• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya beni de yaktı

Yalnız ilk sırada kardeşi var random ve tanımadığı biri değil. Siz mesajlaşmazlar diyorsunuz da bilemezsiniz ki. İlla ki kardeşiyle mesajlaşıyordur veya mesajlaşmıştır. Yani sırada çıkan ilk kişi doğru. Bu sebepten ikincisi de doğru olabilir ne yazık ki, içinize kurt düşürmek istemem ama. Ben öyle hissettim yani

Yalnız ilk sırada kardeşi var random ve tanımadığı biri değil. Siz mesajlaşmazlar diyorsunuz da bilemezsiniz ki. İlla ki kardeşiyle mesajlaşıyordur veya mesajlaşmıştır. Yani sırada çıkan ilk kişi doğru. Bu sebepten ikincisi de doğru olabilir ne yazık ki, içinize kurt düşürmek istemem ama. Ben öyle hissettim yani
Yani ben ne düşüneceğimi bilemedim. Karşı tarafta evli bir çocuğu var instagramında profil fotosu kocasıyla gelin damat fotoları eşiminde profil fotosu ikimiz ne bileyim böyle bir durumda nasıl olur konuşurken bunları görüp utanmazlar mı konuşuyorlarsa yani

Ama ben bi de dedim ya bir kere ben msjlaştım o çıkıyor olmasın

Hiçbir şey olmdıysa da mutlaka bir şey olmuşturla yarışır bir çıkarım olmuş

Merhaba arkadaşlar ben üç yıldır burayı takip eden biriyim ve artık benimde kafama takılan birşey var ve size sormak istiyorum.
Eşimle üç yıl önce evlendik ve iki yaşında bir kızımız var. Herşey son bir aya kadar çok güzel gidiyordu. Bir ay önce eşimin instagramında benim çok yakın arkadaşım olan kızı ınstagramın gönderi kısmı var ya orda üst sıralarda gördüm. Bu arada birbirlerini takip ettiklerini biliyorum orda sıkıntı yok ama neden üst sıralarda olduğuna bir anlam veremedim ve kendisine de sordum bir alakan var mı diye o da ben bilmiyorum dedi.Size sorum arkadaşım neden orada üst sıralarda acaba. Yoksa eşim birşeyler mi karıştırdı. Teşekkür ederim şimdiden herkese iyi geceler.
Göndere basınca üst sırada çıkıyorsa sık sık mesaj atıyor demektir. Orası en sık mesaj attığından az mesaja doğru sıralıyor. Ama bi haltlar yiyorsa senin bu sorundan sonra zor yakalarsın

Eşinin telefonundan ayarlar kısmına gir ve bildirim geçmişini aktif hale getir daha sonra her akşam bakarsın kiminle ne yapmış her şey çıkıyor mesajları silse bile en azından bir şey yoksa için rahat eder

Eşimin telefonu ortada gezer benim elimdedir la da bişey karıştırcak olsa saklardı diyorum yada ne bileyim
eşiniz instagramı sık kullanmıyorsa dm kısmını birisine ayda yılda bir reels gönderse o kişi etkileşimde olan kişi olarak en üste çıkar ama bana niyeyse bu kadar masum gelmedi konu

Back