• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatiliyor olabilir miyim?

Cinsellik yoksa niye evlisiniz?
Adam ne yapsın?
Siz ne yapıyorsunuz ihtiyaçlarınız için?
Kağıt üstünde evlilikde denebilir. Ortak ihtiyaçlar sonrası normal ev modu.
İhtiyaclarimi görmezden geliyorum.
Zaten ev arkadaşı durumu, hayal kırıklıkları, anlasilamamak vb. derken arzulu kadından 80 lik nene moduna geçti ruhum.
:KK42:
Ben de su da yok. Boşanıp kendime yepyeni enerji dolu bir hayat kurayım. O enerjim inancım hiçbiri yok. Gün dolduruyorum diyebilirim.

Siz ne istediğinizi biliyormussunuz bence önemli olan o.Eger ayrılmak istiyorsanız aldatilana kada beklemenin bı anlamı varmı?Bosanmak istemiyorsanız karşı tarafa bir adım atsanız olmazmi?önce kendi içinizde ne yapacağınıza karar verin sonrası kolay zaten
Bilmiyorum.
Boşanmak ile ilgili ne yapacagimi bilmiyorum.
Evliliğimi de duzeltemiyorum tek taraflı. Çok denedim. 15 yıllık birliktelik az bir zaman değil. Hep tek taraflı oldu cabalarim. Konuş anlat tamam de sonra yine aynı. Karşımda ki değişmediği sürece duzelebilecek bir şey değil. Onda da değişme çabası yok.
Duygusal hiç bir ihtiyacı olmayan bir erkek benim duygusal acligimi anlamıyor. Maddi olarak değil sıkıntım manevi olarak.
Kendi içimde yıllardır düşündüğüm ve çözüme kavusturamadigim problem :KK42::KK61::KK14:

Bilmiyorum.
Boşanmak ile ilgili ne yapacagimi bilmiyorum.
Evliliğimi de duzeltemiyorum tek taraflı. Çok denedim. 15 yıllık birliktelik az bir zaman değil. Hep tek taraflı oldu cabalarim. Konuş anlat tamam de sonra yine aynı. Karşımda ki değişmediği sürece duzelebilecek bir şey değil. Onda da değişme çabası yok.
Duygusal hiç bir ihtiyacı olmayan bir erkek benim duygusal acligimi anlamıyor. Maddi olarak değil sıkıntım manevi olarak.
Kendi içimde yıllardır düşündüğüm ve çözüme kavusturamadigim problem :KK42::KK61::KK14:
Evlilik terapisine gitseniz?
Demekki içinden çıkılamayan durumlar var. Siz tek başınıza çabalasanız da eşinizle birlikte çabalasanız da profesyonel destek olmadan olmayacak gibi görünüyor. Bir düşünün mutlaka. Bu şekilde yaşanır mı? Dünyaya 1 kez geliyoruz şuanki yaşınızda ömrünüzde bir kez olacaksınız sadece. Mutsuz umutsuz ot gibi hissettiğiniz 1 gün bile geçirmeyin. Bunlar için hayat çok kısa

Aldatılma konusuna gelecek olursak bana göre bir kadın şüpheleniyorsa=aldatılıyordur ama sizin şüphenizin tek temeli araba mesajlara o saniye bakıyor oluşu ise bence yeterli değil. Kripto para borsa morsa uğraşan tipler de anlık al sat yapmak için böyle olabiliyor
Maillerine, silinmiş maillerine bakabilirsiniz silinen fotoğraflarına tarayıcıda özel sekmesine vs bakabilirsiniz, instagram gibi mecralarda takip ettiklerini sık arananları mesaj isteklerini kontrol edebilirsiniz ben olsam uyuduktan sonra karıştırırım 🤷🏻‍♀️ kınayanlar olacaktır ama şüphe ile yaşayamam

Aldatması için tüm şartlar hazır ve kucağında. Aldatmiyor oluşu şaşırtır.

Bir seyi istersiniz ama adım atmaya cesaret edemezsiniz ya belki ben de bu adımı bununla atabilecek cesareti kazanırım. İnanın bilmiyorum. Bir seyleri değiştirmek evet istiyorum ama yalnızca istemek yeterli gelmiyor. :KK14::KK61:
Mutsuz oldugunuz yerde durmayın.

Evlilik terapisine gitseniz?
Demekki içinden çıkılamayan durumlar var. Siz tek başınıza çabalasanız da eşinizle birlikte çabalasanız da profesyonel destek olmadan olmayacak gibi görünüyor. Bir düşünün mutlaka. Bu şekilde yaşanır mı? Dünyaya 1 kez geliyoruz şuanki yaşınızda ömrünüzde bir kez olacaksınız sadece. Mutsuz umutsuz ot gibi hissettiğiniz 1 gün bile geçirmeyin. Bunlar için hayat çok kısa

Aldatılma konusuna gelecek olursak bana göre bir kadın şüpheleniyorsa=aldatılıyordur ama sizin şüphenizin tek temeli araba mesajlara o saniye bakıyor oluşu ise bence yeterli değil. Kripto para borsa morsa uğraşan tipler de anlık al sat yapmak için böyle olabiliyor
Maillerine, silinmiş maillerine bakabilirsiniz silinen fotoğraflarına tarayıcıda özel sekmesine vs bakabilirsiniz, instagram gibi mecralarda takip ettiklerini sık arananları mesaj isteklerini kontrol edebilirsiniz ben olsam uyuduktan sonra karıştırırım 🤷🏻‍♀️ kınayanlar olacaktır ama şüphe ile yaşayamam
Desteğiniz için çok teşekkür ederim 🙏
Profesyonel destek için de yine benim cabalamam gerekecek. Cabalamamtan o kadar sıkıldım ki ne inancım ne de yapacak gücüm kaldı artık. Yine de tekrar bunu düşüneceğim. Anlayışla yol gosterici mesajınız iyi hissettirdi. Sağ olun🙏

Normal gelebilir mi?
İçine dustugum durumda ne yapacağını bilmeyen, sağlıklı düşünmeyen bir kadınım. Ben de sizin yeriniz de olsam aynı şeyleri söylerdim benim gibi bir kadına.
Evet boşanmak en doğrusu ancak boşan denilince de bosanilmiyor. Her şeyi düşünmek zorundasıniz. Yalnız bir kadın olarak ülkemiz şartlarında yaşamak bile kendi icinde detaylı düşünülmesi gereken bir mevzu.
Size hak veriyorum ve umarım ben de başarabilenlerden olurum.
Bu durumda siz kendinizi hapsediyorsunuz. Kimse boşanın hemen koşun başkalarının kollarına demiyor. Erkeksiz de kocasız da yaşanır. Adamı görmeyince sorununuz bitmiyor ki, akşam eve geliyor. Bence bu durum sizin ömrünüzden alıyor. Genelde adamların umurunda olmuyor çünkü. Dün burada bir üye, boşanmaktan çok korkuyordum ama kaygılarımın binde birini bile yaşamadım yazdı. İsmini vermek yasak mı bilmiyorum, konu başlıklarını tararsanız görürsünüz. Kızımı kurtardım vs yazıyor.

Desteğiniz için çok teşekkür ederim 🙏
Profesyonel destek için de yine benim cabalamam gerekecek. Cabalamamtan o kadar sıkıldım ki ne inancım ne de yapacak gücüm kaldı artık. Yine de tekrar bunu düşüneceğim. Anlayışla yol gosterici mesajınız iyi hissettirdi. Sağ olun🙏
çabalamayı eşiniz için yapıyorsunuz gibi düşünmeyin, kendiniz ve evladınız için yapacaksınız. Çocuğunuz da varmış, birbirini seven sevgisini hissettiren anne baba için bi şans vermiş olacaksınız ona da.
Bilmiyorum çocuk olmasa neyse de çocukla boşanmak etmek de kolay karar değil. Allah hakkınızda en hayırlısını versin

Neden bunu kendinize yapıyorsunuz ki :( Evlilik denen şey zaten kalmamış ki sizin için. Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama velayet çoğunlukla anneye verilir. Babalar zaten sorumluluktan kaçmak için istemezler velayeti, korkutmak için arada söylerler o kadar.
Aldatıyorsa aldatmıyorsa da kendinize bu işkenceyi yapıp bu evliliğe devam etmeyin. Neden bi adama bağlı kalıyorsunuz sevgi yokken? Belki ileride çok daha iyi biri çıkacak karşınıza, yeniden sevip sevilecek değer göreceksiniz. Neden bunun önüne set koyup mutsuz bir evliliğe devam ediyorsunuz? Milletin ne söylediğinin bir önemi yok ki. Sevgi kalmadı aramızda, evli bir çift gibi değiliz, ortak noktamız kalmadı ve mutsuzuz, o yüzden de boşanıyoruz diyip geçin. Bunlar da ciddi sebepler.
Cesaretiniz yoksa korkuyorsanız terapi alın, size iyi gelebilir. En azından eski benliğinizi tekrar kazanırsınız. Eskiden nasıldınız bilmiyorum ama şuan ki ölü toprağı üstünüzden atmanız gerekiyor.

Aldatıyor olsa bile boşanmayacağın için, sırf adrenalin olsun diye araştırıyorsun. Sizinki evlilik değil, hatta ev arkadaşlığı bile değil, ev arkadaşları bile sizden çok şeyler paylaşıyordur eminim.

Neden bunu kendinize yapıyorsunuz ki :( Evlilik denen şey zaten kalmamış ki sizin için. Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama velayet çoğunlukla anneye verilir. Babalar zaten sorumluluktan kaçmak için istemezler velayeti, korkutmak için arada söylerler o kadar.
Aldatıyorsa aldatmıyorsa da kendinize bu işkenceyi yapıp bu evliliğe devam etmeyin. Neden bi adama bağlı kalıyorsunuz sevgi yokken? Belki ileride çok daha iyi biri çıkacak karşınıza, yeniden sevip sevilecek değer göreceksiniz. Neden bunun önüne set koyup mutsuz bir evliliğe devam ediyorsunuz? Milletin ne söylediğinin bir önemi yok ki. Sevgi kalmadı aramızda, evli bir çift gibi değiliz, ortak noktamız kalmadı ve mutsuzuz, o yüzden de boşanıyoruz diyip geçin. Bunlar da ciddi sebepler.
Cesaretiniz yoksa korkuyorsanız terapi alın, size iyi gelebilir. En azından eski benliğinizi tekrar kazanırsınız. Eskiden nasıldınız bilmiyorum ama şuan ki ölü toprağı üstünüzden atmanız gerekiyor.
Ne güzel dediniz ölü toprağı.
Teşekkür ederim desteğiniz için 🙏 söylediklerinizi dikkate alacağım.

Bazi evli erkekler flort etmeye calistiklari kadinlara diyor ya, "Biz zaten sadece ev arkadasi gibiyiz, zaten ayri yatiyoruz, cinsellik yok, sadece cocuk icin beraberiz" vs diye. Haliyle biz de inanmiyoruz. Ama sizde bu durum gercek olmus. Niye israrla boyle bir evliligi surdurmek niyetindesiniz ki, ortada bir evlilik kalmamis zaten :(

Baslarda çok zorlandım. Baktım ki bir şeyler benim zorlamamla iyice soğudum. Cinsellik benim için önemliydi bakıyorum şimdi resmen içimde ki enerji, kadınlık hepsi sönmüş. Karsimdakini arzulamadigim için cinsellikle ilgili herhangi bir şey düşünmemeye başladım.
Kadınlar cinsellikte duygu da ariyorken erkeklerin çoğunluğu sonuç odaklı oluyor eşiniz ya işini kendi hallediyor ya da cinsel problemlerini siz anlamayın diye bu tavrı takiniyor.

Kadınlar cinsellikte duygu da ariyorken erkeklerin çoğunluğu sonuç odaklı oluyor eşiniz ya işini kendi hallediyor ya da cinsel problemlerini siz anlamayın diye bu tavrı takiniyor.
Cinsel problemi var zaten. Çok afedersiniz erken b.. yaşıyor. Er... Sorunu da mevcut. Hal böyle olunca bunca duygusuzlik ve anlayışa karşı bir de cinsellikden nefret etmemek yaklasmiyorum. Kendisi bu konu ile ilgilide hiç bir şey yapmadı. Doktora git dedim gitti bir şeyin yok demiş doktor. İlacda vermemiş .
Bir erkek cinsellikten nasıl vazgeçer neye denk geldim bilmiyorum.

Böyle evlilik mi olur ya? Ölüm gibi bir şey! Niye kendinize bunu yapıyorsunuz?

Bazi evli erkekler flort etmeye calistiklari kadinlara diyor ya, "Biz zaten sadece ev arkadasi gibiyiz, zaten ayri yatiyoruz, cinsellik yok, sadece cocuk icin beraberiz" vs diye. Haliyle biz de inanmiyoruz. Ama sizde bu durum gercek olmus. Niye israrla boyle bir evliligi surdurmek niyetindesiniz ki, ortada bir evlilik kalmamis zaten :(
Ben inananlardanim. Birebir yaşadığım için. Yine de durum bu şekilde bile olsa aldatmak başka bir boyut. Kimse kimseye bunu yapmamalı. Karşısındaki insana da saygısızlık kağıt üzerinde ki eşinede. Neticede evlilik bitmiş ve bir başkasi ile ilişki başlamışsa o zaman resmi olarak da o evliliği sonlandırmali. Boşanmayalim diyen taraf değilim, bunca korkuma rağmen bosanalim diyorum. Ne bosaniyoruz ne huzur buluyoruz.

Ben maalesef boşanmaya cesaret edemiyorum. (1000 tane şey sayabilirim size)
Aldatma somut olarak varsa eğer belki o kaybettigim cesaretim o korkularım hepsi degisirde adım atabilecek cesaretim olur ve kendime yeni bir hayat kurabilirim.
Aldatma durumu olursa sanki elimde somut bir şey olacak ve tamam artık bu son diyecek gibi hissediyorum.
Siz zaten bu ihaneti istiyorsunuz. Eşinizin gayet şüpheli hareketleri var.Ancak belki farkında olarak belki olmadan siz adam sizi aldatsın diye elinizden gelen çabayı vermişsiniz. Burada bu söylemimden ötürü bana kızan arkadaşlar olabilir ya da bazıları kadın neden çabalıyor erkek yapsın da diyebilir ama bir kadın evliliğini yürütmek istiyorsa kocasını bu kadar boş veremez. Sen elinden geleni yapacaksın baktın adam değişmiyor, yoluna bakarsın o ayrı ama adamı bırak koca yerine insan yerine bile koymadan evde tek başına takılırsan olacak olan bellidir.
Ancak sizin durumunuzu daha beter hale getiren bir şey daha olur ki siz bu adamı yakalarsanız ve hala boşanmaya cesaret edemezseniz adamda hayatındaki kadın için sizden vazgeçerse ya da vazgeçmese bile aman banane ne yaparsan yap diye takılırsa biten şey sadece evliliğiniz değil öz saygınız da olur haberiniz olsun.

Back