Sorunumuz cinsellik mi, cinsellik sorun mu? Bitirmeli miyim?

Sizin yorumunuzu şimdi gördüm, başka bir arkadaşa cevap verdim aynı soruda.
Eşim konuyu bana göre daha arka plana atıyor.
Ben o yorum yapmıyor ya sinir oluyorum artık bilerek isteyerek kavga çıkarıyorum psikolojik olarak içimizi boşaltalım bari diye.
Seviyor ama benim onun hareketlerinden (becerememesi, konunun hakimi olamaması diyelim) dolayı bu aşamaya geldiğimi bildiği için kendini suçluyor sanırım, olaya başlıyoruz dediğimi gibi sevişme olmuyor, adam ilerletemiyor olayı, bunu anlamamanız kafanızda canlandıramamanız normal, terapist bile anlayamamıştı. Sonra benim ya canım yanıyor, ya istemiyorum itiyorum, tamam diyorum. Bu hayalkırıklığı ile bitiyor. Hani böyle seks içimizden gelen bir öğrenmeye ihtiyaç duyulmayan normal bir şeydir ya, kendiliğinden olur, bizde öyle olmuyor işte. Biliyorum dışarıdan anlaması zor..
Ben de bunu anlatamadığım için doldum taştım zaten.

sanırım şimdi anladım konuyu ,bir çekim yok ,yani ön sevişmeyi beceremiyor ,pek taraftar değilim ama eşine birkaç bişey izletsen ,bak erkekler partnerlerini ne yöntemlerle tatmin ediyor gibi ,yani bende açık konuşamıyorum ama eşler arasında sekste sınır yoktur ya hani ,bir dünya pozisyon vardır ,hatta sadece o organla değilde elle ,ve ağız yoluyla filan :KK30:ay banlanıcam şimdi ama napim yol göstermeye çalışıyorum .yani mesela benimde eşim hep aynı pozisyonda kalırdı ilk yıllarda sonra aştı kendini ,herşeyi deniyo :KK17:ama renk geldi hayatımıza inan ..

Nasıl diyeyim, ben ona göre bayağı daha güzelim.
Yani çirkin değil ama mesela alerjisi var geniz tıkanıklığına bağlı ağız kokusu vardı flört ederken öpüşemiyordum doğru dürüst onunla.
Kendine ben söyleye söyleye daha dikkat etmeye başladı.
Yine de erkek çok güzel olmasa da olur, çekici olmalı değil mi. O bana nedense çekici gelmiyor, bazen, nadir.

Severek mi evlendiniz diye sorulur bunun karşılığında..

daha çok yeni evliyim sana benzer sorunlarım var yakın bir arkadaşımla bu konuları konuşurken bana söylediği " daha çok yenisiniz senin keyif alamıyor olman çok normal vücudunun alışma evresi var ilişkiyi yaşayarak zamanla sende keyif almaya başlayacaksın zaman tanı 5-6 aydan sonra defalarca yaptıktan sonra alışıp keyif alacaksın" dedi. ve siz 2 yıldır 3-4 defa yaşamışsınız bunu bunlarda da acı duyman ve isteksiz olman normal gibime geldi. İsteksizliğini arka plana atıp bıkmadan denemey devam etsen yaşamadığınız için ve bu sorunu geri plana attığınız için düzene oturmamış olabilir.... Bende çok bildiğimden değil fakat yazdıklarımın bir faydası olur umarım

Giremiyorsa ereksiyon mu olmuyor ki?Ereksiyon olup da girmemesi mümkün değil,kendin yardım eder yine yaparsınız birşemeyi,o da gerisini yapar....
.Libidosu mu düşük acaba;canımı istemiyor?Onun için libidoyu artıracak şeyler yedir...Anlattıklarından gayret etmiyor diye anladım..Neden bırakmış kendini böyle...Depresyon mu yaşıyor acaba?Antidepresan kullanıyor mu?Bu durum cinselliği etkiliyor..Ne sıklıkla oluyor;kendi mi başlatıyori..kendi başlatıyor da sonra ne oluyor da sorun oluyor?Ereksiyon olmaması haricinde hiçbir sebep görünmüyor birleşmeyi yapamaması için...Birleşme olmaması gibi bir sorun varsa doktora gitmelisiniz..psikolog olabilir..ürolog olabilir..Psikolojik de olabilir..sen onu pasif görüyorsun anladığım kadarıyla ,sanırım kişiliği biraz öyle olduğu için..sahiplenici birini tercih ederdin...Eşini de davranış olarak böyle kabul etsen..yada yüreklendirsen yıldırıcı sözler söylemeden..?Onu seviyor musun?

Seviyorum ama azalıyor sevgim. Başka çiftlere bakarken yakalıyorum kendimi, onların her şeyi tam sanki de bizim en büyük şeyimiz eksik geliyor.

Biz beraber yürürken mesela sokakta bana bakıyorlar, ben rahatsız oluyorum, eşime söylüyorum havalara bakma da lütfen çevrene bak biraz diye. Kaç kere oldu bu. Bir erkeğe böyle cümle kurabileceğim onu tanıyana kadar aklıma gelmezdi. İlişki konusunda hani bir kadını etkileyebilmek konusunda hiç tecrübesi yok gibi, bazen onun uzayda yetiştiğini düşünüyorum. Hani ilişkilerde yazılı olmayan kurallar vardır, herkes bilir kendiliğinden eşim bunları bilmiyor gibi. 4 senelik ilişkisi olmuş, o kızla beraber olmuş. Nasıl böyle bilmiyorum. Beni sahiplenir gibi yapsa, biraz sert olsa, etkileyici olsa valla bir şeyciği takmayacağım ama kadınların cinselliği sadece yatakla sınırlı değil baana göre Yani erkeklerinki gibi hayvani değil. Kadın yatağın dışında erkekten etkilenmeli ki içinde de onu istesin. Yanlış mıyım?

eşini sen düzeltsen biraz ,giyim kuşamına biraz çeki düzen versen ,bakım ürünlerini sen alsan ,güzel kokular sürse adamcağız ,bak ben adama üzüldüm şimdi ,sen muhtemelen ben çok güzelim ,daha yakışıklı biriyle evlenebilridim ama mantık yaptım ve bu adamı seçtim ama bana yakışmadı düşüncesindesin.
bunu at kafandan ,bunca yıl olmuş hala birkaç denemeden ileri gidememişsiniz .

Haklısınız.
Ne acı.

Sonra düşünüyorum, mesela aynı şeyleri izlemeyi, yemeyi seviyoruz, olaylara aynı yorumları yapıyoruz falan, eğleniyoruz ama akşam oluyor kuzu kuzu, kardeş kardeş yatağa gidiyoruz. Bu bana arkadaşlık geliyor, evlilik gibi değil. Gece yatınca bana hiç sarılmaz mesela arkasını döner. Halbuki eskiden sevgilim varken en sevdiğim şey buydu, sarılıp uyumak, her şeyden güzel bir paylaşım gibi gelir bana. Ama yok eşim sarılmaz. Romantik mi öküzün (Afedersiniz çok sinirliyim ona karşı) biri mi diye düşünüyorum bazen. Hasta olunca bana bakar eder mesela ama dışarıda bu benim kadınım, karım imajını vermeyi bir bilmez. Yanımda arkadaşım gibi yürür falan.

Açıkçası ben de sorunu tam olarak anlayamadım.
Vajinismus değilsin,eşinde ereksiyon problemi yok,istek çok değil ama zaman zaman sevişme aşamasına geliniyor.
O halde neden tamamlanmıyor? Islanmıyor musun,bu yüzden mi itiyorsun eşini?

Bir de bu kardeş kardeş yaşama olayına kendinizi kaptırmayın derim.Aranızda biraz beden teması,bakışma,ufak tefek imalar olsun.O yapmıyorsa,sen başlatabilirsin belki.
Ayrıca eşine,kendi beğendiğin bir losyonu alabilirsin.Kokuların afrodizyak etkisi vardır.

Sorun tamamen çekici bulmamaksa,yapacak birşey yok.
Ama sanki eşin de vazgeçmiş,çekim yaratmak adına birşey yapmıyor gibi.
Belki biriniz adım atıp bir yerden başlasanız,ortak bir dil geliştireceksiniz.

Cinsel ilgi ve istek az eşinde.
Sertleşme sorunu yok değilmi.

Yok.
Yani düşünüyorum başka biri olsa bana herhalde ya herru ya merru derdi
Bu olay hallolucak ya da seni boşarım kızım derdi
Bazen diyorum kendime, pimiento şu konuyu açma hiç açma bakalım kaç zaman geçecek o da açmayacak, sorun etmeyecek, kaç ay geçecek diyorum
Ama dayanamıyorm tabi

sanırım şimdi anladım konuyu ,bir çekim yok ,yani ön sevişmeyi beceremiyor ,pek taraftar değilim ama eşine birkaç bişey izletsen ,bak erkekler partnerlerini ne yöntemlerle tatmin ediyor gibi ,yani bende açık konuşamıyorum ama eşler arasında sekste sınır yoktur ya hani ,bir dünya pozisyon vardır ,hatta sadece o organla değilde elle ,ve ağız yoluyla filan :KK30:ay banlanıcam şimdi ama napim yol göstermeye çalışıyorum .yani mesela benimde eşim hep aynı pozisyonda kalırdı ilk yıllarda sonra aştı kendini ,herşeyi deniyo :KK17:ama renk geldi hayatımıza inan ..

Eylül ne yaptın ya :KK52:
Uvvvvvvv
:KK23:

Sorun bence cinsellik değil bütün mesajınızın benim için kilit noktası "içim onu istemiyor" kısmıydı.
Açıkcası ben siz mi eşinizi tersliyorsunuz o mu sizi tersliyor anlayamadım ?
Eşinizi suçlar gibi yazmışsınız ya sorun sizdeyse ?
Bir de 2,5 yıllık bir flört sürecinde birbirini arzuladığınız tek bir an bile olmadı mı ?
Hiç yakınlaşmadınız mı ?

Yok birbirimizi terslemiyoruz ama dediğim gibi ben onu itiyorum
Pasif durması, yatakodası dışındaki davranışları, ilk başlarda kendine dikkat etmemesi ile oluşan intibaı
Tüm bunlar ve bunların hepsinde de çok ama çok yavaş değişme gösteren bir insan olması beni soğuttu ondan sanırım
Birbirimizi arzuladığımız oldu, sevgiliyken oldu

ve de, ben şundan çok rahatsızım bu konuyu hep ben açıyorum. Bana sen çok kafaya taktığın için bana konuşacak bir şey kalmıyor diyor ama bir kere de sinirlen, kapıyı çarp git be adam
Sadece kendi kendine üzülür, gider balkona sigara içer uzun uzun

Bütün yorumları okudum...Ama üstte yazdığınız şey beni düşündürdü.Eşiniz olayları tamamen içinde yaşayan bir insan.Sizin gibi anlatamıyor,söyleyemiyor.Tamamen yönlendirmeniz lazım...

İlk zamanlar eşini ittiysen ister istemez size yetemedğini,bu konuda yetersiz olduğunu düşünmeye başlamış...Ve içten içe çok kırılmış.Şimdi yine aynı olaylar oluyor ve siz yine iten taraf oluyorsunuz.O da artık olayı kabullenip bırakan taraf...Aslında eşinle başka birinin,özellikle bir uzmanın konuşması lazım.Sana içini hiç bi zaman dökemez gibi geldi...

Sizde de tutku yok.Eşinizi seviyorsunuz ama cinsellikte ten uyumunu yakalayamamışsınız...Buna ne dersek dielim aslında yapacak bir şey.Bir insan karşıdakinden etkilenmiyorsa etkilenmiyordur....Ama eşini karşına alıp farklı olarak ne yapabileceğinizi konuşmalısın...Suçu asla onda bulmadan bu konuda düzelmeliyiz.sen ne düşünüyorsan açık açık söle.istersen kağıda dök de.Aslında kağıda dökmesi daha iyi çünkü konuşamaz gibi geliyor...

İnşallah halldersiniz.Evlilikte cinsellik çok önemli...Sizde yakalarsınız o uyumu inşallah....

Nasıl diyeyim, ben ona göre bayağı daha güzelim.
Yani çirkin değil ama mesela alerjisi var geniz tıkanıklığına bağlı ağız kokusu vardı flört ederken öpüşemiyordum doğru dürüst onunla.
Kendine ben söyleye söyleye daha dikkat etmeye başladı.
Yine de erkek çok güzel olmasa da olur, çekici olmalı değil mi. O bana nedense çekici gelmiyor, bazen, nadir.

Sendede var problem hep eşini suçluyorsun ama..
Sen itiyorsun istemiyorsun sonrada giremiyo diyosun.
Sen kendini sık kas sonrada adam giremeyince yok o giremiyo onda sorun de.
Tövbe tövbeee.
Ön sevişme yapmanız gerek evvela.
Bunun için cinseellik içeren bi film izleyin.
Üzerinizde pamuklu paçalı donlardan pijamalardan ziyade hafif şeyler olsun seksi gecelikler vs eşindede aynı bişey.
Lambayı kapatıp mum yakın bikaçtane.
Güzel kokular sürünün ikinizde.
Madem ağzı kokuyo dişini fırçalamasını rica et.
Ön sevişme sırasında birbirinize çikolata vs yedirebilirsiniz çok abartmayın gaz yapar.Bide onla uğraşırsınız.
Sonrasında sen kendini kasma sıkma istekli ol.
İyi haberlerini bekliyoruz hadi bakalım :78:

Pasif durması, yatakodası dışındaki davranışları, ilk başlarda kendine dikkat etmemesi ile oluşan intibaı
Tüm bunlar ve bunların hepsinde de çok ama çok yavaş değişme gösteren bir insan olması beni soğuttu ondan sanırım

Dürüstçe yazmak istiyorum evirip çevirmeden.
Eşini sevmiyorsun doğal olarak da arzulamıyorsun.
Sana katılıyorum insanın birini arzulaması için sadece cinsellik isteğine sahip olması kafii değil.
Öyle olsaydı herkes birbirini arzulardı.
Ama biz bize çekici geleni arzuluyoruz elbette siz de öylesiniz.
Eğer görücü usulü 3 ay içinde evlendik deseydiniz size cidden çok üzülürdüm.
Ama 2,5 yıllık bir flört yeterince çekici olmayan bir adamla keşke evlenmeseydiniz.
Cinsellik halledilir yani o birleşme gerçekleşecekse illa gerçekleşir.
Ama ya eşiniz hakkındaki düşünceleriniz eşiniz bunları nasıl değiştirebilir ki...
O sizin kafanızdaki erkek profili değil.
Cinsel sorun sizin başka sorununuzun sonucu olmuş sadece.
Kendinizi zorlayın onda ilgi çekici birşeyler bulmak için yapacak başka birşey görünmüyor.

O zaman ona içindekileri yaz.Neden onu arzulayamadığını...Ama sadece onu suçlayarak değil.Araya sendeki sorunlarıda katarak...İyi giyinmesini,kendisine bakmasını,güzel kokular sürmesini iste...Bir iki derken emin ol oda anlamaya başlar...Sen hiç cümleleri değiştirmeden sadece ne hissediyorsan yaz.Bu hem sana hem ona iyi gelir...Ama tüm bu dediklerini yapıncada hala olmuyorsa o zaman olay sende bitiyor...

Bütün yorumları okudum...Ama üstte yazdığınız şey beni düşündürdü.Eşiniz olayları tamamen içinde yaşayan bir insan.Sizin gibi anlatamıyor,söyleyemiyor.Tamamen yönlendirmeniz lazım...

İlk zamanlar eşini ittiysen ister istemez size yetemedğini,bu konuda yetersiz olduğunu düşünmeye başlamış...Ve içten içe çok kırılmış.Şimdi yine aynı olaylar oluyor ve siz yine iten taraf oluyorsunuz.O da artık olayı kabullenip bırakan taraf...Aslında eşinle başka birinin,özellikle bir uzmanın konuşması lazım.Sana içini hiç bi zaman dökemez gibi geldi...

Sizde de tutku yok.Eşinizi seviyorsunuz ama cinsellikte ten uyumunu yakalayamamışsınız...Buna ne dersek dielim aslında yapacak bir şey.Bir insan karşıdakinden etkilenmiyorsa etkilenmiyordur....Ama eşini karşına alıp farklı olarak ne yapabileceğinizi konuşmalısın...Suçu asla onda bulmadan bu konuda düzelmeliyiz.sen ne düşünüyorsan açık açık söle.istersen kağıda dök de.Aslında kağıda dökmesi daha iyi çünkü konuşamaz gibi geliyor...

İnşallah halldersiniz.Evlilikte cinsellik çok önemli...Sizde yakalarsınız o uyumu inşallah....

Çok teşekkür ederim, inşAllah

napiyim ya ,yardımcı olmak amaç ,yoksa başka bi niyetim yok yani :KK17:

Tatlı tatlı anlatmışsın hoşuma gitti :KK17:
Hani sansürsüz bir şekilde anlatmışsın biz başardık sizde başarabilirsiniz gibi ..
İçten ,sempatik geldi ,yanlış birşey hissetmedim.

Sendede var problem hep eşini suçluyorsun ama..
Sen itiyorsun istemiyorsun sonrada giremiyo diyosun.
Sen kendini sık kas sonrada adam giremeyince yok o giremiyo onda sorun de.
Tövbe tövbeee.
Ön sevişme yapmanız gerek evvela.
Bunun için cinseellik içeren bi film izleyin.
Üzerinizde pamuklu paçalı donlardan pijamalardan ziyade hafif şeyler olsun seksi gecelikler vs eşindede aynı bişey.
Lambayı kapatıp mum yakın bikaçtane.
Güzel kokular sürünün ikinizde.
Madem ağzı kokuyo dişini fırçalamasını rica et.
Ön sevişme sırasında birbirinize çikolata vs yedirebilirsiniz çok abartmayın gaz yapar.Bide onla uğraşırsınız.
Sonrasında sen kendini kasma sıkma istekli ol.
İyi haberlerini bekliyoruz hadi bakalım :78:

Ay çok güldüm:KK1:
Çok şükür evimizde pamuklu, paçalı donumuz yok, en azından :KK53:

Siz cinselliğin nasıl bir şey olduğunu bile yaşayamamışsınız, tam birleşme hic olmamış. Herhangi bir girizgah yapmadan direk sonuca bağlayınca da haliyle biriniz itmiş biriniz de geri çekilmiş :)

Mutlu bir cinsellik icin ön sevişmeyi uzun tutmak şart. Eğer o bilmiyorsa siz öğretin. Evet filmlerde gördüklerinizi uygulayın. Aktif olan taraf siz olun. Görev bilincinden ziyade durumu zevkli hale getirmeye bakın.

Cinsellik ve ten uyumu evliliğin/birlikteliğin olmazsa olmazlarından. Çok fazla söze dökülmez belki ama derin yaralar açar. Bunun için şu aşamada boşanmayın tabi ki, henüz yolun cok başındasınız.

Daha acık yazardım da abdestim kaçmasın :)

X