Spor arkadasi arayanlarin yeri

slim in 6 videosu kaldırıldı evet :KK50:
elifcim ben omuzların için bişey diyemicem ama bacak incelten videolar var youtube da :KK34:

ay inşallah herkes incecik olur :KK52:

müzeyyen nerde ya :KK14:

Utana sıkıla 96.5 kiloluk bir bedenin ölçülerini veriyorum şimdi. Beni de kaydederseniz sevinirim.

Kalça: 116
Göbek: 121
Bel: 115
Bacak: 63
Kol: 33

Böyle görünüyorum işte :KK43: Hatta biraz daha fazla :KK43:
$before-and-after-weight-loss.jpg

Son düzenleme:
10 gunun acısını cıkarttım ve pztsiden bu yana her gun salona gittim :) bugun haric :KK9:

perş gunu abs of steele basaldım onunla birlikte squata da devam ediyorum bugun 3. gun :KK15:
kendimi daha iyi hissedince de jilliana baslicam tekrar :KK16:

elizabeth- hiç utanma hepimiz nerelerden buralara geldik, sen güzel bir şey yaparak bir adım atıyorsun ilk adım çok önemlidir, başlayınca devamı gelir hiç merak etme..

10 gunun acısını cıkarttım ve pztsiden bu yana her gun salona gittim :) bugun haric :KK9:

perş gunu abs of steele basaldım onunla birlikte squata da devam ediyorum bugun 3. gun :KK15:
kendimi daha iyi hissedince de jilliana baslicam tekrar :KK16:

elizabeth- hiç utanma hepimiz nerelerden buralara geldik, sen güzel bir şey yaparak bir adım atıyorsun ilk adım çok önemlidir, başlayınca devamı gelir hiç merak etme..

Çok teşekkür ederim... İnşallah muhteşem bir değişime daha tanıklık ederiz burada hep beraber :)

:KK43::KK43::KK43::KK43:

ben geldimmm. burdayım. bi kaç gündür net başına geçemedim ama hep burası aklımdaydı :KK43::KK43::KK43:

dünde doktora gittim gözlük aldım moralim bozuk o yüzden birazcıcık.

hastalığım bittikten sonra da spor yapamadım yaa :KK43::KK43::KK43:

fndkkrdmm,, elmasekerimmmm :KK43::KK43: asıp kesebilirsiniz beni :KK47::KK47:

:KK43::KK43::KK43::KK43:

ben geldimmm. burdayım. bi kaç gündür net başına geçemedim ama hep burası aklımdaydı :KK43::KK43::KK43:

dünde doktora gittim gözlük aldım moralim bozuk o yüzden birazcıcık.

hastalığım bittikten sonra da spor yapamadım yaa :KK43::KK43::KK43:

fndkkrdmm,, elmasekerimmmm :KK43::KK43: asıp kesebilirsiniz beni :KK47::KK47:

ay canım gözlük için moral bozulur mu hiç hem sne güzel kızısn yakışmıştır :KK34: benimde gözlerim bozuk sözlüm hem sağır hem kör napcam snele bilmiyorum diyo :KK1::KK1:

ah kuzum ihmal etme buraları sporada tam gaz devam etceksin pazartesiden itibaren söz mü :KK34:

Yarin Aticam fotolarimi görün bakim yakismis mi :) :)
Söz kuşumm dewam edicm.
Bnmki de diyo alisicam artik bu haline diye :))

muzeyyencim resimlerini dort hozle bekliyorum :)
tugce kalk kızz :p Amaaan bosver calisiyosan eger bi gun tatilin vardir yat :)

ay dun spor yapmadim bugun yapicam ama :)

kızlar kısa süreliğine aniden gelişen bir tatile çıktım,keşke şu spora daha önce başlasaydım diye söylendim:KK50: nese eylülün sonunda balayım var o zamana kadar fıstık olucam :KK76: elimden geldiğince spor yapmaya kalorili şeylerden uzak durmaya çalıştım, kollarım 2 cm göbeğimde 1 cm incelmiş, ama tartı beni +2 fazla gösteriyor :KK53: bugünde çok uyuşukluk var üstümde ama spora devam, ebru şallı ile kardio yapıcam birazdan ama 1.5 saati geçio... beyz tvdekilerden mi yapsam yada çok vaktimi alıyor acaba onun yerine kısa kısa değişik videolar mı yapsam, tifanny gibi... birde günlük kaç saat spor yapıyorsunuz toplam , bu arada 21 haziranda nikahım var, düğünüm eylülde, bu göbeğim yüzünden beyaz elbise alamadım :KK14: :KK14: bu arada diete de başladım bugün :KK34:

şimdiye kadar ben hiç düzenli yapamadımki bu videodaki programa başlyorum bugun thebeauty alah tamamını erdirsin azimle gidilirse aslında 2 -3 aya çok güzel sonuçlar alınır ama bir halsizliktir gidiyor :/

hem kızlar gerçekten bilen biri söyliyebilirmi bende aynıyım diyet ve spora baslıyorum ama tartıya çıkınca kilom fazla gözüküyor almışım gibi cm olarakta inceliyorum ama neden böyle ?

hem kızlar gerçekten bilen biri söyliyebilirmi bende aynıyım diyet ve spora baslıyorum ama tartıya çıkınca kilom fazla gözüküyor almışım gibi cm olarakta inceliyorum ama neden böyle ?

olur bazen öyle. Önemli olan zaten görünüş bakımından incelmek mesela elmaşekerim benden kilolu ama görünüş bakımından benden çoooooooook ince :KK34:

kızlar kısa süreliğine aniden gelişen bir tatile çıktım,keşke şu spora daha önce başlasaydım diye söylendim:KK50: nese eylülün sonunda balayım var o zamana kadar fıstık olucam :KK76: elimden geldiğince spor yapmaya kalorili şeylerden uzak durmaya çalıştım, kollarım 2 cm göbeğimde 1 cm incelmiş, ama tartı beni +2 fazla gösteriyor :KK53: bugünde çok uyuşukluk var üstümde ama spora devam, ebru şallı ile kardio yapıcam birazdan ama 1.5 saati geçio... beyz tvdekilerden mi yapsam yada çok vaktimi alıyor acaba onun yerine kısa kısa değişik videolar mı yapsam, tifanny gibi... birde günlük kaç saat spor yapıyorsunuz toplam , bu arada 21 haziranda nikahım var, düğünüm eylülde, bu göbeğim yüzünden beyaz elbise alamadım :KK14: :KK14: bu arada diete de başladım bugün :KK34:

allah tamamına erdirsin canım eylüle kadar incelirsin merak etme ebru şallının her videosu iyidir canım :KK34:

ilk olarak kaslar su tutuyor canım, o yüzden tartıda fazla çıkıyoruz ama ben tartıyı çok dikkate almıyorum önemli olan ölçülerimiz bence:)

kızlar inanılmaz midem bulandı spordan sonra benim ya off çok kötüüymm

neden miden bulandı ki:44: çok aç ya da çok tok mideyle mi spor yaptın?

X