Spor arkadasi arayanlarin yeri

Elmasekerimmmmmmmmmm :KK52::KK52::KK52:

Hoşşgeldinnn kuuzummmmmm:KK16::KK16::KK16:
Biber gazı yememene çok sevindimm:KK54::KK54:
gözlük yorumların için çooooook teşekkür ederim.:KK16::KK16:
bende iş yerimde ve evde takıyorum. dışarıda da güneş gözlüğü takıyorum keşke onuda numaralı alsaymışım. çok pişmanım şuan.:26:
bence sana da yakışıyodur da sende benim gibi yakıştıramıyosundur :KK34::KK34::KK34:

evet ben sporumu ihmal ettim. buraya da pek giremedim daha doğrusu nete hiç giremedim ewe gidince de yattım uyudum hemen.
platesime ara ara devam ediyorum canım :KK25::KK25::KK25:

ayyy çok mutlu oldum ya gelip tekrar yazmana.
inan hesaplıyodum ne zaman gelck bu kız 2 hafta oldu nerdeyse diye :KK9::KK9:

hosbuldum sekerimmm :))) is yoruyor galiba seni canim, hemen eve gelip uyuduguna göre? cokmu yoruyorlar?:KK14: ama yinede ara ara yapmana sevindim.. bende tatilde cok asiri yedim gezdim o yüzden bu ay son sIkI bi sporla yediklerimi eritmem lazim :))
ayy bende coooook özledim buraya gelmeyi, bir an önce bitsede gelsem buraya yazsam dedim inan son 2-3 gün..

Kocam olacak adam eve gelirse bir salona gitmeyi düşünüyorum. Bir saat kondisyon ağrlık calışmicam.

elmaşekerim hoşgeldin :KK16:

kızlar sabah yazacağım dedim ama geç kalınca aceleyle çıktım evden...
kol: 29dan------27 ye
bacak: 57den------ 56 ya
gögüs: 91den------90 a
bel: 78 den-----76 ya
göbek: 84 den-----83 e
basen: 98 miş-----99 olmuş :KK43:

bir haftadaki 64.9 kilodan 61. kiloya düşüşümdeki değişimler bunlar, hergün 2 saat spor yaptım....
basenim niye genişlemiş ya, incelmesi gerekiyor :KK47:

Elma şekeriimm muhteşem görünüyorsun :)
O nasıl incelmek ya :) Hoş geldin ayrıca
Ben bugün ölçülerimi alamadım, yarın alsam olur mu? Bir de regl şişkinliği de var üstümde :KK43:

Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor?

Kalca agrlikli pilatesimi yaptim icim cok rahattt :)) huzurlu huzurlu uyuycam simdi.:) teldn girdigim icin ismini goremiyorum yukarida
Bi arkadas 1 hafta da 64ten 61 e dusmuss ve 2ser cm incelmiss. Bravooooo
Ayaktaa ellerim kizarana kadar alkisliyorum onuu :KK70:
Iyi gecelerrrrrrrrrrrr :*:* :*

Kalca agrlikli pilatesimi yaptim icim cok rahattt :)) huzurlu huzurlu uyuycam simdi.:) teldn girdigim icin ismini goremiyorum yukarida
Bi arkadas 1 hafta da 64ten 61 e dusmuss ve 2ser cm incelmiss. Bravooooo
Ayaktaa ellerim kizarana kadar alkisliyorum onuu :KK70:
Iyi gecelerrrrrrrrrrrr :*:* :*

sanırım o benim :78::78:

diet ve spor birleşince böyle etkiler yaratabiliyor... hala belim ve basenlerim çok kalın ama incelecekler başka çözümü yok :KK37:

elmaşekerim baktımda senin göbeğin benim belim kadar:KK1:

elmaşekerim hoşgeldin :KK16:

kızlar sabah yazacağım dedim ama geç kalınca aceleyle çıktım evden...
kol: 29dan------27 ye
bacak: 57den------ 56 ya
gögüs: 91den------90 a
bel: 78 den-----76 ya
göbek: 84 den-----83 e
basen: 98 miş-----99 olmuş :KK43:

bir haftadaki 64.9 kilodan 61. kiloya düşüşümdeki değişimler bunlar, hergün 2 saat spor yaptım....
basenim niye genişlemiş ya, incelmesi gerekiyor :KK47:

o ne öyle, dogrumu görüyorum :KK53::KK53::KK53: bir haftada bu kadar vermen süperrrr :KK53::KK53: harikasinnnnnn, tebrikler!! :KK52::KK52: spor ve diyet'i senin iraden ve azminle birlestirdikmi böyle oluyormus demek.. devaminin gelir insallah :nazar::nazar:
spor olarak ne yapiyorsun canim merak ettim?:KK55: hosbuldum bu arada :))

Elma şekeriimm muhteşem görünüyorsun :)
O nasıl incelmek ya :) Hoş geldin ayrıca
Ben bugün ölçülerimi alamadım, yarın alsam olur mu? Bir de regl şişkinliği de var üstümde :KK43:

Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor?

tesekkür ederim canim.. eger siskinligin varsa yarin veya haftaya pazarteside yazabilirsin canim.. bende tatilden yeni geldigim icin bu hafta ölcüm yapmayacam, haftaya tekrardan maratonuma baslayacam :))

diet ve spor birleşince böyle etkiler yaratabiliyor... hala belim ve basenlerim çok kalın ama incelecekler başka çözümü yok :KK37:

bende ilk basladigimda belim 80 santimdi, suan göbegim eski bel ölcümden daha ince :KK9::KK9::KK9: göbegim 98 santimken basladim canim o yüzden sende kolaylikla incelirsin, hele bu hizla giderse fazla uzun sürmeyecegi kesin :KK34: sadece sabretmek lazim..

fndkkrduuu nerdesinnn sana ihtiyacim var.. istanbuldan fitoform cayi aldim kendime ama ac karninami yoksa tok karninami icilecek onu bilmiyorum :18::18: ben bugün kahvaltidan 1 saat sonra ictim ama galiba ac karnina icilecek ??? bide günde kac defa icilecek bu cayi?
yaa bide cayin kokusu cok güzel, tadida hos ama sonuna dogru sanki yesil cay kokusu ve tadi aldimmm ve biraz icim bulandi gibi (nefret ediyorum zaten bu yesilcaydan:KK47:).. insallah faydasini görürüm bu cayin..

bu arada ben ölcülerimi haftaya pazartesi yazayim kizlar.. bu sabah tartildim ve 2 kilo almissim.. kilo önemli degilde santimde de bi farklilik var, galiba ödem olusmus okadar yemekten, sicaktan ve hava degisiklilikten, o yüzden haftaya ölcülerimi yazsam daha mantikli diye düsünüyorum :))

ben burayı çok ihmal ettim :KK17::KK17::KK17:
affedin kızlar, yoğun günler geçiriyorum sporumu da ihmal ediyorum :KK67:

Ay sana maşallah :)
Azmin elinden hiçbir şey kurtulamazmış işte :)

tesekkür ederim canim.. eger siskinligin varsa yarin veya haftaya pazarteside yazabilirsin canim.. bende tatilden yeni geldigim icin bu hafta ölcüm yapmayacam, haftaya tekrardan maratonuma baslayacam :))

Canım o zaman ben haftaya ölçüm yapayım. Benim için de daha iyi olacak. Bu hafta sporum çooook eksik çünkü :KK30::KK30:
ben burayı çok ihmal ettim :KK17::KK17::KK17:
affedin kızlar, yoğun günler geçiriyorum sporumu da ihmal ediyorum :KK67:
Bu hafta bende de bir şey var.
Ben de ihmal ediyorum sporu hep :KK50:

Evet evett ellerim kızarana kadar alkışladığım kişi sendin :KK9::KK9::KK9::KK9:
hangi sporları yapıyosun canım sennn :KK34::KK34:
sırrını söyle bizde bilelimm :13:

elmaşekeri hoş geldin........tatilin güzel geçmiştir umarım.......

herkes gıbı bende zorrrrrrrrrlaaa spor yapıyorum.totiyi yerınden hiç kaldırasım yok.....iştahım da tavan yapıyor kendımı zapdedemiyorum.....

sorma yahu, kilo aldım bir de utanmadan :KK19:
eve gittim bi hafta annem yaptı koydu önüme, sonuç davul beba :KK14:

Off benim de ablamlar geldi haftasonu için. Annem yaptı koydu önlerine, e ben de nasiplenmiş oldum :KK56:
Popom bi kalksa tam kalkıcak da kaldıramadım bi türlü :KK24::KK24:

herkes gıbı bende zorrrrrrrrrlaaa spor yapıyorum.totiyi yerınden hiç kaldırasım yok.....iştahım da tavan yapıyor kendımı zapdedemiyorum.....

Off aynı valla aynı.
Reglin de etkisi var sanırım ama düzelelim artık lütfen! :)

Off benim de ablamlar geldi haftasonu için. Annem yaptı koydu önlerine, e ben de nasiplenmiş oldum :KK56:
Popom bi kalksa tam kalkıcak da kaldıramadım bi türlü :KK24::KK24:

Off aynı valla aynı.
Reglin de etkisi var sanırım ama düzelelim artık lütfen! :)

bence havaların cok buyuk payı var....ruh gıbı geziyorum evde....bir sıcak bır soğuk .....

Ay sana maşallah :)
Azmin elinden hiçbir şey kurtulamazmış işte :)

Canım o zaman ben haftaya ölçüm yapayım. Benim için de daha iyi olacak. Bu hafta sporum çooook eksik çünkü :KK30::KK30:

Bu hafta bende de bir şey var.
Ben de ihmal ediyorum sporu hep :KK50:
oldu canim :KK66: haftaya yeni girdik, spor yapabilme imkanin cook var :KK66: tabi regl döneminde daha dikkatli olma sartiyla, cünkü o dönemde sancili veya halsizlik oluyor kimilerde.. gerci ben daha enerjik oluyorum o dönemde ve daha cok spor yapiyorum nedense. bünyeye bagli galiba, kendini dinle ve yapabildigini yap bence :KK66:)

hosbuldukkk canimmm :)) evet güzel gecti cok sükür, ama geri dönmek dahada güzel oldu benim icin :)) zorla yapman yinede cok hos canim, hic yapmamaktan iyidir sonucta :KK66: havanin sicakligi sporu ve diyeti cok etkiliyor, sana katiliyorum, insan dahada istahli oluyor ve hic spor yapasi yok.. ama sonuclari düsünmek insani birazda olsun motive ediyor bence.. sen yinede zorlada yapsan yap sporunu.. :KK66:)

Regl doneminde asiri sancim üstüne bir de bulanti ve kusmam oluyor elma sekerim :KK43: o yüzden cok yuklenemiyorum kendime ama yarin daha iyi olup spor yapabileceğimi umuyorum :)
Senin adina cok sevindim ne güzel daha da enerjik oluyormussun :)

X