• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya beni de yaktı

Ama üst sıralarda mı önemli olan bu

Ilk sirada eşim var, her gun video gonderiyoruz karsilikli.

Ama hemen yaninda hicbir zaman mesaj dahi atmadigim, begeni de dahi bulunmadigim cok takipcili bir hesap var.

Onun yanında kuzenimin 10 yasindaki oglunun hesabi var, ki yine hic etkilesimimiz yok. Yani o listede sadece ilk siradakiyle etkilesimim mevcut, digerleriyle sifir etkilesim ve toplamda 7 kisi var.

Eşinizin Instagramindan mesajlar bölümüne girin, sağ üst köşede kutucuk icinde kalem var oraya basın ve arkadaşınızın adını girin ya da direkt de çıkabilir. Silinen mesajlar da görünüyor eğer yeniyse

Arkadaşınızla eşiniz normalde tanışıyorlar mıydı? Ya da sürekli toplanıp buluşuyor musunuz? Eşinizle arkadaşınızın ortak bir ortamı yoksa takipleşmelerini de normal bulmadım ben.

Merhaba arkadaşlar ben üç yıldır burayı takip eden biriyim ve artık benimde kafama takılan birşey var ve size sormak istiyorum.
Eşimle üç yıl önce evlendik ve iki yaşında bir kızımız var. Herşey son bir aya kadar çok güzel gidiyordu. Bir ay önce eşimin instagramında benim çok yakın arkadaşım olan kızı ınstagramın gönderi kısmı var ya orda üst sıralarda gördüm. Bu arada birbirlerini takip ettiklerini biliyorum orda sıkıntı yok ama neden üst sıralarda olduğuna bir anlam veremedim ve kendisine de sordum bir alakan var mı diye o da ben bilmiyorum dedi.Size sorum arkadaşım neden orada üst sıralarda acaba. Yoksa eşim birşeyler mi karıştırdı. Teşekkür ederim şimdiden herkese iyi geceler.
En üstlerde sürekli mesajlaştığım kişiler var. Sonra karışık olarak mesajlaşmadıklarım başlıyor. Kaçıncı sıradaydı? Mesela bu kişinin altındaki kişi sürekli iletişim halinde olduğu kişi miydi?

Ilk sirada eşim var, her gun video gonderiyoruz karsilikli.

Ama hemen yaninda hicbir zaman mesaj dahi atmadigim, begeni de dahi bulunmadigim cok takipcili bir hesap var.

Onun yanında kuzenimin 10 yasindaki oglunun hesabi var, ki yine hic etkilesimimiz yok. Yani o listede sadece ilk siradakiyle etkilesimim mevcut, digerleriyle sifir etkilesim ve toplamda 7 kisi var.
Ama soyle zaten en cok etkilesimde olduklarinla baslarda diyelim sadece kocanla etkilesiyorsun gerisi otomatik oluyor baska etkilestigin yoksa

Merhaba arkadaşlar ben üç yıldır burayı takip eden biriyim ve artık benimde kafama takılan birşey var ve size sormak istiyorum.
Eşimle üç yıl önce evlendik ve iki yaşında bir kızımız var. Herşey son bir aya kadar çok güzel gidiyordu. Bir ay önce eşimin instagramında benim çok yakın arkadaşım olan kızı ınstagramın gönderi kısmı var ya orda üst sıralarda gördüm. Bu arada birbirlerini takip ettiklerini biliyorum orda sıkıntı yok ama neden üst sıralarda olduğuna bir anlam veremedim ve kendisine de sordum bir alakan var mı diye o da ben bilmiyorum dedi.Size sorum arkadaşım neden orada üst sıralarda acaba. Yoksa eşim birşeyler mi karıştırdı. Teşekkür ederim şimdiden herkese iyi geceler.
En çok etkileşimi onunla yapıyordur, arkadaşın aktif biri mi ?

Eşimin telefonu ortada gezer benim elimdedir la da bişey karıştırcak olsa saklardı diyorum yada ne bileyim
Arkadaşımın nasıl aldatildigini anlatsam ağzın bir karış açık kalırdı, kocası söyleyene kadar da anlamadi. bunu aldatıyor anlamında söylemiyorum ama her erkek saf değil bilesin diye söylüyorum.

Ben şimdi baktım daha önce reels attıklarım üstte duruyor

Back