• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya beni de yaktı

Benim de üst sıralarda mesalaştığım kişiler ama daha sonra hiç mesajlaşmadıklarım da var random geliyor yani muhtemelen. Bu eşinizin instagramda birileriyle mesajlaşmasına da bağlı biraz. Diğer üst sıradakilerle mesajlaşıyorsa şüpheniz haklı eğer onlar da alakasızsa random gelmiştir muhtemelen

Birine bişey göndermek istediniz diyelim ki hani arkadaşlar çıkıyor ya onu demek istedim
Sorunuzu okuyunca anlamadım ama şimdi detayı okuyunca anladım.Birine bir şey gönderirken dm den en çok konuştuğumuz kişiler çıkar önce.%100 bir konuşma geçmiştir ama bu konuşmaların içeriğini bilemem tabi.Eşinizle arkadaşınızın mesajları duruyor mu hala ? Yoksa silmiş mi ?

Benim de üst sıralarda mesalaştığım kişiler ama daha sonra hiç mesajlaşmadıklarım da var random geliyor yani muhtemelen. Bu eşinizin instagramda birileriyle mesajlaşmasına da bağlı biraz. Diğer üst sıradakilerle mesajlaşıyorsa şüpheniz haklı eğer onlar da alakasızsa random gelmiştir muhtemelen
İlk sıralarda sürekli konuştuğunuz kişiler oluyor gerisi zaten takipçilerinizden oluşuyor oda random sıralama.

En baştaysa çok mümkün değil gibi karısı mesela kacıncı sırada ondan once mi sonra mı 😶
Hah iste uye kendisinin instasi var mi, kacinci sirada falan belirtmemis bende bu ihtimali dusundum o sebeple yani herkes komikli video paylasayim, atarli giderli reels atayim diye dusunmuyor olabilir. Mesela ben 😅

Ben bu salaklikla iyi aldatilmiyorum herhalde yahu 🙃 hic konduramiyorum kimseye boyle seyleri, illaki bi aciklamasi vardır diye dusunmeye odakli beynim.

Benim ilk siralarimda sürekli konuştuğum kişiler çıkıyor. Eşim kimseyle instadan konuşmaz, onda saçma sapan alakasız kişiler çıktı ustte. Öyle bir durum olabilir mi?
Evet buda ihtimal kimseyle konusmuyorsa karışık gelir ama şunuda diyeyim herşeyi bu kadar kurcalamak bu kadar güvenmemekte çok garip adam belki kimseyle konuşmadi random geldi bide yakın arkadasinla konusuyor mu diye düşünuyorsun mesela benim kocamin instasi olsa konusurda reelsda atar ne varki bunda 🤷🏼‍♀️

Hah iste uye kendisinin instasi var mi, kacinci sirada falan belirtmemis bende bu ihtimali dusundum o sebeple yani herkes komikli video paylasayim, atarli giderli reels atayim diye dusunmuyor olabilir. Mesela ben 😅

Ben bu salaklikla iyi aldatilmiyorum herhalde yahu 🙃 hic konduramiyorum kimseye boyle seyleri, illaki bi aciklamasi vardır diye dusunmeye odakli beynim.
İnstam yok eşiminde öyle çok mesajlaşma huyu yoktur

Evet buda ihtimal kimseyle konusmuyorsa karışık gelir ama şunuda diyeyim herşeyi bu kadar kurcalamak bu kadar güvenmemekte çok garip adam belki kimseyle konuşmadi random geldi bide yakın arkadasinla konusuyor mu diye düşünuyorsun mesela benim kocamin instasi olsa konusurda reelsda atar ne varki bunda 🤷🏼‍♀️
Yani en yakın arkadaşıyla reels atsalar birbirlerine bunda ne var onu ben de anlayamadım,ama konuşup sildiyse bu problem teşkil etmiyor mu ? Konu sahibinin ciddi manada şüphelendiği şeyler var demek ki.Yoksa bu kadar kurcalamazdı bence.Kadınlar ihaneti hissediyor.

Arkadaşınızla eşiniz normalde tanışıyorlar mıydı? Ya da sürekli toplanıp buluşuyor musunuz? Eşinizle arkadaşınızın ortak bir ortamı yoksa takipleşmelerini de normal bulmadım ben.
Benim üniden arkadaşım geçen sene arkadaşımızın düğününde tanıştırdım Instagram muhabbeti geçince aa ekleyin birbirinizi dedim hiç aklımdan kötü bişey geçmedi

Belki siz instagramınız olmadığı için sık sık oradan bakiyorsunuzdur arkadaşınıza, o nedenle üstte çıkıyor olabilir mi? Instagram kullanmıyorum bilgim de yok ama kimsenin de günahına girmeyelim derdindeyim.

Back