepinize .. bu sabah yine jillianla süper bir baslangic yaptim güne :)) sabah kalkar kalkmaz cayimi ictim, yarim saat jillian yaptim ardindan kahvaltimi yaptim.. suan kendimi cok iyi hissediyorum

kizlar araniza katilmayi o kadar cok istiyorumki.disardan normal gorunuyorum ama ayna kendime bakmak istemiyorum inanki.hic siki degilim derimde sarkiklik var resmen.tabi kiyafette hic belli olmuyor.simitim gobegim belim en nefret ettigim bunlar ve soyle 6-9 kilo arasi vermek istiyorum.ama once ramazanin bitmesi lazim.cok isim var ev tutup yerlesmemiz lazim bir suru isimiz var bu arada.ama hayatimi duzene koyayim hemen katilmak istiyorum araniza..

bende olculdum bu arada

gogus 88
bel 73
gobek deligi ustunden 82
simitler 89
kalca 94
bacak 51

boy 1.74 kilo 64

bu arada nasil bir diyet izleyecegimi bilmiyorum suan.aslinda canim hic birsey yapmak istemiyor.
sikintidan belirszlikleri dusunmekten ufak capli bi depreyon mu geciriyorum nedir artik:44::44::44:
seker un yag ve tuzu hayatimdan cikarip beyaz et,sebze ikilisi ustune yogunlasarak beslenmeyi dusunuyorum.kan grubuma en uygun besinler onlar.
spor olarakta baslangicta her gun 1 saat yuruyus ustune ebru sallinin bi videosunu(karin+bel agirlikli) yapmayi dusunuyorum..vucudum uyum saglayip alistigindada tiffanyy simitleri icin olan videoyu ekleyecegim.onada alisinca sabah aksam gunde 2 kere yapmak istiyorum.bir kere 2 gun ustuste yapmistim tiffany yi 5 gun agridi heryerim:26:

Hosgeldiiiin :) Olculerimiz hemen hemen ayni istersen benim diyet gunlugume gelebilirsin son 7 kuilo baslikli. Ramazana kadar ne verirsek ne kadar incelirsek kardir

Birbirimize destek cikarsak daha cok motive oluruz :)

Hosgeldiiiin :) Olculerimiz hemen hemen ayni istersen benim diyet gunlugume gelebilirsin son 7 kuilo baslikli. Ramazana kadar ne verirsek ne kadar incelirsek kardir

Birbirimize destek cikarsak daha cok motive oluruz :)

yaa valla elimde olsa katilacagim ama cok sikisik bir donemdeyim.ev topluyorum,suan yurtdisindayiz 10 gun sonra tr ye donuyorum.orda bir evim yok.gidip ev bulacagim,yerlesecegim.esyalarimiz depoda.eksik olanlari tamamlayacagim.mobilya falan..bu arada 2 memlekete gidip orada kalmamiz lazim hemde bayagi..cunku uzunz amandir yokuz hasret gidermeliyiz. falan fisman derken cok zor...dua ette ben bu zaman zarfinda kilo almayayim.esimin tarafi ozel yemek yapmaz hic te annem,teyzem,anneannem,yengelerim biz gittik diye orda kaldigimiz gun sayisi boyunca davet veriyor resmen.bide yemeyince bir ton laf ediyorlar(annem haric)..yok yenmezmiymis cok ayipmis.kilo vercem diye kendimi kaybetmismisim falan filan,duyanda beni 34 beden sanacak ..ben almak istemiyorum yaaa.cok cabuk alan biriyim.1 hafta dikkat etmeden aman ne olur diye dusunmeden yrsem 2-3 kilo alirim kesinnn...

burdan bide bir bavul kadar spor kiyafeti aldim herhalde.spor ayakkabilar,spor sutyenleri atletleri,taytlar tisortler esofmanlar...onlarin hakkini cok iyi vermem lazim valla..ebru salliyi degisik degisik renkl renkli gorunce ozendim aldim bir suru.:26::26::26:

Madem oyle canim hergun bol yuruyus yap sabah ve aksam . Seni anliyorum bende memlekete gidince kilo aliyorum. Bol bol yuru bide ip atlayabilme imkanin varsa ip atlarsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…