- 15 Ekim 2012
- 737
- 258
Önerin faydalı da arkadaşa ben sordum..O da bunun eksikliğini hissetmiş ömür boyu,hayatta erkeğinde bunu bulmak istemiş..Ben de böyle hissettiğim için(babam güçlü bir adamdı ama hep hastaydı benim ergenliğimde,gençliğimde) istediğim erkek modeli o yönde oldu özünde..Aile olarak da sahip çıkan yoktu pek bu arkadaşın gibi...Hissetmeyen anlamaz yada çok güçlü biri..
Erkek seçimimiz babayla(ve aileyle) alakalıdır genelde..Hiç hissetediysek baba korumasını evleneceğimiz kişide hissetmek isteriz..sen aslında onda bir korumacılık hissetmişsin,yaralarını sarmış o yüzden evlenmişsin.Şiddet içeren bir korumadan ziyade merhamet içeren bir koruma.Belki böylesi daha iyidir,ne diyorsun..Eşini bu merhametli korumacılığyla sevsen?
Olaki korumadı bizi hiçbir erkek güç ;;güzelim,biz kendimizi koruruz..Onu bunun haricinde ne için hayatımızda tutarız onu düşünmeli..Belki iyi bir kalp..ne bileyim..Birşeyler bulabiliyor musun?Bir süre dinlendirsen kendinini,duygularını..Zamanla belki kendiliğindne ortaya çıkacak güzel şeyler..
zaman ve fırsat ver..sen evli olduğun için bunu gönül rahatlığıyla yapabilirsin ;ama ben evli olmadığım için kararsızım..
ikinizi de anlıyorum hem konu sahibini hemde tulibayı.açtığım konuyu okursanız anlarsınız.Ya neden kızlar hep acı verene aşık olur, benimde ayaklarımı yerden kesen adam çok acı çektirdi ama yinede aşıktım.Şimdi sözlüm var mükemmel davranıyor bana ama ayaklarım yere basıyor.Bu konuyu okuyunca kararsızlığa düştüm, hata umudum azaldı biraz kendi ilişkime dair.Ben gerçi kendimi deniyorum bazen yakınlaşıyorum ne hissediyorum die.Bazen iyi bazen kötü.hep aradayım hep kararsız.Hep birilerinin fikirlerinden etkileniyorum.Çok mutsuz oluyorum böyle olunca.
Peki siz evlenmeden önce nasıl hissettiniz, ben söz gecesi tüm bunları düşünerek mutsuz oldum mesela..Korktunuzmu başa çıkabilirmiyim die.Benim sözlüm sizinki kadar değil çok özgüvenli, sahiplenen, iş bitirici biri.Ama benim herşeyime evet der, hiç hayırı yoktur, alttan alır.Kadınlar neden hep üstünlük ister.demişsiniz ya sizde kapıyı vurup gitse bunu bekliyoruz.Bence o erkek gücünü hissetmek hoşumuza giden.Ne yazık dimi.Halbuki bizi asıl seven adamlar bunlar..Ama aşk başka birşey kalp çarpması, şuan herşey istediğim gibi olabilecekken evlilik düğün hayallerine dalamıyorum hep bu nedenle.ayrılabilirim tabi sözlümden bu da benim kararım ama kolaymı bu kararı vermek.Ya yine aşık olamazsam ve hatta bu kadar eğlenceli üstüme düşen beni sahiplenen herşeyi iyi biri çıkmazsa.Hep korkular bende 30 yaşındayım bununda etkisi var tabi.Kafam karışık ama sizi takip edicem.Evlenmeden önce ne hissettiniz..?
Tuliba sen neler düşünüyorsun konuşalım çok isterim...