Spor arkadasi arayanlarin yeri

merhaba kızlar
ben ders çalışıyorum ya hani, sürekli oturuyorum ya, bi de yiyorum ya oturduğum yerden, 1 kilo almışım.
malum tam bir elma olduğumdan dolayı geldi göbeğime yerleşti o bir kilo

aradı beyimiz denize gitmiş bunların beyin hücrelerinden şüphe ediyorum ben :44: ama burnundan getirdim az öncede aradı diyoki X seni istiyomuş bişey dicekmiş dedi ver dedim 1.5 saatliğine ödünç alabilir miyim sözlünü dedi en yakın arkadaşı ve cidden çok güveniyorum ona diyoki bana senden izinsiz çıkamıyo ne diyosun dedi ay orda kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi sözlüm benden dışarı çıkmak için izin istiyo üstelik araya arkadaşını sokuyo zavallım çok korkttu bu olaydan sonra ya müstehak ama ona . izin vermicektim de X eve ben bırakcam aldığım gibi dedi öyle diyince izin verdim Salak ya bide affetmem için nasıl yırttı kendini var ya ama sinirim hala geçmedi. 1 saat konuştuk telefonda yumuşayım diye neler yaptı

ay onun yüzünden spor yapamadım yarın telafi edicem hepsini plates zumba tiffany ve programlarım hepsini yapcam

İyi bari korkulacak, moral bozulacak bir durum yokmuş :)

Benim mezuram yoktu o yüzden ip ve cetvel yardımıyla ölçüyodum ölçülerimi :)
Bazı ölçüler yanlış olmuş sanırım belim on cm kadar daha inceymis
Sabaha tam ölçüleri alıcam :)

kendi kendini üzdüğünle kaldın tatlım ama erkekler hep bunu yapıyor malesef, sevinmelisin seninki en azından hatasını anlayıp ders almış onu yapmayanlarda var yanii :) yarın güzel bir spor programı bekliyorz senden ona göre

Günaydın canlar dün 30 dak ekzersizler yaptım evde Bugün de spor salonuna gitmeyi planlıyorum. Zayıflama performansımdan memnun değilim dün baya kendi kendime kızdım kalcalarımdakı yağ birikimleri beni cıldırtıyor. Eski halim geliyor gözüme kısa boyum harıc manken gibiydim :). İşten yazıyorum bugün yanıma aldığım yiyecek yeşil salata ve meyveli müsli. Eve gidincede dünden kalma tavuk yerim.

Günaydın arkadaşlar;

Bu sabah ölçülerimi aldım. Kalçayı unutmuşum ama Onu da yarın eklerim artık.

Göğüs:96
Bel:83
Göbek:92
Üst bacak:59
Kol:32

Ben tam gaz eliptiğe devam kızlar. Hergün 40 dakika-320 kcal şeklinde. Haftaya size bahsettiğim Murat Bür'ün cd sine başlayacağım. Bu arada hala iş yerinden birine gösteremedim. Kopyalayabilirsem masaüstüne size de yollayacağım.

Çok öpüldünüz

günaydın kızlar kahvaltımı felan edeyim spora başlıcam saat 10.30-11 gibi.

yapmayı planladıklarım = buraya attığım 30 günlük karın egzersizleri vardı onun 3 gününü birden yapıcam çünkü ihmal etmiştim geri kalmak istemiyorum programdan

yine göğüs için olan programımdan da 110 tane şınav çekmem gerekiyo

bugün aşırı derecede zumba yapmak istiyorum

karın videosu olarak da Victoria Secret Model Ab Workout - YouTube ve How to Get Abs Like a Victoria's Secret Angel Model - YouTube yapmak istiyorum

2 kere de tiffany yapmak istiyorum akşam üzeri belki tekrar yaparım tiffanyi

uyucam bu programam söz

Bacak: 67
Kol: 33
Bel: 107
Göbek: 120
Kalça: 117

Mezuram alındıktan sonra gerçek ölçülerim bunlar. Ay baya kocaman, baya korkunç

Bacak: 67
Kol: 33
Bel: 107
Göbek: 120
Kalça: 117

Mezuram alındıktan sonra gerçek ölçülerim bunlar. Ay baya kocaman, baya korkunç

canım sıkı bir diyet ve sporla emin ol 3 ayda süper bi vücudun olur

ay yoruldum ha 30 day push up ve abs programımı bitirdim yani yapmadığım günleri felan yaptım ve terledim şınavda 75 tane çektim 35 kaldı onuda günün ilerleyen saatlerinde yapıcam

zumba yapmaktan vazgeçtim bu sıcağa yaparsam bayılırım . öğleden sonra attığım karın videolarını ve 35 şınav çekicem akşam üstüde tiffany yapıcam. Böylece sporu dağıtmış oldum metabolizmam çalışıcak yani . Bunuda elmaşekerim önermişti bana

Çok özledim seni artık dööööööön :26: Müzeyyen sende gel artık

Ay inşallah canım. Şuanda onu yapıyorum bakalım. Yeğenim doğduğunda ablamın yanına gidicem ve ona sürpriz olsun istiyorum. Yaklaşık üç ay var bakalım :) En azından normal insan ölçülerine dönebilirim belki

Sporlarına da maşallah ne güzel çalışmıssın canım yaa Sporu dağıtmak nasıl oluyor canım tam olarak? :26::26:

benim dun nedense cok uykum vardı cok bisey yapamadım.

salona gittim yarım saat bir de evde abs of steel yaptım. kac gundur squat yapamıyorum ama başlicamm..

dun bacagımı ölçmeyi unutmusum,

Gögüs Bel Göbek Kalca Üst bacak Üst kol
85 71 84 90 ölçmeyi unuttum :) 24

canım şimdi birden vücuda yüklenmiyorum da gün içine dağıtıyorum yani 2 saat spor yapıyorum diyelim bunun 1 saaatini sabah 1 saatini akşam yapıyorum

canım ya bende 2 gündür squat yapmıyorum ama bırakıcam ben arada bi kaç tane yaparım çünkü bu benim ikinci kez squat yapışım oluyodu sanki popomun ölçüsü yükselmiş 2 cm o yüzden bıraktım böyle iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…