- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
-
- Konu Sahibi ElmaShekerim
bugünde spor yapmadım moral 0 çünkü
aaa neden ama ne oldu?
sinirini sıkıntını spor yapa yapa atmayı denesen nasıl olur?
olmazsözlüm 1 gündür ortalıkta yok
bugünde spor yapmadım moral 0 çünkü
olmazsözlüm 1 gündür ortalıkta yok
İçini ferah tutmaya calış. Erkekleri bazen anlamak zor kadınlar gibi inçe düşünemiyorlar belki bir gün kafa dinlemek istemiştirolmazsözlüm 1 gündür ortalıkta yok
aradı beyimiz denize gitmişbunların beyin hücrelerinden şüphe ediyorum ben :44: ama burnundan getirdim az öncede aradı diyoki X seni istiyomuş bişey dicekmiş dedi ver dedim 1.5 saatliğine ödünç alabilir miyim sözlünü dedi en yakın arkadaşı ve cidden çok güveniyorum ona diyoki bana senden izinsiz çıkamıyo ne diyosun dedi ay orda kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi sözlüm benden dışarı çıkmak için izin istiyo üstelik araya arkadaşını sokuyo zavallım çok korkttu bu olaydan sonra ya müstehak ama ona . izin vermicektim de X eve ben bırakcam aldığım gibi dedi öyle diyince izin verdim Salak ya bide affetmem için nasıl yırttı kendini var ya ama sinirim hala geçmedi. 1 saat konuştuk telefonda yumuşayım diye neler yaptı
ay onun yüzünden spor yapamadımyarın telafi edicem hepsini plates zumba tiffany ve programlarım hepsini yapcam
aradı beyimiz denize gitmişbunların beyin hücrelerinden şüphe ediyorum ben :44: ama burnundan getirdim az öncede aradı diyoki X seni istiyomuş bişey dicekmiş dedi ver dedim 1.5 saatliğine ödünç alabilir miyim sözlünü dedi en yakın arkadaşı ve cidden çok güveniyorum ona diyoki bana senden izinsiz çıkamıyo ne diyosun dedi ay orda kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi sözlüm benden dışarı çıkmak için izin istiyo üstelik araya arkadaşını sokuyo zavallım çok korkttu bu olaydan sonra ya müstehak ama ona . izin vermicektim de X eve ben bırakcam aldığım gibi dedi öyle diyince izin verdim Salak ya bide affetmem için nasıl yırttı kendini var ya ama sinirim hala geçmedi. 1 saat konuştuk telefonda yumuşayım diye neler yaptı
ay onun yüzünden spor yapamadımyarın telafi edicem hepsini plates zumba tiffany ve programlarım hepsini yapcam
Bacak: 67
Kol: 33
Bel: 107
Göbek: 120
Kalça: 117
Mezuram alındıktan sonra gerçek ölçülerim bunlar. Ay baya kocaman, baya korkunç
canım sıkı bir diyet ve sporla emin ol 3 ayda süper bi vücudun olur
ay yoruldum ha30 day push up ve abs programımı bitirdim yani yapmadığım günleri felan yaptım ve terledim şınavda 75 tane çektim 35 kaldı onuda günün ilerleyen saatlerinde yapıcam
zumba yapmaktan vazgeçtim bu sıcağa yaparsam bayılırım . öğleden sonra attığım karın videolarını ve 35 şınav çekicem akşam üstüde tiffany yapıcam. Böylece sporu dağıtmış oldum metabolizmam çalışıcak yani . Bunuda elmaşekerim önermişti bana
Çok özledim seni artık dööööööön :26: Müzeyyen sende gel artık
Ay inşallah canım. Şuanda onu yapıyorum bakalım. Yeğenim doğduğunda ablamın yanına gidicem ve ona sürpriz olsun istiyorum. Yaklaşık üç ay var bakalım :) En azından normal insan ölçülerine dönebilirim belki
Sporlarına da maşallah ne güzel çalışmıssın canım yaaSporu dağıtmak nasıl oluyor canım tam olarak? :26::26:
benim dun nedense cok uykum vardı cok bisey yapamadım.
salona gittim yarım saat bir de evde abs of steel yaptım. kac gundur squat yapamıyorumama başlicamm..
dun bacagımı ölçmeyi unutmusum,
Gögüs Bel Göbek Kalca Üst bacak Üst kol
85 71 84 90 ölçmeyi unuttum :) 24