• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya beni de yaktı

Ay ilk kez benle ayni fikirdesin. Şoktayım 😅😅😅
Sigara konusu dışında hatırlamıyorum itiraz ettiğimi ama? Tüm fikirlerine gıcık olduklarım genelde engelli bende yani şaşırdım😅 genelde naif yorumlar yaparsın okur gecerim.
Bi de aynı fikirden ziyade, girdim baktım yani gözlem diyelim 😅

Sorunuzu okuyunca anlamadım ama şimdi detayı okuyunca anladım.Birine bir şey gönderirken dm den en çok konuştuğumuz kişiler çıkar önce.%100 bir konuşma geçmiştir ama bu konuşmaların içeriğini bilemem tabi.Eşinizle arkadaşınızın mesajları duruyor mu hala ? Yoksa silmiş mi ?
Sadece ortak arkadaş düğününden dönerken benim tel uzun saatler kapalıydı bizde uzun yolculuk yapıyorduk arkadaşım bana ulaşamayınca eşime yazmış direk bana verdi teli orda ben konuştum sadece eşimde onu bana örnek verdi ondan çıkıyordur diye

Sadece ortak arkadaş düğününden dönerken benim tel uzun saatler kapalıydı bizde uzun yolculuk yapıyorduk arkadaşım bana ulaşamayınca eşime yazmış direk bana verdi teli orda ben konuştum sadece eşimde onu bana örnek verdi ondan çıkıyordur diye
O günden sonra da eşimiz bir daha kimseyle mesajlaşmaydıysa bu normal .

Ondandır. Yeni eklediği biriyse belki o yüzden üstte çıkmıştır. Eşim yılbaşında biriyle tanıştık ekledik üstte çıkmış mesela ben de anlayamadım algoritmayi.
Ya zaten bunlar aldatiyorlar konusuyorlar diye bilgi vermez instagram sacma biryer bu konularda herkesin onune oneri olarak duşebiliyorum hiç tanimadiklarima veya benim tanimadiklarim

Tamam işte o yüzden çıkıyordur eşinizde açıklamasını yapmış zaten.Siz eşinizin instasından konuştuğunuz için ilk sıralarda çıkması gayet normal.Sizin içinize niye şüphe düşüyor onu anlamıyorum.

Sigara konusu dışında hatırlamıyorum itiraz ettiğimi ama? Tüm fikirlerine gıcık olduklarım genelde engelli bende yani şaşırdım😅 genelde naif yorumlar yaparsın okur gecerim.
Bi de aynı fikirden ziyade, girdim baktım yani gözlem diyelim 😅
Ay yok bana gicik oldugunu dusunmuyorum ama oyle birkac baslikta bana bi parmak sallamisligin vardir, :KK70: :KK71: bak son cumlede yine bi itiraz, kalbim cıt 🫠

Benim üniden arkadaşım geçen sene arkadaşımızın düğününde tanıştırdım Instagram muhabbeti geçince aa ekleyin birbirinizi dedim hiç aklımdan kötü bişey geçmedi
Kötü bir şey değil de ne gerek var yani. Eşimle üni arkadaşım niye takipleşsin..

Benim üniden arkadaşım geçen sene arkadaşımızın düğününde tanıştırdım Instagram muhabbeti geçince aa ekleyin birbirinizi dedim hiç aklımdan kötü bişey geçmedi
Kötü bir şey değil de ne gerek var yani. Eşimle üni arkadaşım niye takipleşsin..

Back