-
- Konu Sahibi ElmaShekerim
o ne öyle, dogrumu görüyorumbir haftada bu kadar vermen süperrrr harikasinnnnnn, tebrikler!! spor ve diyet'i senin iraden ve azminle birlestirdikmi böyle oluyormus demek.. devaminin gelir insallah
spor olarak ne yapiyorsun canim merak ettim?hosbuldum bu arada :))
bende ilk basladigimda belim 80 santimdi, suan göbegim eski bel ölcümden daha incegöbegim 98 santimken basladim canim o yüzden sende kolaylikla incelirsin, hele bu hizla giderse fazla uzun sürmeyecegi kesin sadece sabretmek lazim..
Regl doneminde asiri sancim üstüne bir de bulanti ve kusmam oluyor elma sekerimo yüzden cok yuklenemiyorum kendime ama yarin daha iyi olup spor yapabileceğimi umuyorum :)
Senin adina cok sevindim ne güzel daha da enerjik oluyormussun :)
elmaşekerim boyunu merak ettim, kilon tickerda yazan kilo mu:44: inşallah ben de senin gibi incelirim tez vakitte
kızlar ne yaptığımı sormuşsunuz:
düzenli olarak ebru şallının son dvdsi 21 günde yağlarınızdan kurtulun dvdsini yapıyorum, hiç aksattığım olmadı... 9. günü yaptım bugün...
bunun yanında bazı günler ektra tifanny, 10 dk abs çalışıyorum tabi her gün olmuyor bunlar...şimdide callaneticsin sadece bacak ve kalça hareketlerine başlayacağım.
ama bunun yanında beslenmeme çok dikkat ediyorum, menülerimi hergün fındıkkurdunun topiğine yazıyorum, işte böyle
İtiraf ediyorum dün burada havalar vok bunaltıcıydı salona gitmedim oturduğum yerden terliyorum bugünde de söz veremiyorum bugün dünden de sıcak
Kızlarrrrrrrrrr merhabaaa
Tembel müzoş yine burda
şu pilatesi 1 gün yapıyorum 3 gün yatıyorum
Allah sonumu hayır etsin
bugün de Karabük'e gidicem diplomamı almaya. pazar günü dönücem.
pek spor yapamıycam gibi görünüyo
Özleyin beniii
bu arada fndkkrdm nerdeeeee
bu arada fndkkrdm nerdeeeee
ayyyyy fndkkrdum gelmisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss kiz internet bidaha gitmesin yaa o ne öyle cok merak ettim senii :)) neyse geri döndün artik :))
jillianda incelme oldumu? ise yariyorsa bende yapmayi düsünürüm sabah ise gitmeden önce.. isten sonrada fitnessa giderim :)) bu ara cok yedimmm tatilde de yedim zaten ama yinede aldigim 2 kilodan 1 kilosu gitmis :) bu pazartesi ölcülerimde ya bi artis yada bi degisiklilik göremicem fndigim maalesef( ama pazartesi jilliani denerim eger yararliysa :)) pazartesiden itibaren tam gazzzz devam edecem sporuma :))
Kimsecikler yok bugün. Salondayıöm pedal ceviriyorum burnumun ucundan terler damlıyor. Bugün spor salonunda bir aylık deneme sürecini tamamlıyorum. Spora devam etmek istiyorum ama önce randevu yalıp anlaşma imzalamam gerek. Bakalım aylık fiyatı ne kadar.