Sorunumuz cinsellik mi, cinsellik sorun mu? Bitirmeli miyim?

Ben anladım sizi, nedense böyle kocaman sarılmak geldi de içimden size :KK48:
Kesinlikle uç istekler değil ama maalesef mizac ve karakterle alakalı... Her erkek sahiplenecek ve bunu bizim gözümüze sokacak diye bir kural da yok, biz o ince durumu hissetmek istiyoruz sadece...Sevildiğini hissedince göğsün aşkla dolunca cinsellikte ten uyumu sorunumu kalır, vız gelir tırs gider bence...Recep İvedik bile Ben Affleck olur gözümde, kalbimde :KK51:

Benim de size, teşekkürler :KK1:
Aynen, bir kelime dahi ekleyemiyorum.

sorun eşinizde değil sizde gibi geldi bana(konunun tamamını okumadım özür dilerim,ilk sayfaya göre yorum yapıyorum)

siz eşinizi arzulamak için bir şey yapıyor musunuz?sevmek tek başına yetmiyor malesef,cinselliğe bakışımız erkeklerinki gibi değil,biraz motive olmak lazım.

bazen üzerime atlıyor falan yazmışsınız,hep ondan beklemeseniz keşke,siz biraz adım atsanız daha farklı olabilir.

ama bana kalırsa 'içim almıyor' demişsiniz ya,her şey orda saklı.

siz istemediğiniz için bu sorunlar yaşanıyor sanki.

sorun eşinizde değil sizde gibi geldi bana(konunun tamamını okumadım özür dilerim,ilk sayfaya göre yorum yapıyorum)

siz eşinizi arzulamak için bir şey yapıyor musunuz?sevmek tek başına yetmiyor malesef,cinselliğe bakışımız erkeklerinki gibi değil,biraz motive olmak lazım.

bazen üzerime atlıyor falan yazmışsınız,hep ondan beklemeseniz keşke,siz biraz adım atsanız daha farklı olabilir.

ama bana kalırsa 'içim almıyor' demişsiniz ya,her şey orda saklı.

siz istemediğiniz için bu sorunlar yaşanıyor sanki.

Doğru, hepsini konuştuk konuda. Teşekkür ederim.

Halim-selim ama neredeyse her Türk erkeğinde olduğu gibi gibi Rus kızlarına karşı ilgisi varmış mesela. öyle bir kız arkadaşı vardı, biz yeni başladığımızda kız buna mesajlar atıyordu, ben ya çok şanslıyım ya da uyanık bu konuda, yakaladım bu kızın mesajlarını, kız niye aramıyorsun, cevap vermiyorsun, ne oldu falan yazmış, Rusça yazmadığı için anladım, İng. yazmış. sonra kavga ettik, bu kim dedim, benle çıkarken kızla da bir şeyler bitmemiş anlayacağınız. onu yapmayı biliyor ama.

Sonra mail adresinde eski postaların içinde bu kızdan gelen bir resim gördüm. Niye silmedin diye bir de öyle kavga etmiştik. Vallahi unuttum falan diyor. Gerçek olabilir, gerçekten de. Ama işte sil yani di mi.

tatlımm senınkınde baska bısey var bence bu ne smdı kı...senle ılgılı bısey olduğunu sanmıyorum bnce sorun tamamenn esınde

Halim-selim ama neredeyse her Türk erkeğinde olduğu gibi gibi Rus kızlarına karşı ilgisi varmış mesela. öyle bir kız arkadaşı vardı, biz yeni başladığımızda kız buna mesajlar atıyordu, ben ya çok şanslıyım ya da uyanık bu konuda, yakaladım bu kızın mesajlarını, kız niye aramıyorsun, cevap vermiyorsun, ne oldu falan yazmış, Rusça yazmadığı için anladım, İng. yazmış. sonra kavga ettik, bu kim dedim, benle çıkarken kızla da bir şeyler bitmemiş anlayacağınız. onu yapmayı biliyor ama.

Sonra mail adresinde eski postaların içinde bu kızdan gelen bir resim gördüm. Niye silmedin diye bir de öyle kavga etmiştik. Vallahi unuttum falan diyor. Gerçek olabilir, gerçekten de. Ama işte sil yani di mi.

hıı yani çokta masum değil diyorsunuz ,e peki neden böyle yahu bu adam ,konuşmaya konuşuyorsun ,isteklerini söylüyorsun ,e madem en son çare bak beni kaybediyorsun artık de,yani ben sevildiğimi ,kıskanıldığımı hissetmek istiyorum de,belki seni sevdiğinden ,kaybetmeyi göze alamaz ..

Rus güzeliyle cinsellik yaşadı mı ki?Yaşamadı belki de..Yaşadıysa bugünkü durum ne alaka..Neyse en azından rus güzellerinden hoşlanan normal bir erkek:)Buna da şükür:)

tam sorun nedir?cinsel birleşme mi olmuyor?ereksiyon mu olmuyor_geç mi erken mi oluyor?Herbiri ayrı sorunlar..Hepsi tam yapmayı mı bilmiyor?....Cinsel birleşme oluyorsa tarzını mı beğenmiyorsunuz?Bunun için hiç boşanılmaz..Zamanla alışır,öğrenir belki..Sizin isteklerinizi de öğrenir..

Evet güzel sorular sormuşsunuz Üzgünüm ama bende anlayamadım tam olarak sorunu :26:

ama sen ona biraz uzaksın sanki.yok ağzın kokuyor yok sevişmesini bilmiyorsun .adam ne yapsın bildiğinide unutur:KK1:bence sen biraz dominantsın adamda pasif kalmış.valla ittirir durursan canım rus kızın kollarına atar kendini.onlar bu konuda erkeklere pek iş düşürmüyorlar.hepsi adamların üstünde.:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ama sen ona biraz uzaksın sanki.yok ağzın kokuyor yok sevişmesini bilmiyorsun .adam ne yapsın bildiğinide unutur:KK1:bence sen biraz dominantsın adamda pasif kalmış.valla ittirir durursan canım rus kızın kollarına atar kendini.onlar bu konuda erkeklere pek iş düşürmüyorlar.hepsi adamların üstünde.:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Doğru rus kızları erkeklerin üstüne pek iş düşürmüyorlarmış,nasıl yapıyorlarsa ;kadın bünyesine ters ama:)
Bizim beğenmediğimiz her türlü erkekle beraber olabiliyorlar,ilginç.Ya kıymet biliyorlar,biz kıymet bilmiyoruz:)

Son düzenleme:
pimiento, hani sahiplenmek demişsin ya... kimse baba gibi sevmiyor, kimse bir baba gibi şefkat göstermiyor. ailede sevgi görmeyince hep bbir

yanı eksik kalıyor insanın...

yazdıklarını okurken anladığım tek şey senin iki arada kaldığındı. tutkulu bi ilişkide şefkat olmuyor maalesef, huzurlu ilişkilerde de tutku olmuyor

eşin durgun bir deniz. bunca mutsuzluktan sonra ruhunu dinlendiren kişi... bence bu özelliğine sarıl

Evet, o yüzden de doktor da olsalar avukat da olsalar paraları bitince gelip burada o..luk yapabiliyorlar afedersiniz.

zor bir durum gerçekten inş. düzelir.evlilikte cinsellik çok önemli bende cinsellik konusunda isteksiz olanlardanım evlenmeden önce insan çok meraklı oluyor ama iş gerçeğe dönünce yanılıyor.ilk zamanlar acı yaşama korkusu var tabi hamileyken bişey olur korkusu doğum yaptıktan sonra yine acı korkusu ama benim acı ortadan kalkmıştın doğum iyi geldi. şimdide bebek var diye nadir oluyor benden kaynaklı emziriyorum birde eve kayınvalide faktörü var 1 ay sonra kendi evimizdeyiz inş. o zaman herşey düzene girer diye umuyorum eşimin isteklerini karşılarım inş... cinsellik yoksa evlilikte erkek çıldırıyor bence :KK70:

zor bir durum gerçekten inş. düzelir.evlilikte cinsellik çok önemli bende cinsellik konusunda isteksiz olanlardanım evlenmeden önce insan çok meraklı oluyor ama iş gerçeğe dönünce yanılıyor.ilk zamanlar acı yaşama korkusu var tabi hamileyken bişey olur korkusu doğum yaptıktan sonra yine acı korkusu ama benim acı ortadan kalkmıştın doğum iyi geldi. şimdide bebek var diye nadir oluyor benden kaynaklı emziriyorum birde eve kayınvalide faktörü var 1 ay sonra kendi evimizdeyiz inş. o zaman herşey düzene girer diye umuyorum eşimin isteklerini karşılarım inş... cinsellik yoksa evlilikte erkek çıldırıyor bence :KK70:

Bence de dengesi bozuluyor. Eskiden bu yüzden insanları gencecik evlendiriyorlarmış, bu ihtiyaçları tatmin olsun diye. Çünkü ruhu da etkileyen fiziksel bir ihtiyaç.

Sana bir tavsiye versem yanlış anlaşılmaz umarım..Ben boşandıktan sonra okumuş öğrenmiştim de.İslam'da erkek...Ve kadının eşine karşı görevleri konusunu gözden geçirsen.Belki eşini farklı gözle görmene ,bakış açını değiştirmene yardımcı olur.İsteğim sadece sana faydam dokunsun,yanlış anlaşılmasın..Ben bilmez beyim bilir tavrını denersen belki o da yüreklenir..

Son düzenleme:
esimden once bir kez nisan attim
Asagi yukari senin bahsettigin gibi hissettigim icin

Onunla tanisip da sevmeyen kimse olmaz herhalde
yanlis oldu
Tanisip da onunla tartisabilecek
Mulayim halim selim biri
Ekstrem olarak yasadigi hicbirsey yoktu sanki hayatinda
bu yuzden sinirlendigim cok olurdu kavga bile edemezdik

En yakin arkadasi bana ilani ask etti agzini acip birsey diyemedi

Neden diye sorsan hosgoru onemli ben kalp kiramam der

E ama ben de kadinim senin soyadinin ve kanatlarinin altina girecegim di mi?

Hep yakin bir arkadasim gibi oldu disarida elele yurumeye bile ozenmezdim
Ne akla hizmet nisanlandim? Iyu biri diye

Ablam birgun sordu. Dikkatini cekmis sanirim

Siz hic sarilmaz misiniz elele gezmez misiniz yahu?

Dankkkk

Birkac zaman sonra nisanli olmanin da verdigi rahatlikla beklentileri oldu ama hicbirini karsilayamadim
Hep bir bahane buluyordum kendi elimle disciye goturdum yine de adama yaklasamadim

Iyi ki de yaklasmamisim

Esimle tanistigimda uzaktan geldigini gorunce bile kalbim patlayacak gibi olurdu
Ilk defa elimi tuttugu aksamin her sn.si aklimda

Vedalasirken sarilirsin opersin ya hani
Kokusu ustume sinsin de oyle uyuyayim diye iyice sarilirdim

Esim dinine duskun biridir birkac ay icinde aileler tanisti dini nikahimiz oldu birkac ay icinde de evlendik

Ten uyumu baska birsey
Bambaska!

Bir de demissin ya sahiplenilmek isterdim diye
Kim istemez ki?
Zeyna gibi kaslarin olsa ya da jen.lopez gibi zengin olsan yine istersin ki bir erkegin kollari arasinda guvende olasin
Satoda binbir korumanin icinde yasasan da istersin bu gucsuz oldugun anlamina gelmiyor
Kadin daha hisli bir varlik yaradilisimiz boyle her konuda erkeklerle esit degiliz

Yolda yururken yanindaki adamin bir agirligi olsun
Hizli gelen bir araba varsa kolundan tutup ceksin
Etrafta merakli gozler varsa burnundan bir tane opsun goz dagi versin

Tabi ki isteyeceksin en dogal hakkin

Ve bence bu tip duygulari hissedemedikce esinden daha da uzaklasacaksin cinsellik daha da zor gelecek
Allah korusun bir sekilde daha cazip biriyle tanisirsan aklina duserse vicdan azabi duyacagin hislere kapilabilirsin

Iyi dusun
Esinle kucak kucaga otur
Sofrada bir opucuk kondur
Aksam o sarilmiyorsa sen saril kokusunu icine cek
Kendini bir sure motive et emek ver

3 4kere demissin
Aliskin degildir ki senin bedenin daha o ise

Hemen git kayganlastirici al
Hicbir aci hissetmeyeceksin kullandginda
Gerekiyorsa acik sacik olmasa bile cinsel uyarim yapabilecek birseyler izleyin afrodizyak cerezler esliginde
Hepsi dogaclama olsun esin icin
Planli programli olmasin
Ve deneyin

Ilk firsatta deneyin

Yine olmayacak mutsuzum esim soyle eksik boyle eksik diye dusunmeden
Bir kacamakmis gibi ya da yillarca ayriymissiniz da yeni kavusmussunuz gibi

Esin icin de ne kadar zor bir bilsen
Gururuna yediremiyordur
Ogrenilmis caresizlikle denemekten kaciyordur

Lutfen ill firsatta kvausun
Birkac kez tekrarlayin
Ve onun gucu seni rahatsiz ediyorsa icin herseye ragmen almiyorsa ayril
Cok hikaye bilirim bu sekilde ki sonu maalesef gonul kaymalariyla vicdan azaplariyla biter

Mutlu ol arkadasim. Ama yalniz olma. Cinsellik en dogal hakkin. Kendini suclama

Son düzenleme:
esimden once bir kez nisan attim
Asagi yukari senin bahsettigin gibi hissettigim icin

Onunla tanisip da sevmeyen kimse olmaz herhalde
yanlis oldu
Tanisip da onunla tartisabilecek
Mulayim halim selim biri
Ekstrem olarak yasadigi hicbirsey yoktu sanki hayatinda
bu yuzden sinirlendigim cok olurdu kavga bile edemezdik

En yakin arkadasi bana ilani ask etti agzini acip birsey diyemedi

Neden diye sorsan hosgoru onemli ben kalp kiramam der

E ama ben de kadinim senin soyadinin ve kanatlarinin altina girecegim di mi?

Hep yakin bir arkadasim gibi oldu disarida elele yurumeye bile ozenmezdim
Ne akla hizmet nisanlandim? Iyu biri diye

Ablam birgun sordu. Dikkatini cekmis sanirim

Siz hic sarilmaz misiniz elele gezmez misiniz yahu?

Dankkkk

Birkac zaman sonra nisanli olmanin da verdigi rahatlikla beklentileri oldu ama hicbirini karsilayamadim
Hep bir bahane buluyordum kendi elimle disciye goturdum yine de adama yaklasamadim

Iyi ki de yaklasmamisim

Esimle tanistigimda uzaktan geldigini gorunce bile kalbim patlayacak gibi olurdu
Ilk defa elimi tuttugu aksamin her sn.si aklimda

Vedalasirken sarilirsin opersin ya hani
Kokusu ustume sinsin de oyle uyuyayim diye iyice sarilirdim

Esim dinine duskun biridir birkac ay icinde aileler tanisti dini nikahimiz oldu birkac ay icinde .de evlendik

Ten uyumu baska birsey
Bambaska!

Bir de demissin ya sahiplenilmek isterdim diye
Kim istemez ki?
Zeyna gibi kaslarin olsa ya da jen.lopez gibi zengin olsan yine istersin ki bir erkegin kollari arasinda guvende olasin
Satoda binbir korumanin icinde yasasan da istersin bu gucsuz oldugun anlamina gelmiyor
Kadin daha hisli bir varlik yaradilisimiz boyle her konuda erkeklerle esit degiliz

Yolda yururken yanindaki adamin bir agirligi olsun
Hizli gelen bir araba varsa kolundan tutup ceksin
Etrafta merakli gozler varsa burnundan bir tane opsun goz dagi versin

Tabi ki isteyeceksin en dogal hakkin

Ve bence bu tip duygulari hissedemedikce esinden daha da uzaklasacaksin cinsellik daha da zor gelecek
Allah korusun bir sekilde daha cazip biriyle tanisirsan aklina duserse vicdan azabi duyacagin hislere kapilabilirsin

Iyi dusun
Esinle kucak kucaga otur
Sofrada bir opucuk kondur
Aksam o sarilmiyorsa sen saril kokusunu icine cek
Kendini bir sure motive et emek ver

3 4kere demissin
Aliskin degildir ki senin bedenin daha o ise

Hemen git kayganlastirici al
Hicbir aci hissetmeyeceksin kullandginda
Gerekiyorsa acik sacik olmasa bile cinsel uyarim yapabilecek birseyler izleyin afrodizyak cerezler esliginde
Hepsi dogaclama olsun esin icin
Planli programli olmasin
Ve deneyin

Ilk firsatta deneyin

Yine olmayacak mutsuzum esim soyle eksik boyle eksik diye dusunmeden
Bir kacamakmis gibi ya da yillarca ayriymissiniz da yeni kavusmussunuz gibi

Esin icin de ne kadar zor bir bilsen
Gururuna yediremiyordur
Ogrenilmis caresizlikle denemekten kaciyordur

Lutfen ill firsatta kvausun
Birkac kez tekrarlayin
Ve onun gucu seni rahatsiz ediyorsa icin herseye ragmen almiyorsa ayril
Cok hikaye bilirim bu sekilde ki sonu maalesef gonul kaymalariyla vicdan azaplariyla biter

Mutlu ol arkadasim. Ama yalniz olma. Cinsellik en dogal hakkin. Kendini suclama

Son düzenleme:
Sana bir tavsiye versem yanlış anlaşılmaz umarım..Ben boşandıktan sonra okumuş öğrenmiştim de.İslam'da erkek...Ve kadının eşine karşı görevleri konusunu gözden geçirsen.Belki eşini farklı gözle görmene ,bakış açını değiştirmene yardımcı olur.İsteğim sadece sana faydam dokunsun,yanlış anlaşılmasın..Ben bilmez beyim bilir tavrını denersen belki o da yüreklenir..

tulipa msj kutun dolu. msj atamıyorum sana

bence biraz daha sabretmeniz gerekiyo. zamanla iyi olacaktır. ben de ilk dönemler sıkıntı yaşııyodum ama zamanla geçiyor,hala çok iyi değil ama uğraşıyoruz. 2 yıl çok da geç değil bence.siz yeter ki oturup konuşun,sebebini irdeleyin

X