- 25 Temmuz 2008
- 4.440
- 37
- Konu Sahibi ElmaShekerim
Hoşgeldin elmaşekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elmasekerimmmmmmmmmm
Hoşşgeldinnn kuuzummmmmm
Biber gazı yememene çok sevindimm
gözlük yorumların için çooooook teşekkür ederim.
bende iş yerimde ve evde takıyorum. dışarıda da güneş gözlüğü takıyorum keşke onuda numaralı alsaymışım. çok pişmanım şuan.:26:
bence sana da yakışıyodur da sende benim gibi yakıştıramıyosundur
evet ben sporumu ihmal ettim. buraya da pek giremedim daha doğrusu nete hiç giremedim ewe gidince de yattım uyudum hemen.
platesime ara ara devam ediyorum canım
ayyy çok mutlu oldum ya gelip tekrar yazmana.
inan hesaplıyodum ne zaman gelck bu kız 2 hafta oldu nerdeyse diye
Hoşgeldin elmaşekerim
Kalca agrlikli pilatesimi yaptim icim cok rahattt :)) huzurlu huzurlu uyuycam simdi.:) teldn girdigim icin ismini goremiyorum yukarida
Bi arkadas 1 hafta da 64ten 61 e dusmuss ve 2ser cm incelmiss. Bravooooo
Ayaktaa ellerim kizarana kadar alkisliyorum onuu
Iyi gecelerrrrrrrrrrrr :*:* :*
elmaşekerim hoşgeldin
kızlar sabah yazacağım dedim ama geç kalınca aceleyle çıktım evden...
kol: 29dan------27 ye
bacak: 57den------ 56 ya
gögüs: 91den------90 a
bel: 78 den-----76 ya
göbek: 84 den-----83 e
basen: 98 miş-----99 olmuş
bir haftadaki 64.9 kilodan 61. kiloya düşüşümdeki değişimler bunlar, hergün 2 saat spor yaptım....
basenim niye genişlemiş ya, incelmesi gerekiyor
Elma şekeriimm muhteşem görünüyorsun :)
O nasıl incelmek ya :) Hoş geldin ayrıca
Ben bugün ölçülerimi alamadım, yarın alsam olur mu? Bir de regl şişkinliği de var üstümde
Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor?
sanırım o benim :78::78:
diet ve spor birleşince böyle etkiler yaratabiliyor... hala belim ve basenlerim çok kalın ama incelecekler başka çözümü yok
elmaşekerim baktımda senin göbeğin benim belim kadar
Ay sana maşallah :)sanırım o benim :78::78:
diet ve spor birleşince böyle etkiler yaratabiliyor... hala belim ve basenlerim çok kalın ama incelecekler başka çözümü yok
tesekkür ederim canim.. eger siskinligin varsa yarin veya haftaya pazarteside yazabilirsin canim.. bende tatilden yeni geldigim icin bu hafta ölcüm yapmayacam, haftaya tekrardan maratonuma baslayacam :))
Canım o zaman ben haftaya ölçüm yapayım. Benim için de daha iyi olacak. Bu hafta sporum çooook eksik çünkü
Bu hafta bende de bir şey var.ben burayı çok ihmal ettim
affedin kızlar, yoğun günler geçiriyorum sporumu da ihmal ediyorum
Ben de ihmal ediyorum sporu hep
sanırım o benim :78::78:
Bu hafta bende de bir şey var.
sorma yahu, kilo aldım bir de utanmadan
eve gittim bi hafta annem yaptı koydu önüme, sonuç davul beba
elmaşekeri hoş geldin........tatilin güzel geçmiştir umarım.......
herkes gıbı bende zorrrrrrrrrlaaa spor yapıyorum.totiyi yerınden hiç kaldırasım yok.....iştahım da tavan yapıyor kendımı zapdedemiyorum.....
Off benim de ablamlar geldi haftasonu için. Annem yaptı koydu önlerine, e ben de nasiplenmiş oldum
Popom bi kalksa tam kalkıcak da kaldıramadım bi türlü
Off aynı valla aynı.
Reglin de etkisi var sanırım ama düzelelim artık lütfen! :)
bence havaların cok buyuk payı var....ruh gıbı geziyorum evde....bir sıcak bır soğuk .....
Ay sana maşallah :)
Azmin elinden hiçbir şey kurtulamazmış işte :)
oldu canim haftaya yeni girdik, spor yapabilme imkanin cook var tabi regl döneminde daha dikkatli olma sartiyla, cünkü o dönemde sancili veya halsizlik oluyor kimilerde.. gerci ben daha enerjik oluyorum o dönemde ve daha cok spor yapiyorum nedense. bünyeye bagli galiba, kendini dinle ve yapabildigini yap bence )tesekkür ederim canim.. eger siskinligin varsa yarin veya haftaya pazarteside yazabilirsin canim.. bende tatilden yeni geldigim icin bu hafta ölcüm yapmayacam, haftaya tekrardan maratonuma baslayacam :))
Canım o zaman ben haftaya ölçüm yapayım. Benim için de daha iyi olacak. Bu hafta sporum çooook eksik çünkü
Bu hafta bende de bir şey var.
elmaşekeri hoş geldin........tatilin güzel geçmiştir umarım.......
herkes gıbı bende zorrrrrrrrrlaaa spor yapıyorum.totiyi yerınden hiç kaldırasım yok.....iştahım da tavan yapıyor kendımı zapdedemiyorum.....
hosbuldukkk canimmm :)) evet güzel gecti cok sükür, ama geri dönmek dahada güzel oldu benim icin :)) zorla yapman yinede cok hos canim, hic yapmamaktan iyidir sonucta havanin sicakligi sporu ve diyeti cok etkiliyor, sana katiliyorum, insan dahada istahli oluyor ve hic spor yapasi yok.. ama sonuclari düsünmek insani birazda olsun motive ediyor bence.. sen yinede zorlada yapsan yap sporunu.. )