kk'nin en güzel hatunlariiiiii, ben geldimmmm :)
güzel bi tatilden sonra buraya girmek ne kadar güzel geldi bana.. tatil güzel gecti ama burayi cok özledimmmm
ama bomba gibi geldimm, harika bi tatildi.. merak etmeyin ben iyiyim, biber gazi yemeden geldim cok sükür :))
hersey harikaydi, tek sorunum sporu cok aksattim..
otelde fitness salonu var dediler ama kaldirmisler
biz geldigimizde yoktu.. o yüzden sporumuzu ancak bol yürüyüslerle yaptik.. hic taksiye binmedik, ara sira tramvaya bindik o kadar :)) günde abartmadan 20 km yürüyorduk.. otelimiz fatih, laleli'deydi taa besiktasa hatta ortaköye kadar yürüyüs yapmisligimiz var yanii :))
her yeri gezdik.. topkapi sarayi, sultanahmet camii, ayasofya, yerebatan sarnici, kapali carsi, misir carsisi (fitoform cayini aldim bu arada), gülhane park, ortaköy, besiktas meydanin orasi, miniatürk(süper bisey yapmislar), pierloti, forum istanbulda turkuazoo, büyük adaya gittik fayton turu bile yaptik, bogaz turu, cemberlitas hamamina gittik, galata köprüaltinda nefis balik yedik, aquapark'a gittik.. yani bi taksime gitmedik, orayada giderdik aslinda ama istemedik :)) bide rumelihisari vardi merak ettigim, onuda bosver dedi esim en son :)) son 2-3 gün otelde dinlendik, coook yorulduk cünkü :))
sizler nasilsiniz?? yazdiklarinizi okuduguma göre sporunuzu hic ihmal etmemissiniz.. fndkkrdu'cum benim hakkinda güzel seyler yazmis, ayy seni cok özlemissim yaa
burayada sahip cikmissiniz cok tesekkür ederim :)) müzeyyencim biraz ihmal etmis sanki, ama yinede pilates yapmis bi ara diye okudum.. insallah devam ediyorsundur.. bu arada gözlük sana kesinlikle yakisiyordur, böyle fistik gibi bi hatuna gözlükmü yakismayacak, hem bende gözlük kullaniyorum ama günlük icerisinde degil, sadece araba sürerken veya bilgisayara, tv'ye baktigimda kullaniyorum :)) hem hosuna gitmiyorsa lens'de takabilirsin, bende alerji oldugu icin 1-2 sene sonra biraktim.. esim beni gözlükle daha cok begendigini söylüyor, daha bilgili, daha entellektüel görünüyormussum
yeni gelenlerde var buraya, okadar sevindimkiiiii.. hepiniz hosgeldinizzzz :)) ayrintili olarak size cevap yazamiyorum suan cünkü is yerindeyim. eve geldigimde ölcülerinizi listeye alirim
)
spor yapanlar arasinda gözüme carpanlar bi fndkkrdu, fmk ve thebeauty oldu.. masallah hepiniz güzel sporlar yapmissiniz, resmen vicdanim sizladi sizi okuyunca, ben orda löpür löpür yerken yemekleri siz burda istikrarli bi sekilde sporunuzu yapmissiniz..
dogru anladiysam bebaa ve betrayalcimin sinavlari oldugu icin spor yapamiyorlar.. tatile girer girmez baslarsiniz sporunuza hic dersinizi, sinavlarinizi aksatmayin.. fndkkrdumda sinava calisiyor galiba.. Hepinize zihin acikliyi ve bol sabir diliyorum.. sinav günlerim hala kabusuma girer, hic sevmezdim cok stres yapardim, o yüzden sporunuzu aksatmanizi cok iyi anliyorum
gerci fndkkrdu dahada hirslanmis, spora daha cok baglanmis, kiz sen asikmi oldun spora, resmen bagimli olmussun masallah
cok yazmissin ya okurmussunuz bilmiyorum, yazmayi özlemissim galiba :))
bu 2 gün spor yapamiyacam, malum yeni döndüm tatilden, evi toparlayip camasirlari yikamam lazim, evi kökten temizlemezsem rahatlamicam
10 günde ne toz birikmistir.. camasir desen 2 bavul dolusu kirlimiz var
bugün evi halledip yarin camasirlara girisecem.. o yüzden spor salonuna carsambadan ihtibaren baslayacam.. bomba gibi geldimmm :)