- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
-
- Konu Sahibi ElmaShekerim
10 gunun acısını cıkarttım ve pztsiden bu yana her gun salona gittim :) bugun haric
perş gunu abs of steele basaldım onunla birlikte squata da devam ediyorum bugun 3. gun
kendimi daha iyi hissedince de jilliana baslicam tekrar
elizabeth- hiç utanma hepimiz nerelerden buralara geldik, sen güzel bir şey yaparak bir adım atıyorsun ilk adım çok önemlidir, başlayınca devamı gelir hiç merak etme..
Çok teşekkür ederim... İnşallah muhteşem bir değişime daha tanıklık ederiz burada hep beraber :)
canım benim sen elmaşekerimi görmeliydin oda aynen o resimdeki kadın gibiydi şimdi benden bin kat ince maşallah 3 ayda inceldi hemde sporla herşey olur merak etme
Çok merak ettim, görmek isterim onu da.
Çok da heyecanlandım :) Olabileceğine inanıyorum günden güne :)
ben geldimmm. burdayım. bi kaç gündür net başına geçemedim ama hep burası aklımdaydı
dünde doktora gittim gözlük aldım moralim bozuk o yüzden birazcıcık.
hastalığım bittikten sonra da spor yapamadım yaa
fndkkrdmm,, elmasekerimmmmasıp kesebilirsiniz beni
hem kızlar gerçekten bilen biri söyliyebilirmi bende aynıyım diyet ve spora baslıyorum ama tartıya çıkınca kilom fazla gözüküyor almışım gibi cm olarakta inceliyorum ama neden böyle ?
kızlar kısa süreliğine aniden gelişen bir tatile çıktım,keşke şu spora daha önce başlasaydım diye söylendimnese eylülün sonunda balayım var o zamana kadar fıstık olucam elimden geldiğince spor yapmaya kalorili şeylerden uzak durmaya çalıştım, kollarım 2 cm göbeğimde 1 cm incelmiş, ama tartı beni +2 fazla gösteriyor bugünde çok uyuşukluk var üstümde ama spora devam, ebru şallı ile kardio yapıcam birazdan ama 1.5 saati geçio... beyz tvdekilerden mi yapsam yada çok vaktimi alıyor acaba onun yerine kısa kısa değişik videolar mı yapsam, tifanny gibi... birde günlük kaç saat spor yapıyorsunuz toplam , bu arada 21 haziranda nikahım var, düğünüm eylülde, bu göbeğim yüzünden beyaz elbise alamadım bu arada diete de başladım bugün
hem kızlar gerçekten bilen biri söyliyebilirmi bende aynıyım diyet ve spora baslıyorum ama tartıya çıkınca kilom fazla gözüküyor almışım gibi cm olarakta inceliyorum ama neden böyle ?
kızlar inanılmaz midem bulandı spordan sonra benim ya off çok kötüüymm