Spor arkadasi arayanlarin yeri

Ay anneme ablama elmasekerimi gosterdim sasirdilar . Masallah vallahi elmasekerim baya suzuldu darisi bizim basimiza. Gelsin oda artik cok ozledim :KK43:

Merhabalar, dün evde spor yapamadım yorgunluk çökmüştü ve oğlumla evde spor yapmak mümkün değil ilgi delisi oğlum yapmadığı şirinlik kalmıyor ilgiyi kendi üstüne cekmek icin :). Bugün salona gideceğım hele eşim bi gelsin eve

Elmaşekerinin önce sonra resimleri nerede bende görmek isterim. Bide arkadaşlar selülit kremlerinin konusu gecmiş benim bildiğım o pahalı selülit kremlerinin HİC bir işe yaramiyor. Boşuna paranızı o kremler icin harcamayın derim ben. Yurdışında yaşıyorum ve burda bağımsız bir kurulş var ürünleri test edip not veriyor. Bu ürünlerin tümünün para tuzağı olduğunu acıklamışlardı. Yosun iyi geliyor diye biliyorum. Denize girmeye imkanınız varsa deniz suyu ve yosunu deneyin. Benim böyle bir şansım yok malesef

her zamanki gibi aynı sporumu yaptımmm:KK76: yanlız alt karın için video arıyorum, alt karnım olduğu gibi duruyor çünkü :KK50:

fmk cim elmaşekerimin ancak arkadaşı olursan resimlerini görebilirsin :) oda şuan tatilde :KK34: geldiğinde görebilirsin ancak :KK34:

ay dün spor yaparım dedim ya akşam yapamadım saat 5te bi oturdum 10a kadar test çözdüm sonrada unuttum ama bugün dünden kalanlarıda yapıcam aksatmıcam hiçbirşeyi :KK50: çünkü bu hafta kilo almışım :KK50:

sporlarımı yaptımm :KK76:

105 squat
40 mekik, 20 crunches,20 leg raises,35 sn plank
ters mekik 75 tane
ayaklarımı dümdüz yukarı kaldırıp mekik çektim 75 tane
ebru şallının yaptığı al gülüm ver gülüm yaptım 25 tane
tiffany yaptım
10 Min Abs Workout -- At Home Abdominal and Oblique Exercises - YouTube bide bunu yaptım ve bugünlük bitti :KK52:

şimdi kiraz sapı çayı yapıcam sonra meyve ve yoğurt yicem sonrada ders çalışcam bu arada belki popomun resmini çekip koyabilirim :KK51:

haydi motive olak :KK76: Bizim neyimiz eksik bunlardan :KK8:

$5_adimda_zayif_gorunmenin_yollari_3.jpg

$09.jpg

$carmencafe_1359529610130.jpg

$images.jpg

$84db69335e525b.jpg

$1352632149_77_baba2.jpg

$images (1).jpg

$Erin-Heatherton-sexy-lingerie-pics-victorias-secret-mankenleri-modelleri-top-model-2013-yıl.jpg ayy bunu çok beğendim ilk gecemde böyle olmalıyım :KK1::KK1:

$victoria-secret-mankenleri.jpg

Eeee spor yapmayan hatunlar şimdi ne diyosunuz tamam mı devam mı :KK52:

Bende kendimce kilo vermeye çalışıyorum ama diyet yapamıyorum kızlar :KK43: Ayrıca bu hatunların vücutları mmmmmm dedirtiyo bende böyle olmak istiyorummm banane yaaa :KK8::KK8::KK55:

wwwwuuuuuu bunlar ne böyle yaaa:))) ama ben böyle olamam ki kendimi bildim bilelii aynıyımmm:KK43:((

istersen olabilirsin canım hepimiz nasıldık şimdi nasılız isteyince oluyo emin ol :KK34:

Bende kendimce kilo vermeye çalışıyorum ama diyet yapamıyorum kızlar :KK43: Ayrıca bu hatunların vücutları mmmmmm dedirtiyo bende böyle olmak istiyorummm banane yaaa :KK8::KK8::KK55:

cnaım benim diyet grubum var istersen oraya gel ? burdada sporlarını yap ?

Selammmm kızlarrr :KK3::KK3::KK3:

dün sabah yine plates aşkıyla uyandım ve 1 saat nerdeyse plates yaptım.
akşam yatarkn 5 dk karın hareketi yaptım.:KK53::KK53:

bugnlerde yne pek giremiyoorum :KK17::KK17:

fndkkrdm gözlüklü resmlerini haala bekliyorummm :KK54:

Selammmm kızlarrr :KK3::KK3::KK3:

dün sabah yine plates aşkıyla uyandım ve 1 saat nerdeyse plates yaptım.
akşam yatarkn 5 dk karın hareketi yaptım.:KK53::KK53:

bugnlerde yne pek giremiyoorum :KK17::KK17:

fndkkrdm gözlüklü resmlerini haala bekliyorummm :KK54:

yaaa ben çektim dün akşam ama çok kötü çıktım sildim :KK1: tamam bugün çekerim koyarım söz :KK1:

X