Spor arkadasi arayanlarin yeri

gene cardio pilates yaptım bugün 3. gün bitti :KK76: kızlar bugün karnım beton gibiydi,zayıflama yok gerçi ölçmedim ama hani löp löp değil iyice sertti demekki kaslar iyi çalışıyor diye düşündüm :KK34:

cardio pilatese ek olarak gene her zamanki gibi 10 dk karın çalıştım, tifanny çalışıcam birazdan 20 dk...

tifanny işe yaramıyormuş gibi gözükebilir ama bence yan karın kaslarını en çok o çalıştırıyor, pilates de bile o kadar hissetmiyorum çünkü:KK1:

cardio pilatese ek olarak gene her zamanki gibi 10 dk karın çalıştım, tifanny çalışıcam birazdan 20 dk...

tifanny işe yaramıyormuş gibi gözükebilir ama bence yan karın kaslarını en çok o çalıştırıyor, pilates de bile o kadar hissetmiyorum çünkü:KK1:

Ay o akşam çalıştırmıyo mu sanki dedim ama sonradan yaptığımda cidden ölücem sandım.
Simitlerimin arkasındaki kaslarım hala agrıyor :KK1:

Fndkkrdmmm Geldimmm :* :*

Sana verdigim sozu tuttum ve pazartesi platesime tekrar basladim :))) ♡♡♥♡

Bu aralar çok yogunum is yernde o yuzdn nete pek giremiyorum :KK43:

Bugun gozluklu albumumu yapicam :KK70:

Fndkkrdmmm Geldimmm :* :*

Sana verdigim sozu tuttum ve pazartesi platesime tekrar basladim :))) ♡♡♥♡

Bu aralar çok yogunum is yernde o yuzdn nete pek giremiyorum :KK43:

Bugun gozluklu albumumu yapicam :KK70:

Hosgeldin kuzuuuuum :*
hemen bakicam resimlerine koyduysan :)
ay sen nasladin ben baslayamadim insallah bugun baslicam :/

fndkkrdm yükledim şimdi :82:

bu cardiyo mudur nedir onun ne faydası var :KK53:
bende yapıyım hemen.
bide bişey sorucam nivea nın 3 haftada selülitlere veda diye bi kremi war. kullanan var mı kızlar aranızda ??
bu arada elmasekerimden bi haber var mı?:85:
fndkkrdm özlemişim seni :KK16::KK16::KK16::KK16:

bende yapıyım hemen.
bide bişey sorucam nivea nın 3 haftada selülitlere veda diye bi kremi war. kullanan var mı kızlar aranızda ??

bi ara o krem geçiriyo selülitleri diye duymuştum ama bilmiyorum canım. cardio da tüm vücudu çalıştırıyo yağ yaktırıyo :KK34:
elmaşekerim istanbulda geziyo laylay lom :KK1: ama gittiğinden beri konuşamadık hiç :KK50: bende seni özledim bitaneeeem :KK52: aaa ne dicem hani sen bana yemek seti sormuştunya geçen gün sordum sözlüme zeytinburnu ambarlarda dedi o orda sabit bi yere gitmicek orası dedi adınıda söyledi de firmanın unuttum bak bugün tekrar sorarım . biz ocak gibi felan alıcaz yemek setimizi istersen o zamana kadar sen paranı biriktir gidicemiz zaman sanada haber veririz beraber gideriz buluşup sevgilinde gelir :KK51:

benim beğendiğim set için adam demiş ki yenge en iyi malımızı beğenmiş kesinlikle tavsiye ederim demiş :KK52: hem ikimiz gidip alırsak belki biraz daha indirim yapar :KK52: ama o zamana kadar ben firmanın adını öğrenirim internet sitesinden bakarsın sende tam karacanın malı değil ama onun alt malı ama karacadan daha kaliteli kesinlikle ve yarı fiyatına. :KK16:

bi ara o krem geçiriyo selülitleri diye duymuştum ama bilmiyorum canım. cardio da tüm vücudu çalıştırıyo yağ yaktırıyo :KK34:
elmaşekerim istanbulda geziyo laylay lom :KK1: ama gittiğinden beri konuşamadık hiç :KK50: bende seni özledim bitaneeeem :KK52: aaa ne dicem hani sen bana yemek seti sormuştunya geçen gün sordum sözlüme zeytinburnu ambarlarda dedi o orda sabit bi yere gitmicek orası dedi adınıda söyledi de firmanın unuttum bak bugün tekrar sorarım . biz ocak gibi felan alıcaz yemek setimizi istersen o zamana kadar sen paranı biriktir gidicemiz zaman sanada haber veririz beraber gideriz buluşup sevgilinde gelir :KK51:

benim beğendiğim set için adam demiş ki yenge en iyi malımızı beğenmiş kesinlikle tavsiye ederim demiş :KK52: hem ikimiz gidip alırsak belki biraz daha indirim yapar :KK52: ama o zamana kadar ben firmanın adını öğrenirim internet sitesinden bakarsın sende tam karacanın malı değil ama onun alt malı ama karacadan daha kaliteli kesinlikle ve yarı fiyatına. :KK16:

Bende denemek istiyorum aslında o kremi de kararsız kaldım. ya geçirmezse hayal kırıklığı :KK50::KK50:

inşallah biber gazı yememiştir elmasekerim :KK50::KK50:

bugn geldim ya konuştum ya sizle içimde bi sevinç var. :KK16::KK16:

tamam bebeğim sen adını öğren ben bakıyım netten. gerçi benm düğüne 3 sene var daha :KK31::KK31::KK31:
pooooffff ben tek gelirim benim çikolata surat öyle şeyleri pek sevmez.:KK1::KK1: bende üstüne düşmem gel gidelim diye.
senin beğendiğini de yolla ona da bakim :KK54::KK54:

Bende denemek istiyorum aslında o kremi de kararsız kaldım. ya geçirmezse hayal kırıklığı :KK50::KK50:

inşallah biber gazı yememiştir elmasekerim :KK50::KK50:

bugn geldim ya konuştum ya sizle içimde bi sevinç var. :KK16::KK16:

tamam bebeğim sen adını öğren ben bakıyım netten. gerçi benm düğüne 3 sene var daha :KK31::KK31::KK31:
pooooffff ben tek gelirim benim çikolata surat öyle şeyleri pek sevmez.:KK1::KK1: bende üstüne düşmem gel gidelim diye.
senin beğendiğini de yolla ona da bakim :KK54::KK54:

inşallah yememiştir :44: tamam canım ben bi adını öğrenim firmanında akşam sorarım yazarım buraya :KK54:

Slm, bu akşam evde spor yapmayı planıyorum. Salona gidesim yok. Yarın giderim artık. Dar olduğu icin giymeyi sevmediğim kotumu giydim sabah daha rahat olacağını umarak ama malesef halen daracık. Yol daha uzun cok sabırlı olmam gerk

bende yapıyım hemen.

işe yaramıyor bizzat denedim ve kullandım :KK50: en etkilisi vishy nin selülit kremi ama onu da düzenli kullanmak gerekiyor, bırakınca tekrar çıkıyorlar ortaya, en etkilisi masaj diye duydum ama onu da düzenli ve profesyonel birine yaptırmak lazım....onu da nerde bulucam, bulsam da benim bütçemi çok aşar:KK1:

işe yaramıyor bizzat denedim ve kullandım :KK50: en etkilisi vishy nin selülit kremi ama onu da düzenli kullanmak gerekiyor, bırakınca tekrar çıkıyorlar ortaya, en etkilisi masaj diye duydum ama onu da düzenli ve profesyonel birine yaptırmak lazım....onu da nerde bulucam, bulsam da benim bütçemi çok aşar:KK1:

Teşekkürler canım.
işe yaramamasına üzüldüm, bi hevesle alıyoruz ama sonuç hüsran olunca da üzülüyoruz.
bende almaktan vazgeçtim. en iyisi sporla ve bol suyla giderebiliriz onları.

koşu bandında 45 dk koştum 400 kalori yaktım :KK52:

hey yavrum heyy :KK9: maaşallah.
bugün son günü mü salonun :KK50:

X