- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 880
- 43
Sizin yorumunuzu şimdi gördüm, başka bir arkadaşa cevap verdim aynı soruda.
Eşim konuyu bana göre daha arka plana atıyor.
Ben o yorum yapmıyor ya sinir oluyorum artık bilerek isteyerek kavga çıkarıyorum psikolojik olarak içimizi boşaltalım bari diye.
Seviyor ama benim onun hareketlerinden (becerememesi, konunun hakimi olamaması diyelim) dolayı bu aşamaya geldiğimi bildiği için kendini suçluyor sanırım, olaya başlıyoruz dediğimi gibi sevişme olmuyor, adam ilerletemiyor olayı, bunu anlamamanız kafanızda canlandıramamanız normal, terapist bile anlayamamıştı. Sonra benim ya canım yanıyor, ya istemiyorum itiyorum, tamam diyorum. Bu hayalkırıklığı ile bitiyor. Hani böyle seks içimizden gelen bir öğrenmeye ihtiyaç duyulmayan normal bir şeydir ya, kendiliğinden olur, bizde öyle olmuyor işte. Biliyorum dışarıdan anlaması zor..
Ben de bunu anlatamadığım için doldum taştım zaten.
sanırım şimdi anladım konuyu ,bir çekim yok ,yani ön sevişmeyi beceremiyor ,pek taraftar değilim ama eşine birkaç bişey izletsen ,bak erkekler partnerlerini ne yöntemlerle tatmin ediyor gibi ,yani bende açık konuşamıyorum ama eşler arasında sekste sınır yoktur ya hani ,bir dünya pozisyon vardır ,hatta sadece o organla değilde elle ,ve ağız yoluyla filan ay banlanıcam şimdi ama napim yol göstermeye çalışıyorum .yani mesela benimde eşim hep aynı pozisyonda kalırdı ilk yıllarda sonra aştı kendini ,herşeyi deniyo ama renk geldi hayatımıza inan ..