• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya beni de yaktı

Zaten öyleymiş.Konu sahibi düğünden sonra instagramı olmadığı için eşinin instasından arkadaşıyla konuşmuş.O yüzden çıkmış ilk sıralarda.Valla adamın günahını alıyorduk nerdeyse.
Aynen öyle adam zaten kimseyle yazismiyorda bi mesajlasma bile olsa ilk sirada o kişi çikar tabi ki konu sahibi evham yapacaktınız madem neden arkadaşinizi ekletiyorsunuz esinize

İlk dikkatimi çektiğinde dördüncü sıradaydı sonra ikiye geldi

Konu sahibi kardeşim işi gereği böyle şeyleri iyi biliyor. Dediğine göre, attığı mesaj sayısı, video sayısı, yakın zamanda iletişim içinde olduğu kişiler direkt üst seviyeye geçiyormuş.

Ben sandım ki eşim ve arkadaşımın günahını aldım diye pişmanım yazdınız sandım.Niye pişmansınız bunda ne var benim kocam yakın arkadaşımla karşılıklı alkolde alıyor yanlarında ben varken.Ki kıskançta biriyimdir ama siz bence ya arkadaşınıza ya eşinize güvenmiyorsunuz.

Merhaba arkadaşlar ben üç yıldır burayı takip eden biriyim ve artık benimde kafama takılan birşey var ve size sormak istiyorum.
Eşimle üç yıl önce evlendik ve iki yaşında bir kızımız var. Herşey son bir aya kadar çok güzel gidiyordu. Bir ay önce eşimin instagramında benim çok yakın arkadaşım olan kızı ınstagramın gönderi kısmı var ya orda üst sıralarda gördüm. Bu arada birbirlerini takip ettiklerini biliyorum orda sıkıntı yok ama neden üst sıralarda olduğuna bir anlam veremedim ve kendisine de sordum bir alakan var mı diye o da ben bilmiyorum dedi.Size sorum arkadaşım neden orada üst sıralarda acaba. Yoksa eşim birşeyler mi karıştırdı. Teşekkür ederim şimdiden herkese iyi geceler.
Üst sıralarda en çok gönderi paylaştığın kişiler çıkıyor. Eğer eşiniz kimseye gönderi göndermiyorsa random olarak sıralanmıştır he yok gönderiyorsa o arkadaşınıza da gönderiyor demek ki yukarda çıkmış. Birde ne kadar yukarda olduğu da önemli tabi. İlk başlarda çok gönderi gönderdiğin kişiler çıkar sonra aşağı doğru etkileşimde hikaye beğeni vs yaptığın kişiler sıralanır sonrası da random büyük ihtimal

Back