- 25 Temmuz 2008
- 4.440
- 37
-
- Konu Sahibi ElmaShekerim
Slm, bugün sporumu yaptım 60 dak hızlı yürüyüş. Hava da sıcak baya terledim. Dün tartıldım ve hayal kırıklığına uradım son hafta hic kilo vermemişimhalbuki rejimr ve sporuma aynı devam ettim. Gecen hafta 2 kilo vermiştim bu hafta verememişim diyor tartım. Bugün adet oldum ondan olanilir mi?
ilk olarak kaslar su tutuyor canım, o yüzden tartıda fazla çıkıyoruz ama ben tartıyı çok dikkate almıyorum önemli olan ölçülerimiz bence:)
neden miden bulandı ki:44: çok aç ya da çok tok mideyle mi spor yaptın?
vücudun reglden dolayı şiştir, o yüzden tartı sana eksi göstermemiştir, reglin bitince eksiyi göreceksin canım
ben ebru şallımla cardio pilatesi mi yaptımönceden yaptıklarımı saymıyorum 1. gün bitti :)
şimdi tifany Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! yapıcam belki bir tane daha tifanny yaparım, sonrasında akşam yemeği....gece de keyfim olursa 10 dk daha abs çalışıcam , bunları yaparsam bir alkışı hakederim dimi kızlar
vücudun reglden dolayı şiştir, o yüzden tartı sana eksi göstermemiştir, reglin bitince eksiyi göreceksin canım
ben ebru şallımla cardio pilatesi mi yaptımönceden yaptıklarımı saymıyorum 1. gün bitti :)
şimdi tifany Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! yapıcam belki bir tane daha tifanny yaparım, sonrasında akşam yemeği....gece de keyfim olursa 10 dk daha abs çalışıcam , bunları yaparsam bir alkışı hakederim dimi kızlar
tifany bikini abs, Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! diyerek youtbtan arat canım çıkıyor karşına, kısa videolar bir sürü çeşidi var, çok zevkli bence yapması
Eyvah karnım acıktı, dayanmam gerek. Yarın işte yemek icin bir yeşi salata bir de meyveli tahıllı yoğurtu salata hazırladım. Gün boyı onlar yerim. Eve gelincede fırında tavuk yapmayı düşünüyorum. Şuanda karnım kurulduyor
hanımlar bende 2 gündür spor yapmıyorum boşladım ama bugün acısını çıkartıcam
göbek = 86
bel=74
bacak üst=58
bugün tekrar platese başlıyorum malum 1 ayım kaldı
hanımlar bende 2 gündür spor yapmıyorum boşladım ama bugün acısını çıkartıcam
göbek = 86
bel=74
bacak üst=58
bugün tekrar platese başlıyorum malum 1 ayım kaldı
seninle ölçülerimiz aynıymış:) benim de 86, 74, 57 yarım saat pilates , 10 dakkika cosfer twist shape yapıorum ama yetmez biliyorum