Spor arkadasi arayanlarin yeri

elmaşekerim boyunu merak ettim, kilon tickerda yazan kilo mu:44: inşallah ben de senin gibi incelirim tez vakitte

kızlar ne yaptığımı sormuşsunuz:
düzenli olarak ebru şallının son dvdsi 21 günde yağlarınızdan kurtulun dvdsini yapıyorum, hiç aksattığım olmadı... 9. günü yaptım bugün...
bunun yanında bazı günler ektra tifanny, 10 dk abs çalışıyorum tabi her gün olmuyor bunlar...şimdide callaneticsin sadece bacak ve kalça hareketlerine başlayacağım.

ama bunun yanında beslenmeme çok dikkat ediyorum, menülerimi hergün fındıkkurdunun topiğine yazıyorum, işte böyle

günaydinnnnn kizlarrrrrrr :)

ozaman yapma canim o dönemde.. insallah hemencik gecerde sende yaparsin sporunu

boyum 163 canim tatilde kilo aldigim icin bugün tartida 63,6 ciktim, bu hafta aldigim kilocuklari veririm diye düsünüyorum cünkü baya ödem var

demek ise yariyormus o dvd bende ara ara yapiyordum pilatesi ama ebru salli coook konusuyor bence yaa, bazen o yüzden hic yapasim yok.. benim yapacagim spor hizli hizli olucak :)) ama gercekten cok yararli, insan diyetde yaptigi zaman müthis inceliyor, ayni sende oldugu gibi

Son düzenleme:
İtiraf ediyorum dün burada havalar vok bunaltıcıydı salona gitmedim oturduğum yerden terliyorum bugünde de söz veremiyorum bugün dünden de sıcak

Kızlarrrrrrrrrr merhabaaa

Tembel müzoş yine burda
şu pilatesi 1 gün yapıyorum 3 gün yatıyorum
Allah sonumu hayır etsin

bugün de Karabük'e gidicem diplomamı almaya. pazar günü dönücem.
pek spor yapamıycam gibi görünüyo

Özleyin beniii

bu arada fndkkrdm nerdeeeee

diploman hayirli olsun canim pazar günü tekrar görüsmek üzere ozmn seni cok cok cok özliycem
ya fndkkrdum nerde bilmiyorum, normalde hic böyle yapmazdi hergün girip bildiri yapardi, acaba ona biseymi oldu diye korkmuyor degilim insallah hemencik geri döner, onu özledim yaa

kizlarrrr bugün 2 haftadan sonra tekrar fitness'e gittimmm , kendimi cook iyi hissediyorum suan :)) 25 dk hizli tempoda yürüyüs ardindan bodypump'a katildim 1 saat..

bu haftasonu ablam ve annem tasindigi icin cumartesi ve pazar günü buraya büyük ihtimal giremem, tasinma isi baya sürecektir diye tahmin ediyorum.. simdiden yazayimde sonra unuturum belki )

selamm ben de 1 hafta aradan sonra sün sonunda spora gittim çok iyi geldi..
eskiden sürekli zıp zıp biyerlere giderdim bu kadar yorulmazdım, şimdi bi memlekete gittim geldim hala yorgunlugu var.. belki havalardan da olabilir.. çünkü alerjik oldugum icin gece uyurken düzgün nefes alamıyorum ondna hep yorgun uyanıyorum galiba.. ama dün 10 da kitap okumaya gittim sonra da 11 gibi uyudum bugun daha iyi kalktımm

kizlarrrrrr.. ay ay ayyyy uff uff uff puff puff puffffff heryerim nasil agriyooooorrrrrrrrrrrrrr, hele bacaklarim coook fenaaa ve kollarim ve popom ve gögüsüm ve ve ve .. bide bugün zumba yaptim fitness'de.. nasil yapabildim hayret dogrusu.. aslinda gitmeyecektim ama dün yer ayirttigim icin gitmemezlik yapamazdim.. zaten kaslar isindimi agri magri kalmiyor taaakiii soguna kadar (( suan felaketimmm yarin kesin gitmem fitness'a.. buda bana ohhhhhh olsun.. gidip 2 hafta laylaylom gezersen tatillerde matillerde olucagi budurrr iste..

Kimsecikler yok bugün . Salondayıöm pedal ceviriyorum burnumun ucundan terler damlıyor. Bugün spor salonunda bir aylık deneme sürecini tamamlıyorum. Spora devam etmek istiyorum ama önce randevu yalıp anlaşma imzalamam gerek. Bakalım aylık fiyatı ne kadar.

1 haftadir netim yoktu ama geldiiim :) elmasekerim hoageldiin kuzuuum :)
cayac karnina yemeklerden 30 dk once sabah ve aksam iciliyor canim :)
simdi saufalari okim cevap yazcam herseye :)

Ayy canlarim beniiim merak etmeyin ben iyiyim dedigim gibi internetim yoktu 1 haftadir :)

elmasekerim muzeyyenim ayy coook ozledim siziiiiiiii :)

Ben jilliani yapiyorum 1 haftadir ve incelme goruyorum kendimde olculerimi pazartesi paylasirim
Zumbaya geri donus yaptim bu arada kilo vermem furdu bari beden olarak incelim degil mi ama

ayyyyy fndkkrdum gelmisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss kiz internet bidaha gitmesin yaa o ne öyle cok merak ettim senii :)) neyse geri döndün artik :))

jillianda incelme oldumu? ise yariyorsa bende yapmayi düsünürüm sabah ise gitmeden önce.. isten sonrada fitnessa giderim :)) bu ara cok yedimmm tatilde de yedim zaten ama yinede aldigim 2 kilodan 1 kilosu gitmis :) bu pazartesi ölcülerimde ya bi artis yada bi degisiklilik göremicem fndigim maalesef ( ama pazartesi jilliani denerim eger yararliysa :)) pazartesiden itibaren tam gazzzz devam edecem sporuma :))

canım benim gitmez gitmez ama ben 1 ay sonra köye gidicem

Jillian bence yarıyor canım ben sanırım belden 2 cm göbekten 4 cm felan gitti bugün 7.günümdü işte inşallah bitince zayıflamış olurum :26:

inşallah pazartesiye daha fazla inceliriz

bir haftada okadar inceldirdimi harikaymis ben yarindan itibaren yapiyorum jilliani ozmn.. sabah onu yaparim aksamda fitness :)) oruca kadar ne yapsam kardir :))

dün ablamin evini tasidik, baya yorulduk 3-4 saat spor yaptik anliyacaniz :)) haftayada anneminkini tasiyacaz bugün yapacaktik ama yeni evin anahtarini almadi daha, o yüzden haftaya kaldii.. bugün firsat varken temizlik yapayim diyorum, fitnessa gitmeyecem :))

Son düzenleme:

evet canim kimse fazla girmiyor artik buraya.. halbuki yapilan sporlari buraya yazilsa hem bizde yararlanmis oluruz eger faydasi oluyorsa hemde motive olur en azindan bizle birlikte spor yapiliyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…