Spor arkadasi arayanlarin yeri

Slm, bugün sporumu yaptım 60 dak hızlı yürüyüş. Hava da sıcak baya terledim. Dün tartıldım ve hayal kırıklığına uradım son hafta hic kilo vermemişim :KK43: halbuki rejimr ve sporuma aynı devam ettim. Gecen hafta 2 kilo vermiştim bu hafta verememişim diyor tartım. Bugün adet oldum ondan olanilir mi?

Slm, bugün sporumu yaptım 60 dak hızlı yürüyüş. Hava da sıcak baya terledim. Dün tartıldım ve hayal kırıklığına uradım son hafta hic kilo vermemişim :KK43: halbuki rejimr ve sporuma aynı devam ettim. Gecen hafta 2 kilo vermiştim bu hafta verememişim diyor tartım. Bugün adet oldum ondan olanilir mi?

vücudun reglden dolayı şiştir, o yüzden tartı sana eksi göstermemiştir, reglin bitince eksiyi göreceksin canım :KK34:

ben ebru şallımla cardio pilatesi mi yaptım :KK76:önceden yaptıklarımı saymıyorum 1. gün bitti :)
şimdi tifany Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! yapıcam belki bir tane daha tifanny yaparım, sonrasında akşam yemeği....gece de keyfim olursa 10 dk daha abs çalışıcam , bunları yaparsam bir alkışı hakederim dimi kızlar :KK1:

vücudun reglden dolayı şiştir, o yüzden tartı sana eksi göstermemiştir, reglin bitince eksiyi göreceksin canım :KK34:

ben ebru şallımla cardio pilatesi mi yaptım :KK76:önceden yaptıklarımı saymıyorum 1. gün bitti :)
şimdi tifany Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! yapıcam belki bir tane daha tifanny yaparım, sonrasında akşam yemeği....gece de keyfim olursa 10 dk daha abs çalışıcam , bunları yaparsam bir alkışı hakederim dimi kızlar :KK1:

Ayakta bile alkışlarım sen ne diyosun :) :KK1::KK1:

İnşallah dediğin gibi olur canım. Maşallah ben eve gelince tembellikten bir şey yapamıyorum.

dediğim gibi tüm sporlarımı yaptım :KK76: ben nedense böyle dietteyken ve spor yaptığımda kendimi acayip mutlu hissediyorum :KK16::KK16:
bugün tifanny i yaparken annem geldi beraber yaptık ama çok komikti, 57 yaşındaki bir bayanın tifannye bakarak kıvırtmaya çalıştığını düşünün :KK53::KK52: her gün beraber yapıcaz artık :KK34:

Tiffany nasıl ben de merak ettim baya :)
45 dk 1 saat arası bir yürüyüş yaptım bugün. 55 tane de squat aylık programın dediği gibi :) Bu akşam Tiffany nasılmış bakacagım, olmazsa ona başlarım bir de :)

tifany bikini abs, Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! diyerek youtbtan arat canım çıkıyor karşına, kısa videolar bir sürü çeşidi var, çok zevkli bence yapması:KK34:

Eyvah karnım acıktı, dayanmam gerek. Yarın işte yemek icin bir yeşi salata bir de meyveli tahıllı yoğurtu salata hazırladım. Gün boyı onlar yerim. Eve gelincede fırında tavuk yapmayı düşünüyorum. Şuanda karnım kurulduyor :KK43:

Eyvah karnım acıktı, dayanmam gerek. Yarın işte yemek icin bir yeşi salata bir de meyveli tahıllı yoğurtu salata hazırladım. Gün boyı onlar yerim. Eve gelincede fırında tavuk yapmayı düşünüyorum. Şuanda karnım kurulduyor :KK43:

Umarım yememişsindir bir şey :KK43:

Ben Tiffany'yi denedim kızlar. Çok eğlenceli ve sanki hiç yormadan eğlene eğlene, sıkılmadan hareket ettiriyor :)
Spor yaparken canımın çıkmasına alıştığım için işe yaramıcak gibime geliyor ama hareket harekettir yine de :)
Bir karın videosu bitirdim 12 dklık, şimdi bi tane daha yapıcam dayanamıyorum :KK8::KK8:

Edit: Şimdi bikini abs altındaki bir yorumu okudum. Bir arkadaş günde 4 tane tiffany videosu yaparak iki haftada bir kot bedeninde incelmiş :) Ay aşka geldim hadi ben bir tane daha yapıyım :)

Son düzenleme:
Gece dayandım ve yemedim. Şuan cok uykum var. Tartıldım ve ölcülerimi aldım paylaşıyorum: kilo: 63.5, gögüs 91, bel: 75, basen: 100, böbek: 92, üst bacak: 60, kol 28. en cok incelme belimde, kolumda ise hic bir incelme olmamiş. 13üncü günümdeyim 2,5 kilo vermişim hiç yoktan iyi ama bu diye ve spora rahmen az baba göre. Yorucu bir hafta beni bekler iş cocuk ev spor diyet koşuşturma. Sizlere de kocaman bir Günaydın her şey gönlünüzce olsun!

Başlayalı iki gün oldu henüz. 95.5 olmuş kilom, tam bir kilo gitmiş.
Göbek ve belden birer cm incelmişim. Diğer ölçülerim aynı :)
Kalça: 116
Göbek: 121 --> 120
Bel: 116 --> 115
Kol: 33
Bacak: 63
Kilo: 96.5 --> 95.5

Son düzenleme:
sabah erkenden kalkıp ebru şallı kardio yaptım 1.5 saat :KK76: şimdi hazırlanıp okula gitmem gerek, allahtan son hafta olduğu için ders anlatmıyoruz okulda :KK1: her yerim gene ağrıyor malesef :KK50: akşama tifanny ve birazcık karın çalışırım, hesapladım günlük yaptığım spor 2 saat oluyor toplamda, şimdilik yeterli bence:44: bu arada daha 2. gün olduğu için ölçü almadım kızlar, çok bişi değişeceğini düşünmüyorum bir günde :KK53:

hanımlar bende 2 gündür spor yapmıyorum boşladım ama bugün acısını çıkartıcam :KK52:

göbek = 86
bel=74
bacak üst=58

bugün tekrar platese başlıyorum malum 1 ayım kaldı :KK47:

hanımlar bende 2 gündür spor yapmıyorum boşladım ama bugün acısını çıkartıcam :KK52:

göbek = 86
bel=74
bacak üst=58

bugün tekrar platese başlıyorum malum 1 ayım kaldı :KK47:

seninle ölçülerimiz aynıymış:) benim de 86, 74, 57 yarım saat pilates , 10 dakkika cosfer twist shape yapıorum ama yetmez biliyorum:KK43:

:KK17: ben ölçmeyi unuttumm, neyse aksam ölçer koyarım :KK16:

ben de bu aralar bi iştahlıyım kendimi dizginlemeye çalışıyorum bakalım, ama çok abartmadım canım çok tatlı istiyo bu sıralar, bende bol bol meyve yedim, yada minik dondurmalar :KK56: ama bugun yine dizginleri elime aldım :KK15: haftasonu 1 gun abs of steel yaptım onun dısında biraz dinlenme oldu bana bugun yine salona gitmeyi planlıyorum çarş gunu memlekete gidicem haftasonu falan ufak bir tatil yapıcam bakalım, orada da sporumu aksatmamayı planlıyorum.. bir de anneciğimin böreklerine boyun eğmezsem sorunsuz dönerim :KK16:

dün spor yapamadım kızlar.
bugün 23km yürüdüm bide tiffany simit bölgesi yaptım.
birazdan yarım saat bacak çalıştırıp jillian yapıcam.
ölçülerimi yeni verdiğim için değişme çok az.
kilom şuan:58
bel-723
göbek-82
kalça-96
bacak-54
kol-25

X