- 27 Nisan 2009
- 2.421
- En iyi cevaplar
- 2
- 3.357
- 683
- Konu Sahibi retrodaevlenen
Zaten temelinden iyi niyetli bir insan değil ki? Size anlattıklarını aileye anlatayım diye belirttiniz. Boşverin mesafe koyun görüşmeyin. Çocuk yapma düşüncesi önemli ve malesef bu süreçte moral bozmamak önemli. Hiç görüşmeyin derimŞöyle özet geçmek istiyorum.20 yıllık bir arkadaşım var.Hatta arkadaştan öte dostum diyeyim.2020 yılına kadar birbirimizin bir yeri incinse yanında olurduk.Ne olduysa pandemiyle oldu.O sırada eş ailesiyle ciddi sorunlar yaşadı ve çevresinde kimse kalmadı.Daha doğru kimseyi bırakmadı.Ben de onun eş akrabalarıyla uzaktan akrabayım.O günden sonra hep bir atıp tutmalar başladı.Eşinin maaşından ,kazançlarından,markalardan bahsetmeye başladı.Diğer insanlara aç köpekler gibi tabirlerde bulunmaya başladı.Başta çok takılmadım herhalde psikolojisi bozuk dedim.Sonra acaba kayınvalidesine falan anlatmamı istiyor da ondan mı böyle sürekli iyi görünme çabasında dedim.Her ne kadar son dönem huylarını çok onaylamasam da yirmi yılın hatrına hiç ses etmedim.Ta ki son olaya kadar.İkimiz de bebek istiyorduk.O 7 yıllık evli , ben de 2.5 yıl.Ben hep bebek istediğimi söyledim.Bu o konuda da yalan söyledi sanırım.Bir gün istediklerini söylerdi.Bir gün “Biz denemeye başlayalı 3 yıl oldu sen daha yenisin.” derdi ,bir gün ben bebek bakamam derdi.Neyse .Hamile kalmış.Beni aradı ve bana şunu dedi.Siz bizden daha çok uğraştınız.Sana da nasip etsin Allah kucağın boş kalmasın canım.Ben bu cümleye çok takıldım.3 gündür uyuyamıyorum.Siz bizden daha çok uğraştınız cümlesine gereksiz mi taktım?Eşim ve annem iyi niyetli bir cümle olmadığını söylediler.Ben tarafsız sizlere de sormak istedim.